تجمع اعتراضی پاتولوژیست‌ها مقابل سازمان نظام پزشکی

اگر متخصص نمی‌خواهید، بگویید! پذیرش یک تخصص از دو منبع ممکن نیست+ توضیح معاون وزارت بهداشت

کشمکش میان پاتولوژیست ها و وزارت بهداشت که از ابتدای راه دولت یازدهم آغاز شده بود، بار دیگر بالا گرفت تا کار به تجمع مقابل سازمان نظام پزشکی بکشد؛ تجمعی که ظاهرا قرار است مشابه آن در روزهای آینده مقابل وزارت بهداشت و برخی نهادهای دیگر برپا شود تا بلکه تغییری در تصمیم وزارت بهداشتی ها حاصل آورد.
کد خبر: ۶۹۷۵۰۱
|
۰۴ خرداد ۱۳۹۶ - ۰۸:۵۸ 25 May 2017
|
37759 بازدید
|
مگر می‌شود یک تخصص را از دو منبع پذیرش نمود؟ یعنی کاری کرد که هم دانش آموختگان زیست شناسی و هم پزشکان در یک جا به هم برسند و هر دو متخصصِ یک کار واحد شناخته شوند؟ اگر چنین چیزی ممکن است، چه نیازی به وجود هر دو رشته است؟!
 
به گزراش «تابناک»؛ کشمکش میان پاتولوژیست ها و وزارت بهداشت که از ابتدای راه دولت یازدهم آغاز شده بود، بار دیگر بالا گرفت تا کار به تجمع مقابل سازمان نظام پزشکی بکشد. تجمعی که ظاهرا قرار است مشابه آن در روزهای آینده مقابل وزارت بهداشت و برخی نهادهای دیگر برپا شود تا بلکه تغییری در تصمیم وزارت بهداشتی ها حاصل آورد.

بنا بر تصمیم مسئولان وزارت بهداشت، شرط دارا بودن مدرک تخصص پاتولوژی برای دایر کردن آزمایشگاه دستخوش تغییری اساسی شده و افراد دیگری از جمله دارندگان مدرک دکترای زیست شناسی نیز می‌توانند آزمایشگاه دایر کرده و نمونه های مردم را پذیرش کنند؛ موضوعی که از دید پاتولوژیست ها پذیرفته نیست.

مهم ترین اشکالی از دید این پزشکان متخصص به تغییرات آیین نامه تأسیس آزمایشگاه و افزودن بندهایی به آن، ندید گرفتن دانش ایشان در پزشکی است. دانشی که در تشخیص به کار می‌آید و بر اساس آن، متخصص آزمایشگاه می‌تواند به پزشک مشاوره دهد؛ رویکردی که در کشورهای پیشرفته نیز بدین منوال است.

به عبارت بهتر، پزشکان معترض بر این باورند که آنچه در سالیان سال در پزشکی عمومی آموخته‌اند، منجر به شناخت و دانشی شده که مقدمه تخصص شان است و بی بهره بردن از آن، نمی‌توانستند از بالین بیمار و علائم آن شناختی به دست آورده و در انجام امور تخصصی پاتولوژی موفق عمل کنند؛ دانشی که داننش‌آموختگان دیگر رشته ها به دست نمی‌آورند و از این روی، دستکاری آیین نامه تأسیس آزمایشگاه و ارائه مجوز به غیر از متخصصان پاتولوژی، امری منطقی و اصولی نیست.
 
 
به این اشکال پزشکان، ممنوع بودن دایر کردن آزمایشگاه برای دیگر پزشکان متخصص را هم می‌توان افزود که بی شک دانششان شباهت بسیار بیشتری به دانش متخصصان پاتولوژی در قیاس با تحصیل کردگان در رشته های علوم پایه دارد. با این ملاحظه که به باور پزشکان، طی زمان طولانی تحصیلات برای تبدیل شدن به پزشک عمومی و پس از آن، دریافت تخصص در گرایشی خاص، به مدد آزمون های فراوانی که این متخصصان پشت سر گذاشته‌اند، در صورتی که بشود از راه دیگری مجوز تأسیس آزمایشگاه گرفت، کاری بیهوده خواهد بود.

چیزی که پیشتر هم مورد تأکید این متخصصان و حتی رزیدنت های پاتولوژی قرار گرفته و این باور را در ایشان به وجود آورده که ظاهرا وزارت بهداشت نیازی به وجود ایشان احساس نمی‌کند. گلایه ای که از یک ابهام بسیار نشأت می‌گیرد؛ اینکه مگر می‌شود یک تخصص را از دو منبع پذیرش کرد و هم متخصصان پاتولوژی را متخصص در امر آزمایشگاه دانست و هم دکترای زیست شناسی را؟ اگر این گونه است، چرا این دو رشته در دو دانشگاه مختلف تدریس می‌شوند، دروس متفاوت و مدارج غیرمشابهی را طی می‌کنند و از آن مهم تر، با هم ادغام نشده یا یکی شان برچیده نمی‌شود؟ درست مثل اینکه وکیل شدن هم از طریق دانشگاه های فنی ممکن باشد و هم از طریق حقوق خواندن در دانشگاه های انسانی!

وضعیتی عجیب که معترضان آن را یادگار آخرین روزهای دولت احمدی نژاد می‌دانند و از پیگیری دولت یازدهم برای اجرایی شدن این مصوبه غیرمنطقی آن دولت به شدت متعجب اند و گله دارند. مصوبه ای که معتقدند برای به کار گماردن سیل دکترای بیکار در علوم پایه صادر شده و اجرای آن، وزارت بهداشت را از نهاد متولی سلامت مردم، به یک بنگاه کاریابی تقلیل خواهد داد!

گلایه ای که حالا به شکل اعتراض مقابل سازمان نظام پزشکی کشور بروز کرده و به باور معترضان، جدی نگرفتن آن موجب به وجود آوردن تغییرات فراوان در دیگر آیین نامه ها و عرصه های خدمات پزشکی و سلامت خواهد شد. اتفاقی که شروع آن، ندید گرفتن تخصص متخصصان پاتولوژی است و خدا می‌داند به ندید گرفتن چه تخصص های دیگری در آینده منجر خواهد شد و چه بر سر سلامت مردم خواهد آورد.

در پایان گفتنی است، «تابناک» آمادگی دارد پاسخ مسئولان وزارت بهداشت به این خبر را جهت روشن شدن ابعاد دیگر ماجرا منتشر نماید.

توضیح معاون آموزشی وزارت بهداشت 

معاون آموزشی وزارت بهداشت با اشاره به تکلیف قانونی وزارت بهداشت برای برگزاری دوره تکمیلی تخصصی علوم آزمایشگاهی و توانمندسازی دانش آموختگان دوره های تخصصی این رشته گفت: در تنظیم آیین نامه اجرایی این قانون از نظرات صاحبنظران در گروه های مرتبط بهره برداری شده و مسلما برگزاری این دوره ها زمینه های ارتقای کیفیت خدمات در حوزه علوم آزمایشگاهی را فراهم می نماید.

به گزارش وبدا، دکتر باقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تربیت نیروی انسانی کیفی و توانمند را یکی از اهداف مهم حوزه آموزش وزارت بهداشت برشمرد و گفت: در این راستا برنامه های تحول و نوآوری تدوین شده و در سطح کشور در دست اجرا است.

دکتر لاریجانی ارتقای توانمندی های علمی و مهارتی دانش آموختگان رشته های علوم پزشکی را یکی از اهدافی ذکر کرد که در برنامه تحول و نوآوری در آموزش علوم پزشکی پیگیری می شود و گفت: ما ملزم هستیم باتوجه به نیازهای کشور توانمندی افراد را در زمینه های مختلف گسترش دهیم و این امر یکی از ارکان پاسخگویی در نظام سلامت است.

معاون آموزشی وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: در این میان برخی رشته ها شرایط خاصی دارند و در قوانین مصوب سازمان های بالادستی کشور نیز بحث توانمندسازی نیروی انسانی در این رشته ها مورد تاکید قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: یکی از قوانینی که در مجلس شورای اسلامی تصویب شده قانون نحوه اداره آزمایشگاههای کشور است که بر اساس این قانون وزارت بهداشت موظف شده تا توانمندی های افرادی که می خواهند در حیطه های تخصصی این رشته فعالیت داشته باشند را با برگزاری دوره های تکمیلی تخصصی ارتقا دهد.

دکتر لاریجانی گفت: طبق قانون مذکور وزارت بهداشت مکلف شده شرایط برگزاری دوره تکمیلی تخصصی علوم آزمایشگاهی را تدوین و طی آیین نامه ای به دانشگاههای علوم پزشکی کشور ابلاغ نماید؛ که این آیین نامه در سنوات گذشته بارها باتوجه به نیازهای روز نظام سلامت بازبینی و به دانشگاههای علوم پزشکی ابلاغ شده است.

وی خاطرنشان کرد: اجرای قانون مورد اشاره از سوی نهادهای مختلف نظارتی کشور مورد پیگیری و تاکید است و بر این مبنا برای رسیدن به اجماع و جلب نظر تمامی گروه های مرتبط با این قانون در بازبینی جدید آیین نامه اجرای دوره تکمیلی تخصصی علوم آزمایشگاهی از افراد صاحبنظر در رشته های مختلف از قبیل پاتولوژی، علوم آزمایشگاهی و ... به عنوان نماینده گروه های مختلف نظرسنجی به عمل آمد و با اعمال این نظرات در حال برنامه ریزی برای اجرای قانون مذکور می باشیم.

معاون آموزشی وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه برگزاری این دوره می تواند نیاز کشور به افراد مناسب برای مسئولیت آزمایشگاهها را در شبکه ارائه خدمات سلامت کشور برطرف نماید، گفت: افراد واجد شرایط مشخص شده در قانون می توانند در صورت قبولی در آزمون ورودی و گذراندن دروس تئوری و عملی در طی دوره تخصصی که توسط دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی و شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی تعیین می گردد، به ارائه خدمات در حیطه های مشخص شده بپردازند.

دکتر لاریجانی تاکید کرد: از آنجاکه حفظ سلامت جامعه و همچنین ارائه خدمات سلامت توسط افراد توانمند و صاحب صلاحیت مورد تاکید می باشد، لذا صرفا افرادی که در یکی از رشته های علوم آزمایشگاهی بالینی دارای دکترای تخصصی (PhD) و یا تخصص بوده و پس از فراغت از تحصیل دارای حداقل 4 سال سابقه کار در رشته تخصصی خود باشند، مجاز خواهند بود در صورت قبولی در آزمون کتبی و مصاحبه وارد دوره تکمیلی شوند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر امکان تصدی مسئولیت فنی آزمایشگاه تشخیص طبی با مشارکت 3 نفر از دارندگان مدارک دکترای تخصصی (PhD) و یا تخصص  علوم آزمایشگاهی وجود دارد، اظهار داشت: بطور مسلم این افراد پس از قبولی در آزمون و طی دوره تکمیلی در نظر گرفته شده با توانمندی علمی بهتر و بالاتری به ارائه خدمات مورد نظر مشغول خواهند شد.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۶
در انتظار بررسی: ۳۶
انتشار یافته: ۵۲۱
متخصص پاتولوژي
|
Germany
|
۱۰:۱۱ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۴
آنچه در طول سالیان سال در پزشکی عمومی آموخته‌اند، منجر به شناخت و دانشی شده که مقدمه تخصص شان می‌باشد
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۱۴ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۴
عادت کرده اید به مصادره به مطلوب کردن
اگر این قانون بد است چرا در ملل مترقی مانند امریکا کانادا و غیرو اجرا شده است و تاکنون نیز جواب داده است.
اگر شما کلا سیستم غربی ها و امریکایی ها را قبول ندارید چطور است که در بحث درآمد خود را با حقوق های آنها مقایسه میکنید( هر چند بدون توجه به درآمد سرانه باز هم شما چندین برابر همکاران امریکایی خود درآمد دارید)
با مردم صادق باشید. اعمال این قانون موجب شکست انحصار شما پزشکان می شود
ناشناس
| Austria |
۱۴:۲۲ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۴
به نظر حقیر به عنوان یک پزشک متخصص این است که این کار از هر دو جنبه ی بالینی و فنی مهم است. با قرار دادن یکی‌ و حذف دیگری مشکل حل نمی‌شود، به نظرم پروانه ی تاسیس آزمایشگاه را باید با شرط "یک متخصص پاتولوژی و یک متخصص آزمایشگاهی" باید صادر کرد (مشترک).
رضا احمدی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۶ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۴
با عرض سلام دکتری زیست شناسی نمی تواند ازمایشگاه تاسیس کند و این ایین نامه برای افرادی است که در مقطع لیسانس علوم ازمایشگاهی خوانده اند ودر ادامه دکتری علوم پایه در زمینه های بالینی تشخیصی گرفته اند حدود 11 سال در خوانده اند تا مدرک دکتری بگیرند الان هم باید 4 سال از مدرکشان بگذرد و دوباره در ازمون شرکت کنند و در صورت قبولی 3سال بگذرانند ودر صورتی به انان مدرک داده میشود که بتواند در ازمون های جامع و ارتقا شرکت کند با این شرایط ایا حق این افراد نیست که در ازمایشگاه های تشخیصی و نه پاتولوژی نقشی داشته باشند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۵۹ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۴
اتفاقا حداقل در ایالات متحده به هیچ عنوان اینگونه نیست و پاتولوژی کلینیکال منحصرا در قالب تخصص پزشکی پذیرش می شود.
هادی
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۴۲ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۴
متأسفم برای نظرات غیر کارشناسانه دوستانی که هیچی از پزشکی نمیدونن جز درآمدش که در مورد درآمدش هم سخت در اشتباهن.
اشکالی نداره، با تصویب این طرح دودش به چشم خودتون میره
ناشناس
| United States of America |
۰۲:۰۹ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۵
پزشک پاتولوژیست در صورتی که فقط مسئول فنی باشد می تواند با دوشیفت صبح و عصر و درآمد هر شیفت حدود 2 میلیون (که قطعا تا کنون افزایش داشته) روزانه 4 میلیون و ماهانه حداقل 100 میلیون درآمد داشته باشد. حال اگر این پزشک پاتولوژیست امتیاز انحصاری آزمایشگاه داشته باشد می تواند علاوه بر دو مورد فوق، یک شیفت در محل دیگری کار کرده و میزان دریافتی ماهانه خود را به 150 میلیون برساند.
تمام موارد بالا حداقل بود. حال متوجه شدید چرا پزشکان این طور معترض شده اند و پلاکارد به دست اقدام به راهپیمایی میکنند!!!
اگر این انحصار شکسته شود حقوق این پزشکان متعادل شده و دیگر 100 برابر حقوق یک پی اچ دی رشته علوم پایه نیست (حقوق 1.5 میلیون تومن)
تابناک درج کن
مردم باید بدونن این همه سر و صدا نه برای نگرانی از سلامت مردم بلکه بخاطر جیب خودشون هست
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۴ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۵
ناشناس 1422 عرضم به خدمتتون پزشک اهل شریک شدن نیست. از نظر پزشک همه چیز مال خودش هست و سهم کوچکی هم میرسه به رعیت هاش البته عذر میخام از این لغت استفاده میکنم اما شما رفتار پزشکان رو ببین تا درک کنی سالهاست از ما مردم فاصله گرفتند
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۳۵ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۵
پاتولوژی دو رشته مجزا شامل کلینیکال و آناتومیکال بوده و دوره هرکدام چهار سال بود، یعنی دو تخصص در 8 سال برای دونفر. بعدازانقلاب 8 سال را کردند 4 سال و دو تخصص را به یک نفر دادند ودرطی این چهار سال 95 درصد وقت رزیدنتها در برش بافت، پروسس بافت، رنگ آمیزی ودیدن لامها میگذرد و اصلا" فرصت حضور در کلینیکال آزمایشگاه را ندارند و کارشناسان محترم آزمایشگاه درست میفرمایند که کلینیکال را حتی درحد یک کاردان هم نمیدانند و فقط برگه ها را امضا میکنند. همکاران پزشک در دوره پزشکی اصلا" واحدهی آزمایشگاه را نگذرانده اند جز در علوم پایه که بوسیله همین متخصصین Ph. D به آنها آموزش داده شده، آیاادغام دو رشته سنگین و تقلیل 8سال به 4 سال انصافا" علمی است، آیا کسی به ادغام دو رشته و دادن دو تخصص به یک فرد اعتراض کرد. قانون مصوب مجلس شورای اسلامی بر اساس یک کار کارشناسی دقیق به تصویب رسیده و لازم الاجراست و اگر تا کنون اجرا نشده به خاطر شانتاژ زیاده خواهان بوده. بهتر است پزشکان فقط در آناتومیکال پاتولوژی تخصص بگیرند و کلینیکال را به متخصصین علوم آزمایشگاهی( Ph. D ) بسپارند. این دوره قبلا" هم اجرا شده و فارغ التحصیلان آن از بهترین متخصصین علوم آزمایشگاهی بالینی میباشند و در حال ارائه خدمت به مردم. مگر در گذشته دکترای علوم آزمایشگاهی از کاردانی پذیرش نشد. چرا همکاران پاتولوژی و کتخصصین اعتراض نکردند، مصوبه مجلس بود و باید اجرا می شد که شد. این هم مصوبه مجلس شورای اسلای است و بایستی اجرا شود. تجمع و اعتراض های غیر منطقی و علمی در شان مدعیان علم نیست و همگی بایستی تابع قانون باشیم.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۲۲ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۶
به زعم این حقیر تنها راه برون رفت از این مساله ، احیای مجدد دکترای علوم آزمایشگاهی برای همکاران با بیس آزمایشگاه می باشد که دانش آموخته وزارت بهداشت هستند
lk
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۱ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۶
راه خواندن پزشکی و اخذ مدرک پاتولوژی مثل همه رشته برای هر کس که توانایی و همت لازمه را دارد باز است. راه میانبر خطا ست.
دوستان phd مثل همه جای دنیا بر اساس مفاد اموزشی برای پژوهش و اموزش تربیت می شوند .
بار کار تخصصی در ایران نسبت به بقیه دنیا بالاست ولی با این حال اکثر انها از میانگین درامدی دنیا به نسبت میزان کار کمتر می گیرند .
عده ای از روی بخل و حسد و عدهای هم از روی نادانی و یا دلایل دیگر به سیستم پزشکی و پاتولوژی حمله می کنند. هنوز دور نبست زمانی که پزشکان خارجب از جمله پاتولوژیست غیر ایرانی در کشور ما کار می کرد .
تشخیص و درمان به حیطه پز شکی تعلق دارد .
به مرور زمان را افزایش تعداد پزشکان و متخصصین از درامد انها کسر شده و کمت هم خواهد شد . در این میان بکار گیری افراد نامرتبط به فیلد پزشکی حتما اسیب زا خواهد بود و مسلما افراد دست اندر کار ضامن اسیب های وارده ماحوظ می شوند
فاطمه خواجه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۱۷ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۴
با وجود تمام خدمات وزیر
چرا با رشته ای به این اهمیت و عظمت. ایگونه برخورد میکند و جان بیماران را به خطر میاندازد
یک پزشک چطور میتواند در مورد بیمارش با یک فرد ی که از پزشکی هیچ نمیدان و فقط دست نشاندهای بیش در ازمایشگاه نیست گفتمان کند.عقبگرد به دوران پارینه سنگی را نمی پذیریم.
این افراد نتیجه ازمایش خودشان را هم نمیتوانند تفسیر کنند حالا بیایند. بش.وند طرف مشورت پزشکان و اساتید عجب پارادوکسی.
پاسخ ها
دانشجو
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۶ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۴
چرا جان مردم را به خطر انداخته دايد؟ واقعا كه. شما جان مردم را به خطر انداخته ايد با اين سواد ازمايشگاه. متخصص پاتوولوژي جرات نميكنه پاشو بزاره تو آزمايشگاه و بعد دفاع از سلامت مردم ميكنه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۹ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۴
یعنی الان پزشکی دوران مدرنه و علوم پایه که اساس تمام علوم هست شده پارینه سنگی
حال آدم از شدت غرور و نخوتی که شما در طول دوران تحصیل گرفتارش شدین بهم می خوره
خجالت بکشین و به حق خودتون قانع باشید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۴
برای اینکه بی سوادین
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۵
من از پزشکان میپرسم. چگونه است که بدون هیچ گونه تخصصی در پست های مدیریتی برای سالیان مدید حضور دارید مثل رئیس بیمارستان و یا وزارت و...
چگونه است با وجود درآمد های نجومی باز هم حاضر به تن دادن به عدالت نیستید؟؟؟
غرور نخوت و خود بینی شما را کور کرده است
به روانشناس و در درجه اول به وجدان خود(اگر هنوز وجود داشته باشد)رجوع کنید
جواد
|
Saudi Arabia
|
۱۰:۱۸ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۴
من یک آزمایشگاهی هستم/در بحث علوم آزمایشگاه این عزیزان معترض اطلاعات آزمایشگاهیشان در حد یک کاردان هم نیست.ولی چون پزشک هستند تئوریات مربوط به بدن را خوب بلدن.مثلا بنده اگر اشکال تکنیکی در کار پیدا کنم این عزیزان کمکی نمی توانند بکنند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۴ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۴
تکنیک کار تکنسین هست علم باید باشه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۱:۲۸ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۴
فرمایش شما صحیح است. قبلا دکترای علوم آزمایشگاهی بالینی مجاز به تاسیس آزمایشگاه بود که همین پاتولوژیستها چنان اوضاع را بهم ریختند که بطور شگقت انگیزی این رشته برچیده شد. در ضمن عزیزان توجه به شایعات در مورد فلان کشور مکنند خودشان مستقیم تحقیق کنند مقلا در کشور کانادا یا المان وضعیت چگونه است. انجام آزمایش و تفسیر آن یک کار است که نیاز به چند تخصص کنار هم دارد و حال که رشته علوم آزمایشگاهی بالینی برچیده شده نباید به تنها یک پاتولوژیست مجوز آزمایش داد حال چه رسد به زیست شناس
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۱ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۴
چرا کسی بفکر غارت شدن مردم و بیمه ها توسط پزشکان و دروخانه ها و ازمایشگاه ها و غیرو نیست؟؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۰ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۴
دقیقا.
اینها صنعت را هم قربانی کردند.
دانشيار
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۷ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۴
واقعا شرايط تاسف بار و نگران كننده اي هست
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۴۶ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۶
واقعا همینطوره.هر رشته علوم پایه که دارای درآمد یا امتیاز بود وزارت دست روی رشته گذاشته و یک دوره تخصص یا دوره فلوشیپ براش طراحی کرده. مثل فلوشیپ مولکولار پاتولوژی و سیتوژنتیک برای در اختیار گرفتن آزمایشگاه ژنتیک و به حاشیه انداختن متخصصان ژنتیک یا رشته سم شناسی و طراحی فلوشیپ پزشکی قانونی و مسمومیت ها یا رشته امار زیستی و طراحی تخصص پزشکی اجتماعی و غیره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۷ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۴
آنجایی که پزشکان با استفاده از همین قدرت وارد رشته های دیگر می شوند و خود را در همه امور متخصص می دانند! نباید ناراحت شوند که برخی رشته های دیگر هم در این آشفته بازار بیکاری ، سهم آنها را بردارند!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۶:۵۳ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۴
پزشکان کلا بی سواد تشریف دارن
رر
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۵۳ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۵
اره پزشکان بیسواد تشریف دارند اون موقت مهندسانی که از دانشگاه های درپیت پیام نور و ازاد با دیپلم تک ماده ای فارغ التحصیل میشوند و شش متر و نیم زبون و ادعا دارند باسواد هستند
مسعود
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۲۹ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۶
مهندسین نیازی به تایید شما برای سطح علمی خود ندارند شما به کار خودت چاپیدن مردم ادامه بده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۸ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۴
مشکل سر پول است.

تا زمانی که اختلاف درآمدی پزشکان متخصص( کارانه های نجومی) اصلاح نشود. این قشر هم خود را از بقیه جدا می دانند هم این اختلاف باعث سر خوردگی دیگر رشته ها خواهد بود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۴
واقعا وای بحال سلامت مردم، دیگه اعتمادی به آزمایشگاهها نمیشه کرد وقتی پزشک نداشته باشه، مثلا فرض کنید یه زیست شناس یا شیمی دان یا ایمنی شناس مسئول یه آزمایشگاه بشه، چطور میتونه در مورد آزمایش من نظر بده وقتی از پزشکی هیچی بلد نیست، همون بمیریم بهتره تا بریم همچین آزمایشگاهی که مسئولش زیست شناس یا ایمنی شناسه
پاسخ ها
دکتر مهندس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۴۰ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۵
خیلی ساده این.. متخصص ده جا کار میکنه...تازه مد شده متخصصین رادیولوژی تصاویر را از طریق ایتر نت دریافت کرده و در وقت فراغت از کار حداقل در جهار محل مختلف ان را در منزل ریپورت مینمایند که درصد خطا را بشدت افزایش داده.
رزيدنت پاتولوژي
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۴
اين تصميم غير كارشناسانه، حقيقتا به سخره گرفتن جمع كثيري از نخبگان جامعه پزشكي است كه به عشق رشته مادر پاتولوژي، وارد اين رشته شده اند.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۷ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۴
عجب
شما می فهمی اما انجمن پاتولوزی امریکا و کانادا که از علوم پایه استفاده می کنه نمی فهمه
نه عزیزم به شعور خودت و ملت توهین نکن. اومدن اکثر شماها به عشق حقوق و مزایای بالا بوده و بس
حالا هم احساس خطر کردین که انحصارتون جمع بشه
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۲۱ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۴
منظورت از نخبه همانهایی هستند که طوطی وار کتاب حفظ می کنند و بعد هم همه چیز را فرآموش کرده اند است؟
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۹:۴۲ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۴
در کل عالم هستی در کل کهکشان راه شیری تنها گروهی که خود را نخبه می پندارند و بقیه را عوام همانا پزشکان ایرانی هستند
سرمست از کارانه های میلیاردی باز هم بیشتر می خواهند
چه خوش گفت شاعر
گفت چشم تنگ دنیا دوست را...یا قناعت پر کند یا خاک گور
ناشناس
| United States of America |
۰۱:۴۴ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۵
خودت هم می دونی دکتر جان که هیچ عشقی وجود نداشته. اگر در این رشته هستی دو علت داره
یا برای کارانه نجومی ایش کیسه دوختی
یا میخاستی بری چشم و قلب بخونی اما دیدی اینجا واسه اینکه بارتو ببندی بهتره
رر
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۵۷ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۵
همین که میگید توی امریکا علوم پایه این کار رو انجام میده نشون دهنده بیسوادی شماست.همین طور که بعضی از دوستان شما میگفتند توی امریکا روانشناسان هم صرفا با مدرک روانشناسی دارو تجویز میکنند
زينب ع
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۴۲ - ۱۳۹۶/۰۳/۰۴
دورود بر همكاران و دوستان پاتولوژيست
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟