افزایش 3500 مگاواتی پیک مصرف برق

پیک مصرف برق دیروز (سه شنبه) در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، حدود سه هزار و 500 مگاوات افزایش یافت.
کد خبر: ۶۹۹۳۹۰
|
۱۰ خرداد ۱۳۹۶ - ۱۰:۲۶ 31 May 2017
|
3740 بازدید
پیک مصرف برق دیروز (سه شنبه) در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، حدود سه هزار و 500 مگاوات افزایش یافت.

به گزارش ایرنا از پایگاه اطلاع رسانی وزارت نیرو، گزارش وضعیت شبکه برق کشور در روز گذشته نشان می دهد که پیک مصرف برق در این روز برابر با 46 هزار و 805 مگاوات بوده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته بیش از 3500 مگاوات افزایش داشته است.

گزارش ها حاکی از این است که کل مبادلات برق نیز دیروز برابر با 2 هزار و 118 مگاوات بوده که در مقایسه با پارسال حدود 209 مگاوات افزایش داشته است.

براساس این گزارش، سهم صادرات از کل مبادلات برق در روز گذشته برابر با یک هزار و 427 مگاوات و سهم واردات برابر با 691 مگاوات بوده است.

گفتنی است، سهم مصرف برق در بخش صنایع بزرگ نیز در روز گذشته برابر با 4 هزار و 358 مگاوات بوده که در مقایسه با مدت مشابه روز گذشته حدود 140 مگاوات افزایش داشته است.

به گزارش ایرنا، وزارت نیرو برای جبران کمبود برق در زمان اوج مصرف، مشوق هایی را در نظر گرفته است و مشترکان مختلف صنعتی، کشاورزی، خانگی و ... می توانند با بکارگیری راهکارهایی هم به جلوگیری از خاموشی در شبکه برق کشور کمک کنند و هم مشمول پاداش ها و تخفیف های همکاری با وزارت نیرو شوند.

اوج مصرف برق در تابستان پارسال به 53 هزار مگاوات رسید اما اگر مصرف مدیریت نمی شد، این رقم به 56 هزار مگاوات افزایش می یافت. 

در چنین شرایطی، به محض اینکه مصرف از 53 هزار مگاوات افزایش پیدا می کرد، وزارت نیرو مجبور می شد برای حفظ و پایداری شبکه و پرهیز از خاموشی سراسری، برق بخشی از شبکه را قطع کند.

پیش بینی ها حاکی از این است که امسال در زمان اوج مصرف با چهار هزار مگاوات کمبود تولید روبرو باشیم که برای جلوگیری خاموشیِ ناشی از تولید، باید با استفاده از روش های مختلف، مصرف اوج بار را کاهش دهیم. 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟