دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار دانشجویان بسیجی فعال در حوزه رسانه گفت: آقای روحانی و آقای ترامپ، زبان هم را نمی دانند و نمی توانند تفاهم ادراکی برقرار کنند. رئیس دولت، رييس دوم کشور نیست و بر اين اساس ، دولت انقلابی آینده، بايد خاکی ترین و خادم ترين دولت باشد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دکتر محسن رضایی، استاد دانشگاه جامع امام حسین(ع) در جلسه هم اندیشی با دانشجویان بسیجی فعال در حوزه رسانه که به میزبانی کمیته گفتمان دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد، گفت: اين احتمال كه دولت بعد، ادامه دولت فعلي باشد و همین مسیر را بدون تغییر اساسی ادامه دهد، منتفي نيست و این احتمال هم قوي است که دولت انقلابی با تحولاتی براي کارآمدی و نجات اقتصاد روی کار بیاید. همچنين احتمال این كه انتخابات به دور دوم کشیده شود، زیاد است.؛ اما در هر حال آنچه برای ما اهميت دارد ، تشکیل دولت اصلح است؛ ضمن آن كه تفرقه و رقابت غیر موجه میان نامزدهای انتخاباتی را موجب ناکارآمد شدن دولت آینده می دانيم.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام افزود: با شرایط خاص و مهمی مواجهيم که نشان مي دهد نتیجه انتخابات بر مناسبات داخلی و خارجی تاثیر خواهد داشت و بنابراين مسؤولیت سنگینی به عهده دوستداران انقلاب اسلامي است. به طور مشخص، در جبهه نیروهای انقلاب که فراتر از یک جناح سياسي است، مسأله وحدت در تشکیل دولت انقلابی از مقوله اشخاص مهمتر است ، چرا كه اشخاص باید خود را فدای انقلاب کنند و هواداران، وحدت را بر نامزد مورد علاقه خود، ترجیح دهند. در اين حالت ، هر شخصی از نيروهاي انقلاب در انتخابات موفق شود، وظیفه تشکیل یک دولت انقلابی را به عهده خواهد داشت. انتظار از نيروهاي انقلاب نيز اين است كه در رقابت ها به تخریب یا حاشیه پردازي رو نياورند.
دکتر محسن رضایی با تصريح اين مطلب كه نباید در انتخابات به دنبال تعيين رئیس دوم براي كشور بود، اضافه كرد: ما به دنبال تشکیل دولت انقلابی هستیم ، نه رونمایی ازرئیس دوم كشور؛ چرا كه رئیس دولت، رئیس دوم کشور نیست و دولت انقلابی آینده، بايد خاکی ترین و خادم ترين دولت بوده و از همه نیروهای انقلاب براي خدمت به مردم استفاده کند.
دبير مجمع تشخيص مصلحت نظام همچنين با اشاره به درگيري هاي منطقه اي گفت: یکی از مشکلات ما این است که آقای روحانی و آقای ترامپ، زبان هم را نمی دانند و نمی توانند تفاهم ادراکی برقرار كنند . آمریکایی ها به دنبال ورود بیشتر در بحران سوریه اند و فعالیتشان در منطقه هرچند به دوران بوش نمی رسد، اما افزايش يافته است . به طور مسلم مسائل دفاعی- امنیتی ما نيز در چهارسال آینده ادامه خواهد یافت؛ به ويژه كه امريكايي ها به دنبال قطع ارتباط ما با لبنان، سوریه و فلسطین هستند و ان شا الله نخواهیم گذاشت که این اتفاق صورت بگیرد.
دکتر محسن رضایی در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان در باره این كه ما می خواهیم از شما و اهدافتان دفاع کنیم، گفت:من واقعا راضی نیستم کسی از من دفاع کند، از انقلاب و جریان انقلاب دفاع کنید. من خود شرمنده ام که به دوستان شهیدم نپوسته ام . در انتخابات ، به دلیل اهمیت وحدت از کاندیداتوری کناره گرفتم ؛ هر چند که احساس تکلیف مي كنم در مقابله با جنگ اقتصادی به میدان بیایم. امروز اقتصاد کشور، بیشتر از 20سال پیش به حضور امثال من نیاز دارد؛ اما نمی خواهم خودم به خودتکلیف کرده باشم و بنابراين از همه دوستان می خواهم که با انگیزه جدي برای وحدت قدم بردارند.
دكتر محسن رضايي در پاسخ به سؤالي ديگر در باره امكان اجراي طرح ايالت هاي اقتصادي اظهار داشت: طرح ایالت های اقتصادی در بندهای دوم و سوم سیاست های اقتصاد مقاومتی با ادبیات رقابت استانی و منطقه ای آمده است.
وی همچنين در مورد فعالیت جبهه نیروهای انقلاب تصريح كرد: جمنا در دوران نوزادی به سر مي برد، اما براي رسيدن به بلوغ، افق و چشم انداز روشني دارد و من به آن امیدوارم.؛ هر چند كه آسیب شناسی و اصلاح در هر حركتي ضرورت دارد.
فرمانده سپاه پاسداران در دوران دفاع مقدس گفت: فضای مجازی شبيه به میدان جنگ در سال اول جنگ شده است. سرداران شناخته شده جنگ، در سال اول، در حوزه ها و خطوط خالی از ارتش حضور داشتند. در سال اول، این عزیزان، جزیره ای عمل می کردند ، حملات کوچکی داشتند و مهمات اندکی به آنها می رسید؛ حال آن كه امروز و در فضاي مجازي باید به دنبال تشکیل جبهه نیروهای انقلاب باشیم.