فرار صهیونیست‌ها از خشم تجمع‌کنندگان در لندن

کد خبر: ۷۱۴۸۸۲
|
۰۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۶:۲۲ 23 July 2017
|
4380 بازدید
هجوم انبوه معترضان سیاست های متجاوزانه رژیم صهیونیستی به سمت طرفداران این رژیم جعلی در لندن، سبب شد تا صهیونیست های وحشت زده پا به فرار گذاشته و با اسکورت پلیس انگلیس از محل تجمع دور شدند.

به گزارش ایرنا، صدها تن از مسلمانان و فعالان گروه‌های مدنی عصر شنبه برای ابراز همدردی با ملت مظلوم فلسطین و در اعتراض به بسته شدن درهای مسجدالاقصی به روی نمازگزاران، در مقابل سفارت رژیم صهیونیستی تجمع کرده بودند. پلیس لندن محدوده ای را در پیاده‌رو مشخص کرده بود تا شرکت کنندگان فعالیت کنند.
 
براساس این گزارش؛اظهارات تحریک‌آمیز عناصر صهیونیستی در متهم کردن طرفداران فلسطین به هواداری از گروه‌های تروریستی سبب شد تا خشم تجمع‌کنندگان برانگیخته شود و در فاصله کمی انبوه معترضان با سردادن ندای الله اکبر از محدوده تعیین شده پلیس عبور کرده و به سمت صهیونیست‌ها هجوم بردند.
 
پلیس لندن که از کنترل خروش معترضان مستأصل شده بود، تلاش می‌کرد تا از بروز درگیری فیزیکی میان دو طرف جلوگیری کند.
 
برای دقایقی جو سنگینی از بغض چندین ساله طرفداران فلسطینی علیه رژیم اسراییل بر فضا حاکم شده بود؛ پلیس با ایجاد دیوار انسانی جلوی معترضین را گرفته بود، خبرنگاران و عکاسان این لحظات را ثبت می کردند. صهیونیست‌ها که از خشم طرفداران مردم فلسطین وحشت‌زده شده بودند با اسکورت پلیس پا به فرار گذشته و پشت دیوار سفارت رژیم اشغالگر قدس پناه گرفتند و پس از مدتی محل تجمع را ترک کردند.
 
طرفداران مردم فلسطین با دیدن این صحنه خرسندی خود را با سردادن ندای الله‌اکبر و مرگ بر اسرائیل به نمایش گذاشتند.
 
بر اساس این گزارش، شرکت‌کنندگان در این تجمع اعتراضی شعارنوشته‌هایی را در دست داشتند که بر روی آن‌ها
 
«مسجدالاقصی را نجات دهید» و «فلسطین را آزاد کنید» نوشته‌شده بود.
 
آن‌ها همچنین شعارهایی را همچون «اقصی اقصی گریه نکن، ما تو راه تنها نمی گذاریم» ، «اسرائیل دولت تروریستی است، اشغال گری را متوقف کنید»، «از رود تا دریا، فلسطین آزاد باید گردد» و « آجر به آجر، دیواربه‌دیوار، اسرائیل آپارتاید بایستی برچیده شود» سر داده و خواهان حمایت جامعه جهانی در بازگشت ملت فلسطین به وطن خود شدند.
 
در این حرکت اعتراضی شماری از فعالان مدنی، سخنانی را در محکوم کردن اقدام‌های رژیم صهیونیستی ایراد کرده و تأکید کردند که مسجدالاقصی خط قرمز مسلمانان است.
 
«بن جمال» رئیس کارزار «ائتلاف همبستگی با فلسطینی‌ها» در گفت‌وگو با ایرنا افزود:رژیم اسرائیل می‌خواهد به دنیا نشان دهد که تابع هیچ قانونی نیست و قادر است هر اقدامی را بدون هیچ‌گونه عواقبی صورت دهد؛ اما این رژیم جعلی هیچ حقی در قبال مسجدالاقصی ندارد و ما امروز اینجا جمع شده‌ایم تا ضمن ابراز همدردی با مردم مظلوم فلسطین، به رژیم اشغالگر قدس بگوییم که در مقابل سیاست‌های تجاوزکارانه آن‌ها ایستادگی می‌کنیم.
 
مسعود شجره رئیس کمیسیون حقوق بشر اسلامی انگلیس و از برگزاری کنندگان این تجمع اعتراضی نیز در گفت وگو با خبرنگار ما افزود:اینکه رژیم اسرائیل توانسته تا اینجا پیش برود که درهای مسجد الاقصی را به روی نمازگزاران ببندد، ناشی از حمایت عربستان سعودی و برخی کشورهای عرب جنوب خلیج فارس است که اکنون در صدر حامیان رژیم تل آویو قرار گرفته و به مردم مظلوم فلسطین پشت کرده اند.
 
وی همچنین از حمایت دولت های غربی به ویژه انگلیس از رژیم صهیونیستی انتقاد کرد و گفت: متاسفانه «ترزا می» به جای آنکه از ملت فلسطین به دلیل حمایت تاریخی کشورش از تاسیس رژیم جعلی اسرائیل عذرخواهی کند، در نظر دارد تا یکصدمین سالگرد بیانیه بالفور را در تائید موجودیت دولت اشغالگر قدس جشن بگیرد.
 
تجمع اعتراضی امروز در لندن درحالی برگزار می شود که روز گذشته بسیاری از کشورهای اسلامی از جمله لبنان، اردن، الجزایر، تونس و سودان نیز شاهد تظاهرات مردمی در حمایت از مسجد الاقصی بود.
 
'بنیامین نتانیاهو' نخست وزیر رژیم صهیونیستی روز جمعه گذشته پس از شهادت سه جوان فلسطینی در جریان یک درگیری با نظامیان صهیونیست در مسجد الاقصی دستور بستن درهای مسجد الاقصی را صادر و اجازه نداد نمازگزاران فلسطینی در صحن این مسجد نماز به جا بیاورند.
صهیونیست ها روز یکشنبه نیز به صورت موقت اجازه دادند نمازگزاران در صورت عبور از گیت های امنیتی و بازرسی الکترونیکی وارد مسجد الاقصی شوند که این درخواست با مخالفت فلسطینی ها روبه رو شد و نمازگزاران فلسطینی به تحصن در اطراف مسجد الاقصی پرداختند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟