بیانیه وزیر خزانه‌داری آمریکا در سالگرد برجام

وزیر خزانه‌داری آمریکا در پیامی به مناسبت سالگرد توافق هسته‌ای برجام؛ این توافق را باعث امن‌تر شدن جهان دانست.
کد خبر: ۶۰۶۱۶۳
|
۲۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۸ 15 July 2016
|
6476 بازدید
وزیر خزانه‌داری آمریکا در پیامی به مناسبت سالگرد توافق هسته‌ای برجام؛ این توافق را باعث امن‌تر شدن جهان دانست.

به گزارش ایسنا، جک لو، وزیر خزانه‌داری آمریکا در پیام خود که در سایت وزارت خزانه‌داری آمریکا قرار گرفت، مدعی شد: برجام یک توافق تاریخی بود که از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کرده است.

ایران همواره بر صلح‌آمیز بودن برنامه هسته‌ای خود تاکید کرده است.

او افزود: تاثیر تحریم‌های هسته‌ای به همراه دیپلماسی قدرتمند منجر به ایجاد جهانی امن‌تر شده است.

بنا بر گفته او فروش نفت ایران پس از اجرایی شدن توافق به طرز قابل توجهی افزایش یافته است. او از گشایش بیش از 300 حساب بانکی جدید توسط ایران و مذاکرات ایران برای کسب بیش از 3 میلیارد دلار اعتبارات بانکی خبر داد.

او در اظهارنظری خصمانه تاکید کرد در صورتی ایران به حمایت از تروریست و انجام آزمایش موشک‌های بالستیک خود ادامه دهد، آمریکا از اقداماتی دیگری مثل وضع تحریم‌ها استفاده خواهد کرد.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟