کاربران فضای مجازی خواستار استیضاح ترامپ شدند

کد خبر: ۷۲۲۰۲۹
|
۲۵ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۰ 16 August 2017
|
3980 بازدید
|
۱
در ادامه انتقادها و واکنش ها به اظهارات رئیس جمهوری آمریکا پیرامون حادثه تروریستی شارلوتزویل و کوتاهی او در محکوم کردن نژادپرستان عامل آن، هشتگ ImpeachTrump (ترامپ را استیضاح کنید) ترند برتر جهانی توئیتر شد.

به گزارش ایرنا، با گذشت سه روز از حادثه تروریستی شارلوتزویل در ایالت ویرجینیای آمریکا، دونالد ترامپ رئیس جمهوری این کشور همچنان آماج انتقادها و واکنش های شخصیت های سیاسی، مقام ها و کاربران فضای مجازی آمریکا است.
 
هشتگ ImpeachTrump (ترامپ را استیضاح کنید) که بیش از 60 هزار بار از سوی کاربران در مخالفت با اظهارات ترامپ درخصوص این حادثه توئیت شده بود، امروز ترند جهانی توئیتر شد.
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا در ساعت های اولیه پس از به خشونت کشیده شدن تظاهرات شارلوتزویل از سوی گروه های نژادپرست، به این حادثه واکنش نشان داد.
وی در پیامی توئیتری ضمن دعوت به اتحاد و محکوم کردن 'همه انواع خشونت'، نوشت: هیج جایی برای چنین خشونتی در آمریکا وجود ندارد.
 
اما پس از آنکه ورود یک خودرو به داخل جمعیت مخالفان تظاهرات 1 کشته و 19 زخمی برجای گذاشت، ترامپ که در زمین گلفش در نیوجرسی بسر می برد در پیام دیگری پس از بیان برنامه هایش، درباره این حادثه تنها به این عبارت 'اما شارلوتزویل ناراحتم کرد' بسنده کرد.
وی اگرچه برای قربانیان این حادثه پیام تسلیت فرستاد، اما در تقبیح این حادثه و به ویژه محکوم کردن گروه های راست گرای افراطی و نژادپرست قاطعانه عمل نکرد که انتقادها و واکنش های بسیاری در پی داشت.
 
بسیاری از سناتورها و اعضای مجلس نمایندگان آمریکا از وی به دلیل کوتاهی در محکوم کردن گروه های نژادپرست انتقاد کردند.
 
تارنمای هیل از نامه 12 نفر از اعضای دمکرات مجلس نمایندگان آمریکا خبر داد که ضمن ابراز نگرانی از 'رشد تروریسم داخلی' در این کشور و با انتقاد از کوتاهی ترامپ در محکومیت نژادپرستان، خواستار بررسی این موضوع در کنگره شدند.
 
همچنین 'گوِن مور' عضو دمکرات مجلس نمایندگان با بیان اینکه تعلل ترامپ حاکی از عدم کفایت وی برای تصدی ریاست جمهوری آمریکاست، خواستار برکناری وی از این مقام شد.
 
واکنش ها به رئیس جمهوری آمریکا تنها به سخن محدود نشد. سه تن از مدیران عامل بزرگترین شرکت های تجاری آمریکا که عضو شورای صنعتی ترامپ بودند از این شورا استعفا کردند. این شورا متشکل از مجموعه ای از مدیران اجرایی ارشدی است که در بخش صنعتی به ترامپ مشاوره می دهند.
 
«برایان کرازنیچ»، «کنت فریزر» و «کوین پلانک» مدیران عامل شرکت اینتل بزرگ ترین شرکت تجهیزات رایانه ای آمریکا، شرکت بزرگ داروسازی «مرک» و شرکت تولیدی پوشاک ورزشی «آرمور» با انتقاد از نوع واکنش ترامپ به این حادثه از شورای تجاری منتسب به وی خارج شدند.
این در حالی است که رئیس جمهوری آمریکا همچنان از موضع گیری خود دفاع کرده و معتقد است که در این حادثه همه طرفها مقصر بودند.
 
وی در کنفرانسی خبری در نیویورک گفت هر دو طرف درگیری در ویرجینیا عامل خشونت بودند و چپ گرایان (مخالفان نژادپرستی) نیز به اندازه گروه های راست گرا خشونت نشان داده اند.
 
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
فرنام صنعت پاکسا
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
یدالله عربنژاد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۳ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۷
تصمیم ترامپ رامحکوم میکنم پیشنهادمن تحریم اقتصادی اسراییل وآمریکااست
برچسب منتخب
# جنگ ایران و اسرائیل # قیمت طلا # مهاجران افغان # یارانه # حمله اسرائیل به ایران # خودرو
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
با پاسخ ایران(وعده صادق 3) به حمله اسرائیل موافقید؟