به دنبال بارندگی های اخیر ، حجم آب خوبی از مبادی مختلف در بخش شمالی وارد هامون شده و دریاچه پر آب شده است.
هامون پر آب شد
به دنبال بارندگی های اخیر ، حجم آب خوبی از مبادی مختلف در بخش شمالی وارد هامون شده و دریاچه پر آب شده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، همزمان با سال نو، آب وارده به هامون اطراف کوه خواجه را گرفته به نحوی که امکان قایقرانی گردشگری در این منطقه فراهم شده است.
بر این اساس، حجمی از آب از مبادی مختلف در بخش شمالی هامون از محل فراه رود وارد هامون شده است که این میزان در صورت ادامه بارندگی ها در کشور افغانستان در طول هفته های آتی به میزان قابل توجهی افزایش خواهد یافت.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط
نظرات
یعقوب لیث -> 1395/01/05
پاسخ

چند صباح دیگه خشک میشه. همه میدونن موقتیه

مصطفی -> 1395/01/05
پاسخ

سلام پر آب نشده تابناک این آب به خاطر بارندگی های اخیر وارد هامون شده و انقدری نیست که دریاچه پر بشه لطفا با این تیترها داغ دل ما سیستان های رو تازه نکن تاب جون

کاربر مهمان -> 1395/01/05
پاسخ

ریگ هامون و درشتی های او زیر پایم پرنیان اید همی

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

نظرسنجیآرشیو
نظرسنجی
آخرین اخبار