درگیری گروه‌های تروریستی در حلب

کد خبر: ۶۳۷۶۶۰
|
۱۳ آبان ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۲ 03 November 2016
|
5319 بازدید
اختلاف میان گروه‌های تروریستی «نورالدین الزنکی» و « تجمع فاستقم کما أمرت» به درگیری منتهی شد که در پی آن مسئول گروه «کتیبة رجال الشام» کشته شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، درگیری میان گروههای تروریستی در مناطق شرقی حلب به کشته شدن یکی از مسئولان این گروهها منجر شد.

منابع خبری وابسته به معارضان اعلام کردند که اختلاف میان گروههای تروریستی «نورالدین الزنکی» و « تجمع فاستقم کما أمرت» به درگیری منتهی شد که در پی آن «أحمد صبرا» مسئول گروه «کتیبة رجال الشام» کشته شد.

به گزارش این منابع، در پی این اختلاف و درگیری «احمد بشمرکه» یکی دیگر از مسئولان گروه نورالدین الزنکی نیز بازداشت شد.

بنا بر این گزارش، این اختلاف از شامگاه روز گذشته با بازداشت یکی از مسئولان میدانی گروه الزنکی به نام «ابو بشیر معاره» توسط یک گروه وابسته به تجمع کما امرت آغاز شد. گروهی که وابسته به نورالدین الزنکی بود با کمک یک گروه وابسته به جبهه النصره و گروه «کتائب ابوعماره» با عناصر تجمع فاستقم درگیر شدند که در پی آن چند نفر از دو طرف کشته وزخمی شدند.

برخی از فعالان رسانه ای معارض نیز اعلام کردند که گروههای نورالدین الزنکی، جبهه النصره و کتائب ابوعماره، عناصر «الجبهه الشامیه» را که برای حل این مسئله حاضر شده بودند، بیرون کردند.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟