معاون وزیر کشاورزی:

فقط 40 درصد از پول لبنیات به دامداران می‌رسد

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: بخش اعظم سود محصولات لبنی به سایر بخش‌ها بعد تولید شیر خام می‌رسد؛ به گونه ای که بر اساس برآورد به‌دست‌آمده تنها ۴۰ درصد هزینه لبنیات مربوط به شیر خام دامداران است ۶۰ درصد دیگر به کارخانجات، عوامل توزیع و واسطه‌ها می‌رسد.
کد خبر: ۶۵۹۶۳۳
|
۰۵ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۵ 24 January 2017
|
3525 بازدید
|
۱
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: بخش اعظم سود محصولات لبنی به سایر بخش‌ها بعد تولید شیر خام می‌رسد؛ به گونه ای که بر اساس برآورد به‌دست‌آمده تنها ۴۰ درصد هزینه لبنیات مربوط به شیر خام دامداران است ۶۰ درصد دیگر به کارخانجات، عوامل توزیع و واسطه‌ها می‌رسد.

‌به گزارش ایسنا، حسن رکنی در جلسه هماهنگی با دامداران و مرغداران استان قزوین اظهار کرد: استان قزوین جزو استان‌های بزرگ در زمینه تولید محصولات کشاورزی به‌ویژه تولیدات دام و طیور است که باید برای حل مشکل دامداران و تولیدکنندگان شیر این واحدها خود اقدام به راه‌اندازی صنایع تبدیلی لبنی و تکمیل زنجیره تولید کنند.

معاون امور دام وزارت جهاد کشاورزی در ادامه به دستاوردهای بخش کشاورزی پس از برجام اشاره کرد و گفت: طی یک سال گذشته بیش از ۲۰ کشور از سراسر دنیا به‌ویژه کشورهای اروپایی برای مذاکره و سرمایه‌گذاری مشترک در بخش دام و طیور با وزارت جهاد کشاورزی وارده مذاکره شده‌اند که از فرصت ایجادشده باید حداکثر استفاده را برای رونق‌بخش برد.

رکنی در ادامه با اشاره به مشکل دامداران استان قزوین درزمینه تولید شیر و عدم خرید توسط واحدهای صنایع لبنی باقیمت مناسب تصریح کرد: تنها راه‌حل این مشکل، ایجاد صنایع تبدیلی لبنی توسط خود دامداران و اتحادیه‌های دامداران است که در هر برهه زمانی دچار مشکل تولید شیر نشوند.

به گفته وی، بیشترین بحران در حلقه‌های تولید طی چند سال گذشته مربوط به تولید شیر در دامدارها است که باید برای حل این مشکل زنجیره تولید را تکمیل کرد.

معاون امور دام وزارت جهاد کشاورزی از اتحادیه دامداران استان به‌عنوان قوی‌ترین اتحادیه در سراسر کشور یادکرد و خواستار مشارکت این اتحادیه در بلندمدت برای احداث صنایع تبدیل لبنی در استان قزوین شد.

صادرات ۵۸۰ هزار تن محصولات لبنی

‌معاون بهبود تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی گفت: در حوزه انواع محصولات لبنی ایران با ۳۰ کشور دنیا در ارتباط بوده و از ابتدای سال تا پایان آذرماه سال جاری بیش از ۵۸۰ هزار تن محصولات لبنی به این کشورها صادر شده است.

رکنی در حاشیه بازدید از مراسم افتتاحیه نمایشگاه دام و طیور در استان قزوین اظهار کرد: کشور در زمینه محصولات لبنی از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است به طوری که سالانه بیش از ۹.۶ هزار تن شیر در دامداری‌های کشور تولید می‌شود.

وی با بیان اینکه استان قزوین در زمینه تولید مرغ و تخم‌مرغ از استان‌های برتر به شمار می‌رود، تصریح کرد: براساس آمارها بیش از ۱۰ هزار تُن تخم‌مرغ از استان قزوین به سایر استان‌های کشور و همچنین کشورهای خارجی صادر شده که این امر نشان‌دهنده ظرفیت مطلوب استان در حوزه طیور است.

معاون بهبود تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به تشکیل جلسات مشترک با شرکت‌های بزرگ دنیا خاطرنشان کرد: درصدد هستیم با کمک شرکت‌های اروپایی محصولات جدیدی تولید کنیم.

رکنی با اشاره به اینکه ایران در بخش صادرات محصولات پروتئینی جزو کشورهای نوپا محسوب می‌شود، تصریح کرد: با وجود نوپا بودن در بخش صادرات محصولات پروتئینی در ۹ ماه نخست سال جاری سطح تجاری نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته افزایش قابل توجهی داشته است.

وی اضافه کرد: در بخش دام و طیور  از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از  یک میلیارد دلار صادرات صورت گرفته که روند خوبی را طی می‌کند و سطح تجاری در بخش کشاورزی از ۸ میلیارد و ۱۰۰ میلیون دلار تراز منفی در سال ۱۳۹۲ به ۳ میلیارد دلار منفی در سال جاری کاهش یافته است.

معاون بهبود تولیدات دامی وزیر جهاد کشاورزی اضافه کرد: استان قزوین در تولید شیر از نظر کمی و کیفی و سرانه تولید هر رأس دام جزو استان‌های شاخص کشور محسوب می‌شود و رکورد شیر تولیدی بیش از ۳۱ لیتر را ثبت کرده است که روند پیش رو در بخش محصولات پروتئینی هم امیدوار کننده است.

رکنی با بیان اینکه در زمینه واردات برای دست‌یابی به دستاوردهای جدید ژنتیکی اقدامات خوبی انجام شده است، گفت: با شرکت‌های بزرگ دنیا جلسه تشکیل دادیم که به توافق رسیدیم تا بتوانیم از دستاوردهای این شرکت‌ها استفاده کنیم و درصدد هستیم با کمک شرکت‌های اروپایی محصولات جدیدی تولید کنیم.

وی اعلام کرد: یکی از اقدامات ایران در رابطه با موضوع اقتصاد مقاومتی نگاه ویژه به محصولات و تولیدات داخل کشور است که در این زمینه کشور ایران از دانشمندان خوبی بهره می‌برد و برای خودکفایی از نخبه‌های کشور استفاده می‌کنیم که نمونه‌هایی از نخبه‌های کشور در این نمایشگاه حضور دارند تحت عنوان شرکت‌های دانش‌بنیان محصولات خود را ارائه و به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

رکنی با اشاره به منابع کافی در زمینه پرورش دام و طیور تشریح کرد: با این اقدام می‌توان بهره‌وری را افزایش داد و این بهبود بهره‌وری سبب می‌شود تا هزینه تمام شده محصول کاهش یابد و امکان رقابت در بازارهای خارج از کشور فراهم شود.

وی اظهارکرد: تنظیم بازار گوشت مرغ و جوجه ریزی به همان صنعت وابسته است چراکه تعداد سوله‌های موجود در کشور از میزان نیاز داخلی بیشتر است که با توجه به این موضوع قیمت جوجه منطقی به نظر نمی‌رسد و تشکل‌های موجود باید با تولیدکنندگان جوجه یک روزه نشست برگزار کرده تا بتوانند این موضوع را مدیریت کنند.

این مقام مسئول با بیان اینکه به وسیله این نمایشگاه‌ها ارتباط خوبی بین تولید کنندگان و صاحبان صنایع به وجود می‌آید، گفت: امیدواریم برپایی این نمایشگاه‌ها در استان‌های مختلف کشور ادامه یابد و شاهد پیشرفت هر دو بخش با همکاری یکدیگر باشیم.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
محمودمحمدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۲:۴۴ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۷
شیرخام دامداران، ازنظرمن تنهاراه حل مشکل دامداربهبودشیر است وبس ورسیدن به استانداردزیرصدهزارکه بااندک هزینه ممکن است
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟