جامعه ایرانی برای عبور از گردنه سخت ركود اقتصادی و رسیدن به جاده پیشرفت در هر زمینه علاوه بر اینكه باید از منابع طبیعی و ثروتهای خدادادی استفاده كند، پیش از آن باید از نیروی جوان و تحصیلكرده خود بهره ببرد. آمارهای ارایه شده از سوی نهادهای معتبر جهانی نشان میدهد میزان تربیت مهندس در ایران پس از امریكا و روسیه در مقام سوم است و این یك نیروی لایزال برای پیشرفت ایران است.
مهندس پرنسیلا جهانگیری دارای كارشناسی ارشد مهندسی فناوری اطلاعات از دانشگاه امیركبیر و كاندیدای مجلس شورای اسلامی كه انتخابات آن 7 اسفندماه برگزار میشود ضمن بیان نكات یادشده تاكید كرد: بهرهوری بالاتر از نیروی كار به ویژه تحصیلكردگان و مهندسان در كنار معلمان نیازمند مجلسی كارآمد است به نظرم میرسد نیروهای ورزیده و دارای انگیزه خدمت به آنها در مجلس شورای اسلامی این شرایط را فراهم میكند و انگیزه اصلی من از كاندیدا شدن همین مساله است.
دوستان و همكارانم در جامعه معماران و جامعه مهندسان مرا تشویق كردند كه در انتخابات حاضر باشم تا بتوانیم گامهایی بلند برای ایجاد اشتغال مناسب برداریم.
فراهم كردن قانون و مقررت كارساز برای اصلاح ضابطههای شهرسازی و حفظ بناهای تاریخی، گردشگری و میراث فرهنگی از دیگر انگیزههای خانم جهانگیری برای حضور در انتخابات به حساب میآید.
این كاندیدای مجلس كه نزدیك به 20 سال فعالیت آموزشی دارد و در جشنواره علمی – كارشناسی خوارزمی در حوزه روشهای تدریس داوری كرده است و عضو ستاد مركزی و دبیر جشنواره قلم وزارت آموزش و پرورش است میگوید: نگاه نو به خواستههای جوانان و نیازهای فزاینده آنها و فراهمسازی مقدمات برای قانونگذاری در مسیر جامعه پویا و جامعه معتدل از الزامهای مجلس آینده است كه به نظر میرسد باید آنها را در كانون توجه قرار داد