این نشریه همچنین مدعی شده است که کاروان های بیشتری به سمت همین مقصد در انتظار هستند، روزهای آینده حرکت خود را آغاز خواهند کرد. دبکا در ادامه با طرح این پرسش که چه چیز منجر به تغییر رویه 5 ساله اوباما در خصوص نیروهای نظامی کرد در سوریه شده است، شش نکته را با توجه به اطلاعات منابع خود در این زمینه مطرح کرده است.
اول: برای مداخله و ایجاد اشکال در توافقی که میان دونالد ترامپ، ولادیمیر پوتین و رجب طیب اردوغان در مورد سوریه در حال تدوین است. اوباما سوریه را به عنوان اولین حوزه برای از هم گسیختن سیاست های رئیس جمهور جدید در امور خارجی و امنیتی انتخاب کرده است.
دوم: منابع دبکا در مسکو و آنکارا اطلاع داده اند که بر اساس این توافق که در حال تدوین بین روسیه، ترکیه و دونالد ترامپ است قرار است ارتش ترکیه با حمایت هوایی روسیه اقدام به عملیاتی برای آزادسازی رقه در سوریه صورت دهد. در همین حال، روسیه و ایران به شکل همزمان بر حجم تلاش ها برای آزاد سازی شرق حلب در راستای بیرون راندن شورشیان از این شهر خواهند افزود.
سوم: زمانی که برای انجام عملیات تسخیر و آزادسازی رقه در نظر گرفته شده برابر با تاریخی در حدود نیمه های ماه ژانویه 2017 است که دقیقا زمانی است که دونالد ترامپ به شکل رسمی ریاست جمهوری آمریکا را در دست خواهد گرفت و همچنین عملیات موصل نیز با شکست داعش به نتیجه نهایی خواهد رسید. تیم استراتژی ترامپ بر این باور هستند که طرح اوباما برای آزاد سازی موصل رو به شکست مفتضحانه دارد، زیرا هرچند نیروهای عراقی پیشروی هایی داشته اند اما اکنون برای چهار هفته است که توسط نیروهای تروریستی داعش متوقف شده و موفق به ورود به شهر نشده اند.
در نتیجه ترامپ در پی آن است که با تسخیر رقه قبل از ورود به کاخ سفید، رقابت در مبارزه با داعش را از اوباما ببرد. اوباما که از این ماجرا هشیار و آگاه است با اقدام اخیر خود قصد دارد تا چالشی اساسی در طرح و نقشه جایگزین خود ایجاد کند.
چهارم: دونالد ترامپ رئیس جمهور منتخب آمریکا تعدادی از افسران بازنشسته ارتش را به عنوان فرستادگان خود برای گزارش های لحظه ای و روزانه از استان های کردنشین در سوریه و عراق روانه این مناطق کرده است.
پنجم: نیروهای نظامی کرد در سوریه که تعداد آنها بالغ بر 45 هزار نیروست، با در اختیار گرفتن تسلیحات آمریکایی قادر خواهند بود تا نقش نیروهای نظامی ترکیه در رقه را تا حد بسیار زیادی کمرنگ کنند. اگر رجیب طیب اردوغان تصمیم به آن گرفته باشد که نیروهای نظامی خود در سوریه را جهت شکست داعش استفاده کند، با دیدن نیروهای نظامی کرد مجهز و مسلح به سلاح های سنگین آمریکایی در مرز خود با سوریه، از این امر منصرف شود.
ششم: منابع دبکا این احتمال را رد نکرده اند که روسیه و ترکیه که اکنون هواپیماهای جاسوسی آنها مشغول دنبال کردن این کاروانها هستند، اقدام به بمباران آنها قبل از رسیدن به مقصد کنند. تیم استراتژی دونالد ترامپ مشغول گفت وگو در این باره با مسکو و آنکارا هستند.
گفتنی است که دبکا فال مستنداتی در مورد مسائل مطرح شده در فوق ارائه نکرده است و تمامی این جزئیات را به نقل از منابع خود در آنکارا و مسکو آورده است.