همانند اداره جنگ،کشور هم باید توسط انقلابی ها اداره شود

باید کشور را انقلابی ها مدیریت کنند؛ در زمان جنگ، کشور توسط همه مردم اداره شد و کسی نگفت، اصولگراها بروند جبهه و اصلاح طلب ها حق ندارند به جبهه بروند. در آن زمان، همه انقلابی ها و مخلصین انقلاب به جبهه ها رفتند و از کشور دفاع کردند.
کد خبر: ۶۵۲۳۹۷
|
۰۹ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۶ 29 December 2016
|
11537 بازدید
آغاز هفته جاری، «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی» رسما اعلام موجودیت کرد. از جمله افراد سرشناس در هیأت مؤسس این جبهه عبارت اند از: یحیی آل‌اسحاق، مهدی چمران، حمیدرضا حاجی‌بابایی، رضا روستاآزاد، محمود خسروی وفا، مهدی محمدی، علیرضا مرندی، نادر طالب‌زاده و مرضیه وحید دستجردی.

به گزارش «تابناک»، هدف از تشکیل این جبهه، ایجاد تحول است و به گفته مؤسسان، آمده اند تا راه را برای حضور مؤثر و مستمر مردم در اداره کشور هموار کنند و موانع حرکت رو به جلو و عوامل سدکننده پیشرفت را از سر راه بردارند. شعار اصلی شان مبارزه با فساد است. می گویند مشکلات اقتصادی موجود، شایسته نظام جمهوری اسلامی و در شأن مردم انقلابی و فداکار این سرزمین نیست و فساد اداری و فساد اقتصادی با ارقام نجومی و دریافت‌های نامتعارف و ناعادلانه مدیران و صاحب‌منصبان از آستانه تحمل مردم فراتر رفته است.

هدفشان معرفی کاندیدایی برای انتخابات از دل مردم و نیروی انقلابی است. می گویند فراجناحی هستند. اصولگرا - اصلاح طلب در این جبهه معنا ندارد. هر که پایبند به ارزش های انقلاب اسلامی است، جزو این جبهه مردمی محسوب می شود. می خواهند تصمیماتش از پایین به بالا باشد؛ یعنی مردم تصمیم بگیرند و هسته مرکزی جبهه اجرا کند. هر که را مردم انتخاب کردند، می شود گزینه نهایی این جبهه برای انتخابات.

این جریان تازه تأسیس با استقبال کم نظیری از سوی برخی سیاسیون کشور روبه رو شده و در همین ابتدای کار توانسته اند، گروه بسیاری از افراد مختلف از جمله نمایندگان فعلی و سابق را به خود جذب کنند.

منصور حقیقت پور، مشاور امنیتی علی لاریجانی در گفت و گو با تابناک در خصوص این موضوع اظهار داشت: همه گروه های اجتماعی در داخل مجموعه جمهوری اسلامی ایران و در سایه انقلاب اسلامی و دستاوردهای انقلاب، می توانند دور هم جمع شوند و بر پایه منافع ملی ایجاد تشکل نمایند.

این نماینده مجلس نهم گفت: همچنان که در جناح اصلاح طلب، شاهد رشد احزاب هستیم، در گروه های اصولگرا نیز می تواند نظیر همین این رویداد اتفاقات مبارکی رخ دهد؛ تنها باید به گونه ای باشد که همه قاعده بازی دمکراسی را رعایت کنند؛ به عبارت دیگر، اگر در رقابتی گروهی پیروز شد، همه به آن احترام بگذارند و در کنار نقدهای سازنده، اجازه عمل هم به آنها بدهند.

وی افزود: اگر قاعده بازی رعایت شود، می تواند در نهایت به ایجاد چند حزب مؤثر و شناسنامه دار در کشور تبدیل شود که با یک طرح و برنامه مدون در ایران شناخته شوند. به دنبال آن، مردم هم دیگر به برنامه های احزاب رأی خواهند داد، نه اینکه اشخاص ملاک کار قرار گیرند.

حقیقت پور یادآور شد: این اتفاق بسیار مبارکی است و می توان گفت، جامعه نیز به این نوع احزاب نیاز دارد؛ هرچند تحزب در ایران بد نام هستند، چاره ای جز رفتن به سمت احزاب نیست و در آینده مبارزه بین احزاب خواهد بود که تعیین تکلیف خواهند کرد، نه مبارزه بین افراد.

این نماینده سابق درباره عمکرد فراجناحی این حزب در آینده نیز گفت: این بهترین روش برای تشکیل یک حزب در کشور است و می تواند تمام افراد و جناح های کشور را در بر گیرد. البته هم اکنون تنها اصولگرایان از این جبهه حمایت کرده اند، ولی اگر فرصت تبیین مواضع برای اعضا پیدا شود، می توان به آینده امیدوار بود.

مشاور امنیتی رئیس مجلس گفت: در زمان انتخابات، معمولا کارها عجله ای می شود؛ اما گویا هر دو جریان نتوانسته اند به تنهایی کشور را آن گونه که باید مدیریت کنند. به نظر می رسد، همگان باید این اصل را قبول کنند که اداره مملکت با یک فکر و با آدم های یک گروه برای پاسخگویی به نیازهای امروز جامعه کافی نیست.

وی همچنین یادآور شد: با توجه به اوضاع موجود و تأکیدات رهبری در خصوص بحث انقلابی بودن، به نظر می رسد، جامعه نیازمند جریاناتی فراتر از دو تفکر اصولگرایی و اصلاح طلبی است که می تواند فکر وسیع تر و ظرف بزرگتری ارائه دهد تا افراد بیشتری در آن باشند.

این نماینده سابق خاطرنشان ساخت: باید مدیریت کشور به نحوی باشد که از همه تفکرات در مراکز مهم تصمیم گیری کشور حضور داشته باشند، به گونه ای که حتی در شورای عالی امنیت ملی نیز شرایط طوری باشد که تفکرات مختلف در آن باشند. ما اکنون در مجمع تشخیص مصلح نظام، این تجربه را داریم و می بینیم که در یک اقدام مبارک، از همه طیف ها در آن هستند و نتایج این مجمع هم نشان داده که این کار هیچ گاه به ضرر ملت نبوده است.

باید کشور را انقلابی ها مدیریت کنند؛ البته غیر انقلابی ها باید در این کشور زندگی کنند و اتفاقا باید خوب هم زندگی کنند؛ اما نباید توقع مدیریت کشور را داشته باشند. در زمان جنگ، کشور توسط همه مردم اداره شد و کسی نگفت، اصولگراها بروند جبهه و اصلاح طلب ها حق ندارند به جبهه بروند. در آن زمان، همه انقلابی ها و مخلصین انقلاب به جبهه ها رفتند و از کشور دفاع کردند.

حقیقت پور افزود: خود اصل انقلاب هم به همین نحو بود و همه در آن بودند؛ بنابراین، باید در اوضاع کنونی قالب های جدیدی برای کشور تعریف کنیم که افراد بیشتر و البته سالم و مخلص در آن جای شود.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
کدام وزیر دولت پزشکیان تاکنون عملکرد ضعیف تری داشته است؟