وضعیت دفع پسماند در استان مازندران به مرحله هشدار رسیده است؛ در تمام ۳۰ سال گذشته زباله ها که در ادبیات محیط زیستی پسماند عادی توصیف می شوند به شیوه ای کاملا سنتی در حریم ساحل دریا و رودخانه یا مناطقی از جنگل انباشت شده اند.استمرار این شرایط تبعاتی محیط زیستی و انسانی به همراه داشته است.کوهی از زباله در منطقه شاهزید جاده هراز، همه رستوران ها و مراکز تفریحی بخشی از مسیر این جاده را به تعطیلی کشانده و آب رودخانه هراز را آلوده کرده است.در شهرستان توریستی بابلسر هم به فاصله چند صد متری از دریا کوهی از زباله سال ها است انباشت و با خاک پوشانده می شود. کوه های زباله منبع اصلی تولید شیرابه است.
در تهران و یا شهرستان های مشابه هم گوشه کناری برای تجمع زباله وجود داره چون همیشه حاشیه شهرها یه منطقه بیابانی و فاقد سکنه هست. اما در شمال کشور چیزی به اسم بیابان وجود نداره هر جا برین طبیعت سبز هست. در چنین شرایطی باید چه کرد؟ این حجم زباله به ویژه در ماه های پر مسافر باید کجا دپو بشه؟ کارخانجات بازیافت ظرفیت این حجم از زباله رو نداره باید فکر اساسی کرد
با عرض سلام
در منطقه شاهزيد جاده هراز شهر آمل استان مازندران، متاسفانه از زباله ها كوه ساختند و شيرابه هاي زباله ها به رودخانه هراز و درياي مازندران(خزر) سرازير مي گردد. كه با استفاده مردم از اين آب با عوارض انواع و اقسام امراض گريبانگير مي باشند. همچنين بخاطر برداشت بي رويه كوه ها در حقيقت كوه خواري بخاطر منافع زودگذر بشدت در حال افزايش مي باشد.هنگام عبور از منطقه شاهزيد شاهد كوه خواري دو طرف جاده مي باشيم علاوه بر آن گردو خاك موقع برداشت معادن موجب نشستن خاك بر روي درختان جنگلي و از بين رفتن محيط زيست مي شود.
با تشكر