نایب رییس جبهه پیروان خط امام و رهبری دلیل سکوت سیاسی محمدرضا باهنر را نه از سر قهر یا ناتوانی، بلکه برای دست یافتن به یک مصلحت بزرگتر میداند.
به گزارش خبرآنلاین، محسن کوهکن درباره برنامه های سیاسی روزهای حاضر محمدرضا باهنر و دلیل سکوتش اظهار کرد: معتقدم که آقای باهنر چون آدمی زیرک، فهیم و عمقی نگر در مسائل است؛ تشخیص داده به این صورت عمل کند.
نماینده اصولگرای مجلس ادامه داد: من شخصا چندین بار با ایشان صحبت کردم و مزیتهای ایشان را بر تمام کسانی که مطرح هستند یکییکی برشمردم و به ایشان گفتم "شما فردا پیش خدا مسئول هستید! تسلط شما به همه اطلاعات کشور و به سازمانهای مختلف بسیار ارزشمند است. همچنین شما در مجمع تسشخیص مصلحت هستید، توانمندی اتان در فهم درست از مسائل اقتصادی و حاشیه نداشتن یک مزیت است".
کوهکن تاکید کرد: بر خلاف برخیها که اصولگرایی آقای باهنر را زیر سوال میبرند، من اصولگرایی ایشان را در عمل میبینم. دو دوره عملکرد ایشان در هیات رئیسه مجلس بیانگر این بود که روی موازین اصولی که تشخیص میدهد، میایستد و اصلا و ابدا اهل معامله کردن با کسی نیست.
او با تاکید بر اینکه «سکوت باهنر قطعا از سر قهر یا ناتوانی نیست، بلکه صلاح و مصلحت بزرگ تری را تشخیص داده و سکوت کرده است»، در پاسخ به این سوال که آیا این مصلحت بزرگتر میتواند حضور در انتخابات سال 1400 باشد؟، گفت: این مصلحت بزرگتر میتواند حفظ اتحاد و وحدت باشد.
کوهکن در بخش دیگری از این گفتوگو درباره بیانیه انتخاباتی حجتالاسلام رئیسی، آن را معقول و منطقی توصیف کرد و در پاسخ به اینکه آیا این بیانیه به نوعی به معنای خروج از جمنا محسوب نمیشود؟، گفت: من چنین برداشتی از آن ندارم.
او درباره بخشی از بیانیه مذکور که حجت الاسلام رئیسی مشی خود را فراتر از جناحها خوانده بود، اظهار کرد: زمانی یک نفر میگوید من خرد جمعی را قبول نمیکنم و زمانی فردی میگوید شاکله فکری من جناحی و سیاسی نیست. یعنی اگر کسی حرف حقی را در مخالفت با من زد یا اگر کسی که وابسته به جناح من نیست، حرف حقی زد، حرفش را قبول میکنم. برداشت من از بیانیه ایشان قسمت دوم است چرا که در نهایت کسی که قرار است بر مسند اجرا بنشیند، نمیتواند جناحی عمل کند.
وی تاکید کرد: کسی که رئیس جمهور شد واقعا باید همه را به یک دید نگاه کند و به مسائلی جناحی ورود پیدا نکند. تمام روسای جمهور ما از گذشته در مواردی از این چارچوب خارج شده اند.
کوهکن در پاسخ به اینکه با این توصیف آیا مطمئن هستید که در صورت لزوم ایشان به نفع کاندیدای دیگری انصراف بدهند، نیز گفت: نفس اینکه ایشان بیانیه را برای جمنا میفرستد به این معناست که به جمنا پایبند است. وقتی یک نفر را میفرستید و در یک جمع بیانیه شما را میخواند یعنی شما به خرد جمعی آنها احترام میگذارید.
نایب رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری، درباره اینکه آیا با حمایت جمنا از آقای رئیسی، آنها کاندیدای جبهه پایداری را به رسمیت شناختهاند؟، تاکید کرد که رئیسی کاندیدای جبهه پایداری نیست. او درباره حمایت شخص آیت الله مصباح یزدی از ابراهیم رئیسی نیز گفت: شخصیت آقای مصباح ورای جبهه پایداری است؛ اگر کسی بگوید جبهه پایداری مینشیند و صحبت میکند و همین خط مشی را آیت الله مصباح دنبال میکند، ظلم به ایشان و شخصیت ایشان است. من با شناختی که از ایشان دارم می دانم که ایشان به تشخیص خودشان عمل میکنند. آیت الله مصباح جناحی و خطی به مسائل نگاه نمیکند.
کوهکن اظهار کرد: من تاکید آیت الله مصباح بر صلاحیت آقای رئیسی را اصلا از دریچه حزبی نمیبینم. این از دریچه تشخیص فردی ایشان است. به هر حال ایشان مجتهد هستند. کسانی که از دریچه حزبی نگاه نمیکنند در بسیاری مواقع ممکن است نظری بدهند که با کسانی که هم سلیقه حزبی آنها نیستند، هم پوشانی داشته باشد.