حاشیه‌های «جومونگ» در تهران/تصاویر

کد خبر: ۶۰۲۴۵
|
۲۷ مرداد ۱۳۸۸ - ۲۰:۴۰ 18 August 2009
|
290860 بازدید
|
۱
بازيگر نقش «جومونگ» با توضيح اين كه «يكم اكتبر «روز نظامي» در كشور كره و روز تولد اوست» گفت: چون در اين روز به دنيا آمدم پدر و مادرم نام «ايل گوك» را براي من انتخاب كردند.

به گزارش ايسنا، ‌سونگ ايل‌گوك در نشست خبري امروز 27 مرداد ماه در تالار همايش‌هاي صداوسيما با بيان اين كه «جومونگ» در كشور كره نيز واقعا معروف است ادامه داد: تا به حال چند سريال تاريخي مانند «جواهري در قصر» در كره‌جنوبي ساخته شده است، ولي مانند «جومونگ» با بازتاب مخاطب مواجه نشده است. در واقع «جومونگ» موسس سلسله گوگوريو است كه همزمان با سلسله هخامنشيان در ايران است. با ساخت اين سريال، لباس محلي آن زمان با «جومونگ» در يك سريال به نمايش درآمد.



اين بازيگر در پاسخ به اين پرسش كه آيا فيلم‌ها و سريال‌هاي ايراني در كره پخش مي‌شود و آيا به بازي در كنار كدام يك از بازيگران بين‌المللي علاقمند است؟ اظهار كرد: اكنون متوجه شدم كه سريال «امپراتور دريا» نيز در ايران پخش شده است و از اين بابت خوشحالم. چون اين مجموعه براي من اثر مهمي محسوب مي‌شود. در كره تا به حال سريال‌هاي ايراني پخش نشده است، ولي چند فيلم سينمايي مانند «بچه‌هاي آسمان» روي آنتن رفته است.

او اضافه كرد: تمام بازيگران، كارگردانان و هنرمندان، معلم من هستند؛ و بايد از آن‌ها بياموزم. بنابراين نمي‌توانم از بين آن‌ها يك فرد را انتخاب كنم و آرزومندم كه بتوانم با همه آن‌ها همكاري كنم.



سونگ در پاسخ به اين پرسش كه آيا نسخه‌ي دوبله شده به فارسي «جومونگ» را ديده است، گفت: متاسفانه هنوز اين نسخه را نديدم. ولي علاقه‌ي زيادي به ديدن گوينده‌ي نقش «جومونگ» و شنيدن صداي او دارم.



او با اشاره به دوبله «افسانه جومونگ» به زبان چيني اظهار كرد: از طريق يكي از دوستانم متوجه شدم كه اين سريال به زبان چيني دوبله شده است. وقتي آن را ديدم برايم بسيار جالب و در عين حال خنده‌دار بود. البته كيفيت آن به گونه‌اي بود كه چند روز گريه مي‌كردم و نمي‌توانستم بخوابم. البته اميدوارم دوبله‌ي اين سريال به فارسي اين گونه نباشد.

بازيگر سريال «امپراتور بادها» درباره توليد فيلم و سريال در كره گفت: در كره در سال بيش از 100 فيلم و سريال ساخته مي‌شود كه با يكديگر رقابت دارند.



او با بيان اين كه ايران تاريخ و تمدن عظيمي دارد، اظهار كرد: من به اين مورد اهميت زيادي مي‌دهم. البته ايراني‌ها به داستان‌هاي قهرماني خيلي معروف هستند. «جومونگ» هم داستان يك قهرمان است، بنابراين بين او و داستان‌هاي ايراني شباهت‌هايي وجود دارد.

سونگ درباره‌ي علت موفقيت سريال «جومونگ» گفت: نكات مختلفي براي موفقيت اين سريال وجود دارد؛ داستان اين مجموعه يكي از آن‌ها است؛ همين مساله باعث موفقيت اين مجموعه در ايران و كره شده است.

او اضافه كرد:‌ شنيده‌ام ترافيك تهران سنگين است. البته در كره هم چنين وضعيتي وجود دارد و در زمان پخش سريال «جومونگ» اين ترافيك كاهش مي‌يابد.

اين بازيگر در پاسخ به اين پرسش كه آيا در زمينه تئاتر نيز فعاليت داشته و به كدام يك از رسانه‌هاي سينما،‌تئاتر و تلويزيون علاقه‌ي بيشتري دارد، گفت: متاسفانه فعاليت تئاتري نداشته‌ام. چون من در امتحان تلويزيون شركت كردم. با اين حال واقعا به فعاليت در تئاتر علاقمندم و در كنار سينما و تلويزيون براي من يكي هستند.

او در پاسخ به اين پرسش كه با توجه به وجود صحنه‌هاي رزمي در سريال افسانه‌اي «جومونگ»، آيا پيش از تصويربرداري تمريناتي در اين زمينه انجام داده است، گفت: رزمي كار نيستم. ولي سه ماه پيش از بازي در اين سريال تمرينات زيادي كردم. به ويژه در زمينه اسب‌سواري؛ به طوري كه تمام صحنه‌هاي اسب‌سواري را خودم بازي كردم.

سونگ در پاسخ به پرسش خبرنگاري درباره اطلاع او از خودكشي پسري به خاطر سوسانو و مرگ پسري چهار ساله گفت: تسليت عرض مي‌كنم كه پسري به خاطر جومونگ و سوسانو خودكشي كرد و براي نخستين بار اين مساله را شنيدم اصلا فكر نمي‌كردم كه ديدن يك مجموعه باعث چنين اتفاقاتي شود. از طرف ديگر خوشحالم چرا كه اين مسائل نشان دهنده شهرت جومونگ و طرفداران زياد او در ايران است.

او اضافه كرد: تمام پسران كره‌يي عاشق سوسانو هستند. بنابراين به نظر مي‌آيد آنان رقباي زيادي دارند.

اين بازيگر در پاسخ به اين پرسش كه آيا از وجود خيابان سئول در تهران و خيابان تهران در سئول آگاهي دارد، گفت: زماني كه ارتباط صميمانه ايران و كره آغاز شد قرار شد در كره خيابان تهران و در ايران خيابان سئول نامگذاري شود البته خيابان تهران معروف‌ترين و گران‌ترين خيابان كشور كره است.

سونگ در پايان اين نشست اظهار كرد: اگر بار ديگر به ايران دعوت شوم حتما به اين كشور سفر مي‌كنم.

به گزارش ايسنا، اين مراسم با حضور اندي كيم مديركل ال جي در ايران، حسين ديلمي رييس هيات مديره گلدايران و حسين تنهايي قائم مقام هيات مديره گلدايران برگزار شد و كيم و تنهايي در ابتداي اين مراسم درباره علت دعوت از سونگ ايل گوك به كشورمان و محصولات اين شركت سخن گفتند.





***در حاشيه:

ـ قائم مقام هيات مديره گلديران درباره برنامه‌هاي ديگر سونگ در ايران گفت: او قرار است از محك(موسسه حمايت از بيماري‌هاي سرطاني) بازديد كند. علاوه بر آن در يكي از مراسم كه با حضور عوامل دوبله‌ي سريال «افسانه جومونگ» برگزار مي‌شود،‌ ترجمه صحبت‌هاي سونگ با صداي عليرضا باشكندي ـ مدير دوبلاژ افسانه جومونگ و گوينده اين نقش ـ به استحضار شركت كنندگان مي‌رسد.

ـ گفتني است بازديد سونگ از موزه سينما و ملاقات با برخي هنرمندان كه نيكي كريمي از جمله‌ي آن‌ها است از ديگر برنامه‌هاي اين بازيگر كره‌يي در سفر به ايران است.

ـ بيش از 100 عكاس و خبرنگار براي پوشش نشست خبري سونگ ايل گوك به سالن همايش‌هاي صداوسيما آمده بودند.

ـ زماني كه سونگ پشت ميز كنفرانس مطبوعاتي قرار گرفت عكاسان او را احاطه كردند. به گونه‌اي كه او قابل رويت نبود.

ـ اندي كيم مديركل شركت ال جي در ايران از خبرنگاران پرسيد، جومونگ سنتي را بيشتر مي‌پسنديد يا تيپ به روز او را؟

اندي كيم مديركل شركت ال جي در ايران درباره اين بازيگر كره‌يي و جومونگ گفت:‌ اكنون سونگ و جومونگ به قسمتي از زندگي مردم ايران تبديل شده است. مهم‌تر از آن شخصيت سونگ و سريال جومونگ است كه با اهداف شركت ما هماهنگي زيادي دارد كه از جمله آن طراحي زيبا، تكنولوژي هوشمند و هماهنگي كامل با زندگي مردم است.

او درباره سونگ گفت: او هواداران زيادي در كشورهاي آسيايي دارد. سونگ نوه‌ي يكي از مهم‌ترين ژنرال‌هاي كره‌اي است كه جان خود را براي استقلال ميهن‌اش فدا كرد به همين دليل شخصيت او به عنوان شهروندي نمونه شناخته مي‌شود.

در ادامه تنهايي قائم مقام هيات مديره گلديران گفت: ال‌جي براي تداوم فعاليت‌هاي خود به غير از مسيرهاي مرسومي مانند خدمات و كيفيت مناسب تلاش مي‌كند به نوع ديگري با مردم تعامل داشته باشد. بنابراين حامي مالي محصولات فرهنگي مانند كلاه قرمزي و سروناز در سينما قدس و گروه آرين بوده است. در حال حاضر نيز با توجه به استقبال مردم از سريال افسانه‌اي جومونگ، سونگ را به ايران دعوت كرديم تا با شادي‌ و استقبال مردم از سريال افسانه‌اي جومونگ و اين بازيگر همگام باشيم.

او خبر داد: فيلمي مستند از ابتداي ورود تا خروج سونگ از ايران تهيه و براي همه مشتريان خود ارسال مي‌كنيم و علاقمندان هم مي‌توانند در اين زمينه به سايت گلدايران مراجعه كنند. اميدواريم كه سفر سونگ به ايران همكاري‌هاي بيشتري بين كشور ايران و كره به وجود آورد.

ـ از اين بازيگر درباره علاقه خود به ورزش و رنگ‌هاي قرمز و آبي پرسيده شد كه پاسخ داد: عاشق ورزش كردن هستم و در مواقع بيكاري حدود شش ساعت به اين كار مي‌پردازم. از ميان رنگ‌ها هم به آبي علاقمندم و هم قرمز و موقع ورزش يا كاملا آبي مي‌پوشم يا كاملا قرمز. البته رنگ مشكي را هم دوست دارم.

ـ اين كنفرانس خبري قرار بود ساعت 14 آغاز شود ولي با يك ساعت و 35 تاخير ساعت 15 و 35 شروع شد كه استقبال مردم از اين هنرمند يكي از دلايل اين تاخير عنوان شد.

ـ پشت در تالار همايش‌هاي صداوسيما چند تن از علاقمندان اين بازيگر كره‌اي با در دست داشتن گل‌هايي مشتاقانه انتظار خروج او را از اين مكان مي‌كشيدند اما در نهايت موفق به دادن گل‌ها و گرفتن امضاء نشدند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۹۳
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۴ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۸
من سریال جومونگ و همچنین بازیگراش را دوست دارم ولی از این تاسف میخورم که ایران با داشتن چنین تاریخ غنی و بازیگران خوب و خیلی خوش قیافه تر از بازیگران جومونگ چرا نمی تواند چنین سریالهایی رو بسازد تا لااقل مردم دنیا فرهنگ ایرانی رو بشناسند. در ایران هر بازیگری سوپراستار میشه سریع ممنوع الچهره میشه و این امر باعث دلسردی هنرمندای ایرانی میشه. چی میشد که مثلا آقای شهاب حسینی مانند آقای سونگ می رفتند در کره صحبت می کردند. آیا این امر باعث افتخار ایرانیان نمیشه و باعث نمیشه همه مردم ایران را خیلی خوب بشناسند و بخواند لااقل یک بار به ایران سفر کنند. پس ما کی باید از خواب بیدار شیم.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۴ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۸
جالب است كه اخبار 20:30 تنها حدود يك دقيقه موضوع گراني نان را پخش كرد اما حضور اين بازيگر در ايران را با آب و تاب فراوان پخش نمود!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۱۶ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۸
هميشه مرغ همسايه براي ما ايرانيها غاز بوده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۱ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۸
چه بر سر ملت ايران آمده!
ناشناس
|
United States of America
|
۰۹:۲۱ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۸
واقعا بدا به حال ما که بازیگران خارجی باید اینگونه تقدیر و تقدیس بشوند و ولی هنرمندان خودمان در انزوا و یا در کنج زندان بمانند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۳ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۸
با توجه به پخش سريالهاي كره اي از سيماي جمهوري اسلامي ، مردم ايران اكثر افسانه ها و شخصيتهاي تاريخي كره اي را مشناسند. متاسفانه حتي تحصيلكرده هاي ايراني هم از تاريخ ايران و سلسله هخامنشي و كوروش و داريوش بي اطلاعند. چرا صدا و سيما بجاي پخش اين سريالها و قهرمان سازي از اين آقايان و مصاحبه با يانگوم و جومونگ و ... روي تاريخ و فرهنگ غني ايراني سرمايه گذاري نمي كند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۹ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۸
مايه تاسف است كه يك هنرپيشه معمولي اينقدر در جامعه مهم جلوه داده ميشود وگفته ميشود قسمتي از زندگي مردم ايران يعني مردم در اين اين حد سقوط كردند؟
ناشناس
|
-
|
۰۹:۳۱ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۸
صدا وسيما به جاي زتده كردن ياد فرماند هان رشيد جنگ وانقلاب مثل محسن رضاي همت خرازي باكري واويني مبلغ اشخاص وفرهنگي شده كه بعثت انبياءوانقلاب اسلامي براي از بين بردن اين فرهنگ بوده است من درمورد افسانه جومونگ به بيشتر زبان هاي زنده دنيا تحقيق كردم باور كنيد بيش از چند سطر نبود اما ببينيد هنرمندان كره اي با چند سطر چه كرده اند اما سيماي ايران با اين بودجه عظيم ايا چنين سرياي در موورد كدام يك از مفاخر ما انجام داده من فكر كنم كساني كه در بالا از انها نام بردم بسيار بزرگتر ومعنويتر از جومونگ بوده اند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۳۶ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۸
واقعا برای مردم ایران که اینقدر شخصیت گرا و شخصیت زده هستن متاسفم البته خودم هم یکی از انها هستم!!!!!!!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۴۱ - ۱۳۸۸/۰۵/۲۸
جاي تاسف است كه ما با داشتن تاريخ چند هزار ساله و افسانه هاي تاريخي بسيار زياد نظير افسانه هاي شاهنامه فردوسي چنين استقبال باشكوهي از يك سريال بيگانه ميكنيم و رسانه هاي كشور نيز همصدا در گرم كردن اين تنور مشاركت دارند همچنان كه در واردات و تبليغ كالاهاي آنان خودباخته عمل ميكنيم.
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟