کدخدایی خبر داد؛

فرصت بررسی طرح رجل‌سیاسی فراهم نشده است

سخنگوی شورای نگهبان گفت: اصلاح قانون انتخابات شوراهای اسلامی که به شورای نگهبان ارجاع داده شد، دارای ایرادهایی بود که طبیعتا به مجلس ارسال خواهد شد.
کد خبر: ۶۶۸۷۲۶
|
۳۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۱۷ 18 February 2017
|
2456 بازدید
به گزارش ایلنا، عباسعلی کدخدایی ، در مورد بررسی طرح رجل سیاسی در شورای نگهبان گفت: هفته گذشته بنا بود که موضوع رجل سیاسی مورد بررسی قرار گیرد اما  به دلیل اینکه تعداد دستور کارها زیاد بود فرصتی دست نیافت تا این امر مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد و به هفته‌های آینده موکول شد ما در این جلسه بررسی مصوبات مجلس را پیگیری کردیم.

او تاکید کرد: بررسی طرح رجل سیاسی در دستور کار قرار دارد و در اولین فرصت نیز آن را بررسی خواهیم کرد.

سخنگوی شورای نگهبان در مورد قانون انتخاب شوراهای شهر و روستا و زمان ثبت این انتخابات گفت: مصوبه اصلاح قانون شوراها  که به شورای نگهبان ارجاع داده شد، دارای ایرادهایی بود که طبیعتا به مجلس ارسال خواهد شد تا اصلاحات را انجام دهند و بعداز انجام این موارد ما اظهارنظر خواهیم کرد.

او خاطر نشان کرد: من هیچ‌گاه در مورد زمان ثبت‌نام‌ انتخابات شوراهای شهر و روستا اظهارنظری نکرده‌ام و اخباری که از سوی من منتشر می‌شود، درست نیست.
منبع: ایلنا
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟