ته چین؛

دستور پخت چاشنی پیاز زغالی و فلفل

کد خبر: ۷۱۴۸۱۳
تاریخ انتشار: ۳۱ تير ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۸ 22 July 2017
تعداد بازدید : 424
کد خبر: ۷۱۴۸۱۳
|
۳۱ تير ۱۳۹۶ - ۱۹:۳۸ 22 July 2017
|
8276 بازدید
 
مواد لازم:

دو عدد پیاز زرد کوچک
یک عدد فلفل دلمه قرمز
جعفری ایتالیایی خورد شده به مقدار دلخواه
نمک، فلفل و فلفل کائن به مقدار دلخواه
روغن زیتون و سرکه به مقدار دلخواه

بازدید 8276
چاشنی پیاز برای کنار ماهی و استیک و هات داگ عالی است، دستور پخت این چاشنی که با پیاز ذغالی و فلفل درست می شود را در این ویدیو ببینید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟