فکر می‌کنم که ما در نیمه‌ی نخست بازی بسیار پیچیده کار کردیم. چرا که توپ را اغلب در میانه‌ی میدان به جریان می‌انداختیم. در آنجا هم فضای بسیار کمی وجود داشت. در نیمه‌ی دوم پس از گل زودهنگامی که به ثمر رساندیم، فرصت‌های خوبی برای افزایش تعداد گل‌هایمان داشتیم.
آبی‌های لندن همانند رقابت‌های لیگ برتر فصل تازه‌ی لیگ قهرمانان اروپا را نیز با پیروزی آغاز کردند.
به گزارش ایسنا، صدرنشین کنونی رقابت‌های لیگ برتر فصل تازه‌ی رقابت‌های اروپایی‌اش را با پیروزی یک بر صفر برابر پورتو آغاز کرد. این نخستین بازی چلسی با هدایت کارلو آنچلوتی در لیگ قهرمانان اروپا بود که با پیروزی همراه شد.
آبی‌ها همچنان در استمفورد بریج شکست ناپذیر هستند. آخرین باخت چلسی در این ورزشگاه لندن به فوریه‌ی 2006 و برابر بارسلونا بازمی‌گردد. این تیم با مربی جدیدش در لیگ برتر استارت بسیار خوبی داشته است.
این مربی ایتالیایی در نشست خبری پایان بازی تیمش برابر پورتو گفت: «فکر می‌کنم که ما در نیمه‌ی نخست بازی بسیار پیچیده کار کردیم. چرا که توپ را اغلب در میانه‌ی میدان به جریان می‌انداختیم. در آنجا هم فضای بسیار کمی وجود داشت. در نیمه‌ی دوم پس از گل زودهنگامی که به ثمر رساندیم، فرصت‌های خوبی برای افزایش تعداد گل‌هایمان داشتیم.»
سرمربی فصل پیش میلان ادامه داد: «در پایان ما نتوانستیم توپ را حفظ کنیم و بازی را در کنترل خود داشته باشیم. پورتو بسیار خوب بازی کرد و این برای ما بسیار خوب است که توانستیم به پیروزی برسیم. ما می‌توانیم بهتر بازی کنیم اما، همیشه نمی‌توانیم بهترین عملکردمان را ارایه دهیم. بایدگاهی بدون خوب بازی کردن برد. البته باید شخصیت دیگری را از خودمان نشان دهیم.»
کارلتو درباره‌ی شانس نخست صدرنشینی در این گروه از رقابت‌ها گفت: «بر این باورم که چلسی و پورتو از بیشترین بخت برای قهرمانی در گروه برخوردارند اما، هنوز پنج بازی دیگر را در پیش داریم و فکر می‌کنم که آتلتیکومادرید هم می‌تواند دردسرساز باشد.»

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین