روز جمعه و بدنبال افت قیمت های نفت تا پایین ترین حد خود در بیش از 3 ماه گذشته، قیمت نفت تاحدی بهبود یافت. کاهش مزبور به علت عرضه بیش از حد نفت می باشد و این در صورتی است که کشورهای تولید کننده نفت به رهبری اوپک، تولید نفت خود را کاهش داده اند.
به گزارش
تابناک اقتصادی و به نقل از رویترز، نفت خام برنت تا 35 درصد رشد داشته است و به قیمت 52.24 دلار به ازای هر بشکه معامله شد. روز پنجشنبه نفت برنت 1.7 درصد کاهش داشت و روز قبل از آن نیز 5 درصد کاهش داشته است که در یک ساله گذشته بیشترین درصد کاهش برای برنت بوده است.
بدنبال خبرهای افزایش زیاد ذخائر نفت خام آمریکا و تولید نفت این کشور که به طور پیوسته در سال جاری افزایش داشته است، اعتماد به نفس بازار از بین رفته است.
سال گذشته سازمان کشورهای تولید کننده نفت و سایر تولید کننده ها از جمله روسیه توافق کردند تا تولید خود را در نیمه اول 2017 به طور متوسط تا 1.8 میلیون بشکه در هر روز کاهش دهند. با اینحال تا اینجای کار اقدام مزبور تأثیر کمی در سطوح ذخیره داشته است.
«فین زیبل» اقتصاددان گروه NAB گفت "شیب قیمت ها در دو روز گذشته و همزمان با ساخت ذخائر ایالات متحده آمریکا نشان می دهد که بازار همچنان نگران تعادل عرضه و تقاضا می باشد"
ذخائر نفت خام ایالات متحده که بزرگترین مصرف کننده نفت جهان است تا 8.2 میلیون بشکه در هفته گذشته افزایش یافت و به رکورد 528.4 میلیون بشکه رسید. حفاری نفت و گاز آمریکا نیز افزایش داشته است. تولید کنندگان قصد دارند تا تولید نفت خام را در داکوتای شمالی، اوکلاهاما و مناطق نفت شیل گسترش دهند و تولید نفت در پرمیان که بزرگترین میدان نفتی آمریکا است افزایش یافته است.
این مسئله نگاه خوش بینانه کشورهای عضو اوپک را سست و تضعیف می کند. اوپک قصد داشت تا با کاهش تولید خود قیمت های نفت را سرپا نگه داشته و رونق دهد و حالا معلوم نیست که تا چه مدت این سازمان قصد دارد تا با ادامه کاهش قیمت نفت به توافق خود برای کاهش تولید ادامه دهد.
«اول هانسن» رئیس بخش استراتژی کالا در «ساکسو بانک» به رویترز گفت "بازار همچنان به مملو از عرضه باقی خواهد ماند و هرگونه ضعف بیشتر باعث کاهش های اضافی خواهد شد"
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.