رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرجدیدترین ادعای ترامپ درباره مذاکره با ایران
3بازدید
۱۳۷

نتایج تکان دهنده و غیرمنتظره یک نظرسنجی؛

44 درصد مخاطبان در نوروز تلویزیون تماشا نکردند و 47 درصد ناراضی، ممکن است تماشا نکنند!

در گذشته، این تصور و دورنما وجود داشت که تلویزیون کشورمان، نه تنها مخاطب داخلی را اقناع کند، بلکه در گستره ایران بزرگ و حتی در منطقه و فرامنطقه نیز حضور مؤثری داشته باشد و در واقع، حداقل مردم کشورهای خاورمیانه و به ویژه اهالی کشورهای فارسی زبان تماشاگر ایران باشند اما با این آمارها، آن تصورات فروریخته است.

44 درصد مخاطبان در نوروز تلویزیون تماشا نکردند و 47 درصد ناراضی، ممکن است تماشا نکنند!
44 درصد مردم در نوروز تلویزیون تماشا نکردند و 47 درصد ممکن است تماشا نکنند!
نتایج تازه ترین نظرسنجی «تابناک» در فضای مجازی، حکایت از آن دارد که بیش از 44 درصد مردم اساساً برنامه های تلویزیون کشورمان را در نوروز تماشا نکرده‌اند؛ اما آنچه از این آمار خطرناک تر است، نارضایتی 47 درصد از مجموع حدود 56 درصدی از مردم است که تلویزیون را در این روزها دیده اند و با این نارضایتی، ممکن است به همان 44 درصدی بپیوندند که اساسا مشتری تلویزیون ایران نبوده‌اند و سراغ سایر گزینه ها بروند.
 
به گزارش «تابناک»؛ پس از پخش ویژه برنامه‌های نوروزی، «تابناک» با انتشار نقدی نسبت به نبود برنامه‌های با کیفیت ایده آل و توزیع اعتبارات محدود سازمان صداوسیما در تمامی شبکه ها برای تولید موازی ویژه برنامه‌های نوروزی انتقاد و پیشنهاد کرد که ویژه برنامه‌های تحویل سال در دو شبکه متمرکز و اعتبارات تمامی ویژه برنامه های تلویزیون در این دو برنامه ادغام شود، تا شبکه های صداوسیما با خودشان رقابت نکنند.
 
تحلیل اولیه این بود که کمبود اعتبارات صداوسیما، توزیع این اعتبارات محدود در گستره وسیع شبکه های تلویزیونی و عدم ارائه تولیدات باکیفیتِ بسیار بالا که با توجه به محدودیت و خطوط قرمز مرسوم توان رقابت با شبکه‌های ماهواره‌ای فارسی زبان را داشته باشد، باعث شده تا صداوسیما نتواند به قدر کفایت در نگه داشتن مخاطبان فارسی زبان در پای شبکه‌های داخلی موفق باشد. این تحلیل در ادامه از ویژه برنامه های تحویل سال 1396، به کل ویژه برنامه های نوروزی تسری یافت و برنامه های باکیفیت بسیار بالا، به شکل محدودی از تلویزیون پخش شد.

 
بدین ترتیب به نظر نمی رسید، سال 1396 برای تلویزیون با موفقیت شروع شده باشد؛ اما در نهایت انتظار نمی‌رفت که شاهد ریزش شدید مخاطبان تلویزیون در این ایام صید تماشاگر باشیم. در همین راستا، پس از پایان تعطیلات نوروزی، «تابناک» نظرسنجی منتشر که در آن از مخاطبانش پرسیده بود: «آیا از برنامه های نوروزی تلویزیون راضی بودید؟» و سه گزینه را برای این نظرسنجی مطرح بود: «بله، خیر، ندیدم».44 درصد مردم در نوروز تلویزیون تماشا نکردند و 47 درصد ممکن است تماشا نکنند!
 
بر اساس نتایج این نظرسنجی که در آن شرکت کردند، 9 درصد از کیفیت برنامه‌های تلویزیون رضایت داشتند و 47.29 درصد از کیفیت برنامه های تلویزیون ناراضی بودند. بدین ترتیب مجموع مخاطبان تلویزیون از میان رأی دهندگان این جامعه آماری به حدود 56.29 درصد می‌رسید. گزینه سوم یعنی «ندیدم» نیز انتخاب 43.71 درصد شرکت کنندگان در این نظرسنجی بود و در واقع کمتر از نیمی از حاضران در این جامعه آماری اساساً تلویزیون کشورمان را در نوروز تماشا نکرده‌اند!
 
همچنین آمار 47.29 درصد ناراضیان از کیفیت برنامه های نوروزی، این نگرانی را تقویت می‌سازد که این قشر ناراضی از کیفیت برنامه های تلویزیون نیز طی یک دوره زمانی چند سال به مرور به 43.71 درصدی بپیوندند که گزینه‌های دیگری را به جای تماشای مستمر برنامه های تلویزیون ملی کشورمان انتخاب می کنند و صرفاً در موارد خاص و برنامه‌های حساس نظیر مناظره‌های انتخابات ریاست جمهوری برای چند ساعت به تلویزیون نگاه می‌کنند.
 
اگر بپذیریم با توجه به فراگیری اینترنت در سطح کشور و گستره و تنوع وسیع مخاطبان «تابناک»، این جامعه آماری تا حدود زیادی، می‌تواند وضعیت جامعه را نمایندگی کند، باید از نتایج این نظرسنجی نگران بود و این نگرانی زمانی افزون می‌شود که درمی‌یابیم در این زمینه اقدامات موثری انجام نمی‌شود؛ برای نمونه همه شبکه‌های تلویزیونی دنیا به هر قیمت ممکن، زمینه استمرار تولید برنامه‌های موفق‌شان را فراهم می‌سازند، ولی در تلویزیون حتی امکان تولید مستمر برنامه‌ای چون کلاه قرمزی نیز فراهم نشد.
 
در گذشته، این تصور و دورنما وجود داشت که تلویزیون کشورمان، نه تنها مخاطب داخلی را اقناع کند، بلکه در گستره ایران بزرگ و حتی در منطقه و فرامنطقه نیز حضور مؤثری داشته باشد و در واقع، حداقل مردم کشورهای خاورمیانه و به ویژه اهالی کشورهای فارسی زبان تماشاگر ایران باشند اما با این آمارها، آن تصورات فروریخته است؛ حا آنکه علاوه بر شبکه های ماهواره‌ای فارسی زبان، برخی کشورهای منطقه نیز تا حدودی توانسته اند در قلمرو ایران نفوذ رسانه‌ای بیابند و در واقع وضعیت در سال های اخیر به مرور معکوس شده است.
 
انتظار می‌رود با افزایش بسیار چشمگیر اعتبارات و تحول جدی در مدیریت منابع و محتوا و به کارگیری نسل تازه برنامه سازان، کیفیت برنامه‌های تلویزیون را لااقل به سطح رقبای ماهواره‌ای فارسی زبان رساند، در غیر این صورت، میزان نفوذ رسانه ملی به عنوان رسانه مادر در سال‌های پیش روی در قشرهای مختلف و به خصوص در میان شهرنشینان به شدت کاهش خواهد یافت.
 
این کاهش ضریب نفوذ یک شکست تلقی می‌شود که در بزنگاه‌های خاص نتایجش مشخص می‌شود و می‌توان به خوبی تبعاتش را در لحظات حساس درک کرد. اکنون وقت آن است که به جای انکار وضع موجود، تدبیر کرد و به داد رسانه ملی رسید. بدون تردید، مدیران رسانه ملی در راستای بهبود وضعیت تلویزیون تلاش می‌کنند، ولی نمی‌توان انکار کرد که اوضاع تلویزیون به شهادت نظرسنجی‌ ها، هیچ نسبتی با انتظارات مخاطبان ندارد.
 
 

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۸ ۱۱:۳۱

امکان نداره یه فیلم یاسریال (حتی کمدی)پیداکنیدکه توش صحنه قبرستان وگریه وزاری نباشه

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۷ ۱۵:۳۵

مهمترین لوکیشن صداوسیمابرای فیلمهاوسریالهای گریه آوروآبکی وبی محتوایش قبرستان است

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۶ ۲۳:۱۴

می گویند برنامه سازهای تلویزیون خودشان فقط ماهواره تماشا می کنند

وحيد۱۳۹۶/۰۱/۱۶ ۱۴:۵۷

بابا چرابيخود بحث ميكنيد فقط كافيه يه نيم نگاهي به پشت بوما بياندازيد ديگه خودتون همه چيزو ميفهميد

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۶ ۱۳:۱۹

ما ماهواره نداشتیم تلویزیونم نگاه نکردیم

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۶ ۱۳:۱۲

در مورد صدا و سیما علیرغم جنگ چندین دهه ایی با ماهواره و اقدامات قهری دولت و نیروی انتظامی که فعلا به بحث ما مربوط نمیشود مردم به نوعی مقاومت کرده و تاوان جریمه یا ورود نیروی انتظامی به منزل و .... را داده و پا پس نکشیدند و خلاصه کلام اینکه آلترناتیو یا جایگزینی برای صدا و سیما داشتند که به آن مراجعه کردند. اگر این مسئله به خودرو سازی به پوشاک به کفش و ..... هر چیز دیگری سرایت کند و مردم در مقابل گزینه ایرانی گزینه خارجی با کیفیت و قیمت مشابه را پیش رو داشته باشند به آن رو خواهند کرد و مدل صدا و سیما در آن حوزه هم تکرار خواهد شد.
بنده یک خودرو سمند خریده ام که مربوط به نیمه دوم سال 95 است. هنوز یکسال نشده سیستم برقی آن قاطی کرده. به نمایندگی مراجعه کردم میگوید ماشین در باران بوده؟!! گفتم اگر قرار باشد باران همه چیز ماشین را از کار بیندازد که در دنیا یک ماشین نباید کار کند؟؟
میگوید که آب باران از شیشه نفوذ کرده و در سمندهای مالتی پلکس مغز متفکر ماشین را سوزانده است !!!!
خدا وکیلی شما آلترناتیو یا جایگزین خارجی مثل تویوتا داشته باشی به جای سمند آشغال نمیخری؟؟ مردم تایلند جهان سومی هستند اما 90% خودروهای آنها تویوتا و 10% بقیه هوندا است. آدم وقتی میبیند حرص میخورد.

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۶ ۱۲:۲۴

بابا چه کارشون دارید بذارید توو عالم خودشون باشن .تنها کار مفیدی اگه ازشون بیاد اینه که لطف کنن پارازیت نفرستند .حالا هرچی دوست دارن از صدا و سیما پخش کنن برای مخاطب فرضی برا من که اهمیت نداره دیگه :)

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۶ ۱۲:۰۱

ماهواره مورد تائید نیست اما متاسفانه هر کانال را که باز کنی در ان برنامه های مقلد ماهواره از آشپزی گرفته ،تا تبلیغ قابلمه و شوهای مختلف از جمله کودک شو،استعداد یابی در طنز،کودکان،فوتبال و... را میبینی!!! یا برنامه های گفتگو محور با خوانندگان و بازیگران!!!
کلی جوان نخبه،دانشمند ،کار آفرین و.. وجود دارد.اما تمام تلویزیون فقط تصویر بازیگران است و بس
سریال ها هم که کلا فاقد ابتکار لازم هستند.

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۶ ۰۹:۱۸

بهترین صدا و سیما

مری۱۳۹۶/۰۱/۱۶ ۰۹:۱۶

اولین حرکت سازنده بنده در سال جدید این بود که دو روز مانده به عید، تلویزیون رو به اتاق بردم. تازه اگه بخاطر دخترم نبود (که بخواد شبکه پویا رو ببینه) کلا تلویزیون رو به انباری می بردم.

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۶ ۰۸:۴۷

آدم کار بلد ندارن برنامه بسازه
چند تا مجری جلف اوردن فقط جیغ و داد می زنن به سبک چاله میدونی

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۶ ۰۸:۳۳

کلا هدف صدا و سیما همون نه درصده بقیه ول معطلند با این حساب خیلی هم موفق بوده

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۶ ۰۷:۵۳

این 9 در صد هم جز همون 4 میلیونی هستند که به جلیلی رای داده اند.کل این جماعت که به اندازه 10 برابر بفیه مردم امکانات ورانت وفدرت و... دارند همینفدر هسنتد. مشکل اصلا بودچه نیست برای برنامه های صد کم یک غاز هیچکی نبین پول دارند برای کلاه فرمزی با ان همه محبوبیت، پول ندارند اصولا این رسانه ملی نیست زسانه میلی همون 4 میلیون است ودر واقع بوسیله بیگانگان با مردم ایران، اشغال شده است واگر 4 برنامه مثل 90 وحندوانه ودورهمی وفوتبال نبود، کلا باید درش را تخته کرد واسلام

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۸ ۰۸:۵۶

ارادتمندم

ايران۱۳۹۶/۰۱/۱۶ ۰۶:۱۹

من به شخصه 4 ساله به جز كلاه قرمزي هيچ برنامه اي از تلويزيون نميبينم امسالم كه پخش نكرد. البته جناب خان هم من رو پاي تلويزيون كشوند

ايران۱۳۹۶/۰۱/۱۶ ۰۶:۱۹

من به شخصه 4 ساله به جز كلاه قرمزي هيچ برنامه اي از تلويزيون نميبينم امسالم كه پخش نكرد. البته جناب خان هم من رو پاي تلويزيون كشوند

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۶ ۰۱:۴۲

سلام.یکی از مسئولین صدا و سیما داشت می گفت 87 درصد مردم در نوروز برنامه های صدا و سیما رو پیگیری کردن.به نظر حرف اضافه زده؟!

علی۱۳۹۶/۰۱/۱۶ ۰۰:۱۴

برنامه تحویل سال در تلویزیون هیچ فرقی با حضور در قبرستان و عید گرفتن نداره.

میثم۱۳۹۶/۰۱/۱۶ ۰۰:۱۱

من 9 ساله که دیگه صدا و سیما رو نگاه نمیکنم . توی ایام عید هم که اصلا انگار نه انگار که عیده از بس برنامه هاشون خشک و بی روح بود .

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۶ ۰۰:۰۸

لطفا به صورت عامی تحلیل نکنید!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا شما میگی مردم هم پشت سر شما میگن بد!!!!!!!!!!!!!!!!!
من خودم دیدم در این ایام عید نسبتا خیلی خوب بود ولی این دلیل نمیشود که در هر لحظه از ساعت برنامه های مثلا مفرح پخش کنند!!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۵ ۲۳:۵۷

عزیزم کسی تکون نمی خوره.

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۵ ۲۳:۳۸

ایام نوروز ساعت هشت، تنها موقعی در سال بود که تلویزیون ایران رو به ماهواره ترجیح می دادیم...اونم که امسال نذاشتین. تکلیفمون کلا روشن شد!

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۵ ۲۳:۲۹

کور سوی امید مسئولان و صداوسیما به تداوم پارازیت اندازی است

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۵ ۲۳:۲۴

جالبه زمان بندی برنامه ها را هم رعایت نمی کنند. یک برنامه از پیش اعلام شده بایک ساعت تا خیر یا جلوتر پخش میشه تا نتونی برای دیدنش برنامه ریزی کنی

حیدر۱۳۹۶/۰۱/۱۵ ۲۲:۵۰

به خدا بیشترین اسراف داشتن دها شبکه بی خاصیت رادیو تلوزیون است
بعضی از شبکه رادیو هارا مردم هنوز اسم شان رانشنیدن کدام سریال فقط هدردادن بودجه است نماینده های بیکاریک کار خوب بکنند بودجه این دستگاه را قطع کنند
من از ماهواره بدم می آیدولی به این رسانه ملی هم نگاه نمی کنم چون مسلمان وایرانی هستم درایام نوروز لیست برانامه های تلوزیون رادیدم فقط شبکه خبررا گاهی نگاه کردم

حیدر۱۳۹۶/۰۱/۱۵ ۲۲:۵۰

به خدا بیشترین اسراف داشتن دها شبکه بی خاصیت رادیو تلوزیون است
بعضی از شبکه رادیو هارا مردم هنوز اسم شان رانشنیدن کدام سریال فقط هدردادن بودجه است نماینده ها یک کار خوب بکنند بودجه این دستگاه را قطع کنند
من از ماهواره بدم می آیدولی به این رسانه ملی هم نگاه نمی کنم چون مسلمان وایرانی هستم درایام نوروز لیست برانامه های تلوزیون رادیدم فقط شبکه خبررا گاهی نگاه کردم

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۵ ۲۱:۳۵

الان تلویزیون در شبکه خبر اعلام کرد که ۸۵ درصد مردم در نوروز صدا و سیما را نگاه کردن و اکثرا راضی بودن!!!
اینکه نظرسنجی بر چه اساسی انجام شده هم مثل بقیه مثال گفته نشد

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۸ ۱۸:۵۴

انقدر از خودشون تعریف کردن ، امر بهشون مشتبه شده

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۵ ۲۱:۲۱

با 24هزار نفر که اتفاقا نمونه ای آن-بیاس برای جامعه ایران نیست نمیشه راجع به 80 میلیون قضاوت کنین ضمن اینکه "ندیده ام" به معنی دوست نداشتن نیست 1)فرصت نداشتن نگاه نکردن 2)مسافرت بودن نگاه نکردن 3)خارج از کشور بودن دسترسی نداشتن و غیره. لذا قبل از سو استفاده از نظرسنجی غیرکارشناسی تون یکم به طراحی گزینه هاتون توجه کنین. ضمن اینکه یه آمار هم از علاقه مخاطبان به ویدئوهاتون منتشر کنین تا بفهمین کار هر خر نیست خرمن کوفتن گاو نر میخواهد و مرد کهن.

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۶ ۱۴:۵۲

در بهترین حالت حرف شما رو هم که قبول کنیم نمی تونید منکر این بشید که از 56 درصدی که صدا و سیما رو دیدن فقط 9 درصد موافق بودن. حتی اگه این رو هم تعمیم بدیم به کل 100 درصد باز هم فقط 16درصد از 100 درصد موافق برنامه های صدا و سیما هستند

آذز۱۳۹۶/۰۱/۱۵ ۲۱:۱۹

یکی از مزخرف ترین عید های سال رو با تلویزیون من امسال تجربه کردم.
ای کاش لااقل کلاه قرمزی رو امسال پخش میکردن

soroush۱۳۹۶/۰۱/۱۵ ۲۰:۲۰

از این آمار می توان نتیجه گرفت آنهایی که به فضای دیجیتال آشنایی دارند و طعم برنامه های ماهواره و اطلاعات اینترنت را چشیده اند ناراضی هستند و احتمالاً آنهایی که به این وسایل و ارتباطات دسترسی ندارند راضی هستند ! چون هیچ انتخاب دیگر و هیچ تجربه ایی در این زمینه ندارند ! پس بهتر است صورت مساله را پاک کنیم یعنی ماهواره و اینترنت را از خانه ها حذف کنیم تا پایداری اتفاق بیافتد و مردم از رادیو تلویزیون راضی باشند !

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۸ ۰۹:۰۰

حتی تمام مغز را هم می شود خارج کرد که کلاً مغزی در کار نباشه و برخی هر کاری دلشان خواست بکنند .

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۷ ۱۰:۱۰

می توانیم نیمی از مغز مردم را هم بیرون بیاوریم. اینجوری اگر در تلویزیون به شعورشان توهین شد، آب هم از آب تکان نمیخورد.

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۵ ۲۰:۱۸

به جاي ٢٨ تا كانال، ٥ تا دونه كالا حسابي درست كنن. مثل قديم ترا.

ممنونیان۱۳۹۶/۰۱/۱۵ ۲۰:۰۷

اگه کاری کنند هیچکس نتونه ماهواره نگاه کنه ببینم برای دیدن شبکه یک سیما هجوم میبرید یا نه

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۸ ۰۹:۰۱

نه جانم ماهواره هم نباشه کسی بیمار نیست که از صبح تا شب عزاداری تماشا کنه .

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۷ ۲۰:۲۴

خوش خیالی ها

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۵ ۱۹:۲۵

افرین تابناک واقعا حرفه ای عمل می کنی وافکارعمومی رو محک می زنی . خدا رو شکر واقیعت رو فدای چیزایی مثه من خوشم بیاد اون بدش بیاد نمی کنی . جهت خواسته های افکار عمومی را با هزینه کم یاد اوری می کنی. . .از این دقیق تر نمی شد واقعا نمی شد .اگر هم کسی قبول نداره .اون اصن به تو حسادت می کنه.!!!!!!!

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۵ ۱۹:۲۳

چند وقت پیش همسرم تو بیمارستان فوت کرد بعداز چند هفته خواستم بادیدن تلویزیون سرگرم بشم شبکه 1و2و3سریال هایی که پخش میکردن فضای بیمارستان ومرگ رانشان میداد کلا منصرف شدم ماهواره هم نداریم

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۵ ۱۹:۰۱

متاسفانه تلویزیون ایران مدت هاست که بازی را باخته است! با این تولیدات سخیف و تقلیدی چطور می خواهند جلوی تهاجم فرهنگی را بگیرند خدا می داند! فقط حرف و شعار

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۵ ۱۹:۰۰

وقتی دولت مال ملت نباشه و ملت گرفتاری در دست دولت ، چیز غیر این نیست

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۵ ۱۸:۵۶

فقط باید یه جمله گفت: صدا سیمای عزیز برو کشکتو بساب.

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۵ ۱۸:۵۲

عاقبت تماشای برنامه ها و سریالهای مبتذل ماهواره ای که عامل اصلی تغییر فرهنگ و ذائقه بینندگان است همین است

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۶ ۰۹:۴۶

من نمیدونم شما چند سال دارید ولی خوب یادم میاد که اوایل انقلاب به هر کسی که میخواست حرفی بزنه میگفتن خرابکار بعد گفتن منافق بعد گفتن آمریکائی بعد گفتن انحرافی بعد گفتن ... بگذریم . برداشت شما از این قضیه مانند برداشت صدا و سیما و برخی مسئولان از آزادی هستش . تا میگن آزادی سریع میگین دنبال ولنگاری و بی حجابی هستند. نه عزیزم بهتره شما یک مقدار بیشتر فکر کنی.

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۵ ۱۸:۳۷

اوشین نشون نداد

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۷ ۱۰:۰۸

ولی شبکه نتماشا فیلم از سرزمین شمالی رو بجاش نشون داد.

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۵ ۱۸:۰۴

نقش همون محدودیات ها و خطوط قرمز مرسوم مورد اشاره خودتان رو دست کم نگیرید. این محدودیت ها فقط به رسانه ملی ما آسیب نزده، به صنعت توریسم ما هم آسیب جدی زده و منجر به این شده که سالانه صد ها هزار ایرانی ملیون ها دلار رو رو از کشور خارج کنند بروند به همسایگانی چون ترکیه و امارات متحده تا برای چند روز هم که شده از قید و بند همین محدودیت ها رها شوند. فقط یک لحظه فکر کنید چرا نباید کیش و شمال خودمان قطب گردشگری باشند و دبی و آنتالیا هستند؟؟؟!!! سالانه چند میلیارد دلار ضرر میکنیم سر این خطوط قرمز مرسوم؟؟

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۵ ۲۰:۵۴

در آمد از توریسم مانند ترکیه و امارات از آتش جهنم بدتر است همان بهتر که ایران از این درآمدها نداشته باشد

علی۱۳۹۶/۰۱/۱۵ ۲۰:۲۶

به نظر من خطوط قرمز زیاد مطرح نیست هرجای دنیا خطوط قرمز خودشون دارن.مشکل اینه که هیچکس سرجای خودش نیست البته به جز مهران مدیری

محمد۱۳۹۶/۰۱/۱۵ ۱۷:۳۵

اصلا هم بحث ماهواره و رقابت با ماهواره نیست، ما که تو خونمون ماهواره هم نداریم برنامه عید تلویزیون رو نگاه نکردیم. (البته به جز خندوانه، دورهمی و فوتبال)

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۵ ۲۳:۵۸

ما ماهواره نداریم این سه تا رو هم نگاه نکردیم.

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۵ ۲۲:۰۵

یعنی اگر ماهواره نباشه باز هم تلویزیون مشتری نداره و دستگاه خاموشه

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۵ ۱۷:۳۳

تا زمانی که پست های مدیریتی را به برادران خودی می دهند از کوزه همان برون تراود که در آن است اتفاقا" این طوری بهتر است . شاید هر چه زودتر فرجی بشود . !!

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۵ ۱۷:۳۱

من فقط یه سوال دارم
صداوسیما دقیقا چیکار میکنه که نیاز به 50 هزار کارمند و حقوق بگیر داره؟؟

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۶ ۱۴:۵۱

یک خبر سی ثانیه ای را باید شصت نفر برادر کنترل کنند که تشویش اذهان عمومی نباشه و در اون خبر هرطور شده آمریکا بد باشه و ما (خودشان ) خوب خوب خوب
برای همین کارمند زیاد داره

علی۱۳۹۶/۰۱/۱۵ ۲۰:۲۳

اشتغال زایی ایجاد میکنه. در سال اشتغال! البته برای نورچشمی ها

سجاد۱۳۹۶/۰۱/۱۵ ۱۷:۳۰

تلویزیون ما مشکلات زیادی دارد و متاسفانه برنامه های خیلی بدی هم در این تلویزیون تولید می شوند اما چند برنامه بودند که در این عید به نطرم خوب بودند و کیفیت مناسب داشتند1-خندوانه 2-دورهمی 3-شوخی کردم 4-بوی عیدی

علی۱۳۹۶/۰۱/۱۵ ۲۰:۲۱

خندوانه گند زد ولی دورهمی خوب بود

محمدددددد۱۳۹۶/۰۱/۱۵ ۱۷:۲۹

تو تلوزیون ما نمیدونم معنی جشن چیه؟! نشون دادن عکس گل و دعوت کردن یک سری خواننده و بازیگر و صحبت از زندگیشون و چند تا فیلم که شبکه های دنیا 24 ساعت پخش میکنن؟؟ این شد عید؟ این شد جشن؟؟؟
تو تعطیلات عید هرچی کانالها را چرخوندم حس عید بهم دست نداد... صبح به صبح که میرم سر کار مسیرم سمت پارک وی هست، دهها اتوبوس سرویس، پر از پرسنل صدا و سیما هستند و در تردد و بی آرتی ها هم اختلال ایجاد میکنن.. از صدا و سیما همینش به ما رسیده.

علی۱۳۹۶/۰۱/۱۵ ۱۸:۱۰

من هم موندم چرا اینها فکر می کنند غیر از خواننده و بازیگر و فوتبالیست هیچ آدم دیگری در کشور وجود ندارد که مردم دوست داشته باشند حرفهاشون و زندگیشون و تجربیاتشون را بشنوند!

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۵ ۱۷:۲۶

شبکه های خارح از کشور هم همینه فقط برای فک و فامیل نوندونی شده .

ali۱۳۹۶/۰۱/۱۵ ۲۰:۱۹

البته منظور شما شبکه های فارسی زبانه

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۵ ۱۸:۰۶

شبکه های خارج از کشور سیما

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۵ ۱۷:۲۳

آخه چی نگاه کنند . چی واقعا ؟

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۵ ۱۷:۲۲

بازهم توهم خود مردم پنداری

فرهاد۱۳۹۶/۰۱/۱۵ ۱۷:۲۰

مدیران صدا و سیما، خداییش با خودتون روراست باشید.این چاه صدا و سیما واسه مردم آب نداشته باشه واسه دست اندرکارانش و کارمنداش نون داشته که!!!
دهها هزار کارمند و حدود هفتاد شبکه که برنامه هاشون را به هم قرض میدن تا پخش بشه و مردم بینوا که یک فیلم را امشب شبکه پنج و فرداش تو نمایش و پس فرداش تو افق و روز های بعد و بعد و بعد.... این شد برنامه سازی؟
نکنه انبوه کارمندها و هزینه ها و ... داستان خودرو سازها شده که چون کارمندها بیکار میشن ملت باید تحمل کنند؟!!!

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۵ ۱۷:۲۰

صداوسيما همش اندوه پخش ميكنه اصلا شادي بلد نيست، البته نه شادي ساختگي مثل خندوانه

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۵ ۱۷:۱۹

واي واي هيچي نداشت خيلي تلاش كردم تلويزيون خودمون رو ببينم نشد
سال تحويل تمام شبكه ها كپي هم مهمون بازي و دعوت از ادم ها مثلا معروف
خدا رحمت كنه صدا و سيما را

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.