رئیس اورژانس اجتماعی کشور گفت: در سال 95 اورژانس اجتماعی موفق به جلوگیری از 5225 مورد خودکشی از سه طریق فعالیت خط 123، خدمات سیار و مراکز مداخله در بحران شد.
به گزارش ایسنا، حسین اسد بیگی ضمن اشاره به آنکه ممکن است در فضای مجازی شایعاتی در خصوص رتبه ایران در خودکشی در مقایسه با سایر کشورهای جهان مطرح شود، افزود: بر اساس آمار سازمان جهانی بهداشت (WHO) در سال 2012 رتبه ایران در میان تمام کشورهای جهان در خصوص آمار خودکشیهای کامل منجر به فوت 108 است؛ به این ترتیب ایران رتبه بالایی در این حوزه ندارد.
وی افزود: اورژانس اجتماعی در سال 95، در 5 هزار و 225 مورد خودکشی مداخله، خودکشی از طریق فعالیت خط 123، خدمات سیار و مراکز مداخله در بحران مداخله و از انجام خودکشی جلوگیری کرده است.
رئیس اورژانس اجتماعی کشور ادامه داد: پزشکی قانونی معتبرترین مرجع در خصوص آمارهای خودکشی در کشور است. این در حالیست که اورژانس اجتماعی فقط در برخی از موارد خودکشی وارد عملیات میشود.
اسدبیگی در ادامه گفت: در میان پروندههای خودکشی که اورژانس اجتماعی در آنها مداخله میکند «پریدن از ارتفاع» به قصد خودکشی دارای بیشترین فراوانی است و بیشترین مورد اعزام خودروهای سیار اورژانس اجتماعی در ارتباط با خودکشی به این موضوع ارتباط دارد.
وی در ادامه با بیان آنکه بر اساس آمارهای پزشکی قانونی در سال 95، 52 درصد خودکشیها به شیوه حلق آویز کردن بوده است گفت: اورژانس اجتماعی در این مورد از خودکشی مداخله خاصی ندارد مگر آنکه برای خانوادههای آنان خدمات مددکاری و مشاوره ارائه کنیم.
به گفته وی در سال 94 بر اساس آمار پزشکی قانونی 4020 مورد خودکشی منجر به فوت در کشور رخ داده است.