اجماع دوباره کشورهای عضو اوپک برای کاهش تولید

وزرای نفت عراق و الجزایر اعلام کردند که کشورهای تولیدکننده نفت برای تمدید کاهش تولید در نیمه دوم سال جاری میلادی، به اجماع رسیده اند و این موضوع به طور رسمی در نشست آتی اوپک اعلام می شود.
کد خبر: ۶۹۳۸۷۴
|
۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۶:۴۵ 14 May 2017
|
3712 بازدید
وزرای نفت عراق و الجزایر اعلام کردند که کشورهای تولیدکننده نفت برای تمدید کاهش تولید در نیمه دوم سال جاری میلادی، به اجماع رسیده اند و این موضوع به طور رسمی در نشست آتی اوپک اعلام می شود.

به گزارش مهر به نقل از بلومبرگ، وزرای نفت عراق و الجزایر گفتند: سازمان اوپک و دیگر تولیدکنندگان نفتی که در پیمان کاهش تولید شرکت کرده اند، برای توافق کاهش تولید نفت در نیمه دوم سال جاری میلادی به اجماع رسیده اند.

در همین حال، «جبار العیبی» وزیر نفت عراق و نیز «نورالدین بوتارفا» وزیر نفت الجزایر در کنفرانس خبری مشترک اعلام کردند که کشورهای عضور اوپک و نیز برخی از کشورهای غیر اوپکی که در پیمان کاهش تولید همکاری داشته اند، برای توافق کاهش تولید به مدت شش ماه دیگر در سال ۲۰۱۷ میلادی به اجماع رسیده اند.  

در همین حال، وزیر نفت الجزایر گفت: روند کاهش تولید برای شش ماه آینده سال جاری میلادی انجام می گیرد و عراق و الجزایر موضع متحد برای تمدید روند کاهش تولید دارند و این موضوع به طور رسمی، در نشست روز بیست و پنجم ماه جاری میلادی در وین اعلام می شود.  

بر پایه این گزارش، در راستای توافق اولیه کاهش تولید نفت از سوی اوپکی ها و برخی غیراوپکی قرار شد در نیمه نخست سال جاری میلادی عرضه جهانی نفت از سوی آنها ۱.۸ میلیون بشکه در روز کاهش یابد که بازار نفت به تعادل مجدد برسد و خبرها حاکی از سطح فوق العاده پایبندی کشورها به این پیمان است.  

البته پیش از این هم، وزیر نفت عربستان و وزیر انرژی روسیه اشتیاق خود را برای تمدید کاهش تولید نفت در نیمه دوم سال جاری میلادی اعلام کرده بودند و وزیر نفت عربستان هم گفته بود که مطمئن است که توافق کاهش تولید در نیمه دوم سال ۲۰۱۷ میلادی انجام می پذیرد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟