ته چین؛

طرز تهیه جلیبی، زولبیا به سبک هندی

کد خبر: ۷۱۰۰۳۴
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۶ 07 July 2017
تعداد بازدید : 912
کد خبر: ۷۱۰۰۳۴
|
۱۶ تير ۱۳۹۶ - ۱۷:۵۶ 07 July 2017
|
10026 بازدید


مواد لازم:
یک پیمانه آرد
یک سوم قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر
کمتر از نصف یک نوک انگشت رنگ غذای قرمز
سه چهارم پیمانه آب
یک چهارم پیمانه عدس اوراد می‌توان از عدس قرمز هم استفاده کرد

شربت شیرین:
دو پیمانه شکر
یک و نیم پیمانه آب
پنج تا شش عدد هل سبز
نصف لیمو یک یک قاشق چای‌خوری آبلیمو
روغن کرمانشاهی به مقدار لازم
یک پیمانه آرد تصفیه شده

بازدید 10026
جلیبی که زولبیا نیز نامیده می‌شود شیرینی معروفی در جنوب، غرب و شمال آسیا و همینطور شرق آفریقا است. جلیبی مخصوصا بسیار در شبه قاره هند محبوب است و در طعم‌های مختلف عرضه می‌شود.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟