حقوق دریافتی متخصصان ۱۰۰ تا ۳۰۰ میلیون است

کد خبر: ۶۷۰۳۹۳
|
۰۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۷:۱۹ 22 February 2017
|
103943 بازدید
|
سخنگوی وزارت بهداشت در بازدید از جام جم در خصوص اجرای طرح تحول سلامت، گفت: به دلیل محدودیت‌های مالی و عدم برخی از همکاری‌ها در اجرای بسته ها جدید دچار مشکل شدیم.
 
به گزارش فارس، ایرج حریرچی بیان کرد: در رابطه با حقوق های نجومی که بسیار در این رابطه بحث شد می توان گفت در وزارت بهداشت حقوق های نجومی وجود نداشته است. در جلسه ای که وزیر بهداشت در حضور مقام معظم رهبری به موضوع کارانه ها در آن اشاره کردند بیان شد، حقوق‌های نجومی آنچه که مراد می شود که فردی در قبال کار مدیریتی و اداری که دارد دستمزدهای نجومی گرفته است خیر اینگونه نیست و حتی یک نفر هم در وزارت بهداشت حقوق نجومی دریافت نکرده است.

وی ادامه داد: آنچه که مورد بحث قرار گرفت موضوع کارانه بود، کارانه رقمی است که پزشک با تعرفه دولتی ارائه خدمت می کند و درصدی از آن به پزشک پرداخت می شود ناگفته نماند این موضوع از سال 74 تا به امروز اینگونه بوده است. اخیرا که این مسائل بسیار مطرح شد شورای حقوقی دستمزد بررسی‌هایی را در این رابطه انجام داد و روش پرداخت به کلی تغییر کرد.

به گفته حریرچی، در دولت اخیر طی بررسی‌های شورای حقوقی دستمزد، مصوبه‌ای را ابلاغ کرد که نظام پلکانی شکل گیرد به عبارت دیگر زمانی که دریافتی‌ها بالا رفت و درصد پرداختی‌ها پایین آمد شورای حقوقی دستمزد 10درصد از هر پله را در پرداخت کاهش دهد.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: اخیرا یکی از وزیران اسبق بهداشت در رابطه با درآمدهای متخصصین گفته بود «درآمد متخصصین ایرانی 7 برابر متخصصین امریکایی است .» در این رابطه حریرچی، اظهار کرد: در آمد متوسط یک متخصص آمریکایی سالانه 280 هزار دلار(1میلیارد و 120میلیون تومان) است. آیا پزشکان ما درآمدی حدود 7میلیارد در سال دارند؟ متخصصین ما بعد از طرح تحول سلامت متوسط دریافتیشان حدود 100 الی 300 میلیون است. ممکن است در مناطق محروم که فقط یک پزشک قرار دارد و در ماه 570 عمل را انجام می‌دهد بیش ار این مقدار دریافت کند و راه کنترل دریافتی بالای این پزشک این است که پزشکان بیشتری را تربیت کنیم تا در مناطق محروم فقط یک پزشک را قرار ندهیم.

حریرچی افزود: طرح تحول سلامت که بنا، به تعابیر وزارت بهداشت جهانی متناسب با مستنداتش منتشر می کند برای رسیدن به یک پوشش همگانی سلامت است. برای رسیدن به این پوشش همگانی تعاریف، راهها و برنامه زیادی باید محقق شود که حتی در اکثر کشورهای توسعه یافته فقط تعداد اندکی از کشور ها به این پوشش همگانی دست پیدا کرده‌اند و رسیدن به این برنامه بسیار زمان بر است.

وی افزود: رسیدن به پوشش همگانی سلامت حداقل و در بهترین شرایط 10 الی 12 سال به طول می انجامد. کشورهای غربی که در چند دهه اخیر به پوشش همگانی سلامت دست پیدا کرده اند 30 الی 40 سال روی برنامه های دراز مدت خود کار کرده اند. حرکت به سمت پوشش همگانی سلامت و تمامی مسائل بهداشتی و درمانی مردم اعم از پیشگیری، ارتقای سلامت، غربالگری، درمان و توانبخشی را پوشش می دهد و همچنین محافظت مالی از مردم کشور را فراموش نکنیم. این یک راه طولانی و زمان بر است.

حریرچی اظهار کرد: 75 الی 80 درصد عوامل موثر در سلامت مردم خارج از حیطه وزارت بهداشت و درمان است بدین معنا که رسیدن به پوشش سلامت همگانی نیازمند یک دستاورد فرابخشی و بین بخشی است، راهبردی که وزارت بهداشت در این راستا در پیش گرفته است طبق برنامه های از پیش تعیین شده و مبتنی بر اسناد بالا دستی و قوانین مربوطه بود که از پنجره سیاسی که در ابتدای دولت یازدهم بوجود آمد استفاده کرد. به عبارتی دیگر دکتر روحانی در یک سال اول ریاست جمهوریشان به اندازه 32سال قبل روسای دولت هایی که وجود داشت در رابطه با سلامت صحبت کردند، بنابراین موضوع پنجره سیاسی مبتنی بر 2 عامل است. رئیس جمهور سلامت محور بود و دیگری صحبت حذف یارانه های غیر هدفمند و تبدیل آن به به یارانه های هدفمند بود. یکی از مصداق های عینی این موضوع سلامت است.

در ادامه تاکید کرد: بنابراین وزیر بهداشت و مدیران وزارتخانه از این پنجره سیاسی استفاده کرده و برنامه طرح تحول سلامت را مطرح کردند و در ادامه مصوبات لازم را از دولت، حمایت های مالی را از مجلس گرفته و این حرکت را آغاز کردند. وزارت بهداشت از لحاظ شروع بسته ها در سال اول و اواسط سال دوم بسیار راضی بوده و همچنین از لحاظ ادامه کار تا به این لحظه از بُعد دستاوردهایی که به مردم داشته نیز راضی است اما واقعیت این است که به دلیل محدودیت های مالی و عدم برخی از همکاری ها در اجرای بسته ها جدید دچار مشکل شدیم.

وی تصریح کرد: وزارت بهداشت به تمامی تعهدات و میثاق هایی که با مردم بسته بود وفادار است و امیدواریم در سال آینده با دستورات رئیس جمهور، قول هایی بیمه و دولت و علاوه بر آن با قانون برنامه ششم بتوانیم آن راه 10 الی 12ساله را با طراحی های صورت گرفته همچنان ادامه دهیم.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۳۳
انتشار یافته: ۹۴
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۱ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۴
در سال منظور است و این را هم مینوشتید نه اینطور مبهم و غرض ورزانه .اگرچه که مطمئنأ این نظر را سانسور میکنی تابناک
ناشناس
|
Canada
|
۱۷:۴۱ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۴
وقتی موهات را کوتاه میکنی ازت 20000 تومن میگیرن تازه انعام هم باید بدی ویزیت یه دکتر با بیش از بیست سال درس خوندن 30000تومن است .آیا این انصاف که دایم به پزشکها توهین بشه.به اون کسبه وتجار نامرد بتازید که خون مردم را میمکند و جای مهر رو پیشانی میزارند
علی محجوب
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۲ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۴
مقایسه درآمد پزشکان ایرانی و آمریکایی توهین به شعور ما مردم است. مگر حقوق مهندسان و معلمان و کارگران ایرانی را با مشابه آمریکایی مقایسه می کنید.
با این حال، این طور که از متن خبر فهمیدم، ایشان گفته اند حقوق متخصصان ایرانی ۱۰۰ تا ۳۰۰ میلیون -در سال- است. در سال. پس لطفا عبارت «در سال» را به عنوان خبر اضافه کنید.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۵ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۴
این دریافت ها خون مردم است که در شیشه می کنن کجای دنیا یک پزشک چنین درآمدی دارد؟
پاسخ ها
سینا
| Turkey |
۱۵:۳۶ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۵
عزیز دل هرچقدرم زور بزنید هر کاریم بکنید هرچقدر بخوایید عقده هاتونو خالی کنید هیچ وقت نمیتونید ارزش یک پزشک رو پایین بیارید- از 3000 سال پیش تا الان پزشک ارزش و جایگاهش خیلی بالا بوده و الانم هست
شما برا یک پزشک مشخص نمیکنی که باید کمتر بگیری یا زیادتر! پزشک آقای خودشه ایران نشد میاد اینجا میره یه کشور دیگه...سرو دست میشکونن برا
پزشکا
محسن داوری
|
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
|
۱۷:۴۹ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۴
یا خدا 100 تا ۳۰۰ ملیون تومان در یک ماه؟؟؟
علم بهتر است یا ثروت؟
اینطور که پیداس علم این حماعت بیشتر از ثروت است
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۳ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۴
چرا پزشک تربیت نمی کنید و اینقدر محدودیت در جذب دانشجو گذاشته اید تا تعداد محدودی فقط به این پول های کلان دست پیدا کنند با این تعرفه ها گران که چند تا ازمایش 400 هزار تومان می شود مگر با چند سی سی خو چه کار خاصی انجام می شود که هزینهان اینقدر زیاد می شود ان را هم که دستگاهانجام می دهد با کمی برق فقط یک هزینه اولیه خرید دستگاه است
محمد از تبریز
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۵۴ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۴
آمار درست بدهید یکی را به سال می گویی و یکی را به ماه اگر هر ماه 300 میلیون باشد باز هر سال دوبرابر آمریکا هم بیشتر می شود مگر درآمد عموم مردم آینطوری است مگر هزینه مثل آنجاست وزیر سابق !! راست می گوید شما هم خوب می دانید ولی چون خودتان ذی نفع هستید مقاومت می کنید
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۲ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۴
(ممکن است در مناطق محروم که فقط یک پزشک قرار دارد و در ماه 570 عمل را انجام می‌دهد بیش ار این مقدار دریافت کند):یعنی روزی 20 عمل.مگه میشه مگه داریم.کنتورم که نداره
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۴۵ - ۱۳۹۶/۰۷/۳۰
کشتارگاه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۵ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۴
سالی 100 تا 300 یا ماهی 100 تا 300
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۲ - ۱۳۹۵/۱۲/۰۴
تنها راه مبارزه با مافیای پزشکان اجازه ورود پزشکان خارجی است وگرنه در حالت انحصار طبیعی است که درآمد 100 تا 300 میلیونی طبیعی جلوه کند . در مملکتی که کارگران شاغلش حقوق حد اقل دریافتی زیر یک میلیونی را ماهها نگرفته اند و وای به حال سیل عظیم بی کاران.
من هفته پیش بچه ام را به یک بیمارستان دولتی بردم تا هزینه کم شود تا بخود آمدم دیدم در مطب شخصی دکتر هستم و از مجمو عه ای که برای خود دایر کرده با مشورت و تستها 500 هزارتومان گرفته و یک در مان همراه با تستهای مختلف تجویز کرده که متاسفانه با داشتن بیمه تکمیلی هم بیشتر آنها پوشش داده نمی شود و فکر کنم 5-6- میلیون پول هزینه کنم در حالیکه این مجموعه هیچ تعهدی در گرفتن جواب هم ندارد
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟