ادغام وزارتخانه‌‌ها نتیجه‌ای جز کاهش وزرا نداشت

عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه ادغام وزارتخانه‌های بازرگانی و صنعت و معدن نتیجه‌ای جز کاهش دو وزیر به یک وزیر نداشت، گفت: کوچک‌سازی دولت که از اهداف ادغام بود محقق نشد.
کد خبر: ۷۰۷۱۴۵
|
۰۶ تير ۱۳۹۶ - ۱۴:۲۹ 27 June 2017
|
4120 بازدید
عضو هیأت رئیسه اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه ادغام وزارتخانه‌های بازرگانی و صنعت و معدن نتیجه‌ای جز کاهش دو وزیر به یک وزیر نداشت، گفت: کوچک‌سازی دولت که از اهداف ادغام بود محقق نشد.

مهدی جهانگیری در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در مورد احیای مجدد وزارت بازرگانی گفت: قبل از هر کاری باید بررسی کرد که فلسفه ادغام وزارتخانه‌های بازرگانی و صنعت و معدن در 6 سال پیش چه بوده است؟ آیا فلسفه ادغام؛ تبدیل دو وزیر به یک وزیر بوده؟ یا اینکه هدف از ادغام به معنای واقعی کوچک‌سازی دولت و اصلاح فرآیندها در راستای سرعت بخشیدن به کارها بوده است؟

نایب رئیس اول اتاق بازرگانی تهران افزود: در ادغام دو وزارتخانه بازرگانی و صنعت و معدن که 6 سال پیش انجام شد، هیچکدام از این موارد بجز تبدیل شدن 2 وزیر به یک وزیر چیزی عاید نشد و موارد تصدی‌گری همچنان مشاهده می‌شود. 

وی با تأکید بر اینکه بخش بازرگانی و صنعت دو حوزه کاملا زیرساختی هستند، گفت: مهمترین رسالت دولت چه در صورت حفظ وضعیت موجود وزارت صنعت، معدن و تجارت و چه در صورت جداسازی بخش‌های بازرگانی و صنعت و معدن از هم، کوچک‌سازی دولت و واگذاری امور به بخش خصوصی است. 

عضو هیئت رئیسه اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه این موضوع بستگی به سیاست دولت دارد، گفت: ادغام دو وزارتخانه در 6 سال پیش در حد تبدیل دو وزیر به یک وزیر بوده و کوچک سازی دولت و واگذاری امور به بخش خصوصی در آن لحاظ نشد.

جهانگیری با بیان اینکه یکی از سیاست‌های دولت توسعه صادرات غیرنفتی است و باید به آن توجه ویژه‌ای داشته باشد، گفت: برای توسعه صادرات در این بخش باید رویکرد ما در بخش بازرگانی حرفه‌ای باشد و فکر می‌کنم جداسازی دو بخش صنعت و بازرگانی می‌تواند به این مهم کمک کند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟