جزئیات دفاعیات محمود حجتی در مجلس

طی ۴ سال بر کشاورزی چه گذشت

وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی، با اعلام برنامه‌های خود در مجلس شورای اسلامی، چشم انداز کشاورزی در ۴ سال آینده را اعلام کرد.
کد خبر: ۷۲۲۳۵۶
|
۲۶ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۱ 17 August 2017
|
4628 بازدید
|
۱
وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی، با اعلام برنامه‌های خود در مجلس شورای اسلامی، چشم انداز کشاورزی در ۴ سال آینده را اعلام کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود حجتی در معرفی برنامه های خود در صحن علنی مجلس شورای اسلامی گفت: برنامه های من دو بخش کلی شامل رویکردها، چالش ها و مسیرهای پیش رو و بخش دیگر، معرفی چند دهه پروژه اقتصاد مقاومتی است که در برنامه ششم نیز آماده است؛ این برنامه ها پیش‌تر نیز در رئوس طرح های بلندمدت وزارت جهاد کشاورزی مطرح شده بود که در برنامه ششم توسعه هم گنجانده شد. اگر منابع مالی تامین شود با توجه به تجربیات و عملکردی که داشتیم مشکلی در اجرای آنها نخواهیم داشت؛ اما همواره با مشکل کمبود منابع رو به رو هستیم.

طی ۴ سال بر کشاورزی چه گذشت

وزیر پیشنهادی جهاد کشاورزی افزود: در چهار سال قبل موفق شدیم میزان تولید محصولات کشاورزی را از ۹۷ میلیون تن به ۱۱۸ میلیون تن برسانیم. همچنین در سال ۹۲ نیز، تراز تجاری غذای کشور منفی ۸.۱ میلیارد دلار بود یعنی واردات غذای کشور منهای صادرات غذا، به رقم ۸.۱ میلیارد دلار می رسید. اما در سال ۹۵ علیرغم افزایش جمعیت این تراز به منهای ۳.۱ میلیارد دلار رسید؛ یعنی ۵ میلیارد دلار افزایش صادرات یا کاهش واردات در بخش غذا انجام شد که بخشی از آن به خاطر کاهش قیمت های جهانی محصولات غذایی بود و بخشی هم به عملکرد وزارت جهاد کشاورزی برمی گردد.

حجتی ادامه داد: در خصوص مدرک تحصیلی من انتقاداتی وارد شد باید بگویم که من هیچ گاه از کودکی تا به امروز از کشاورزی فاصله نداشتم و همیشه کشاورز بودم و حتی اگر من لیسانس زراعت و منابع طبیعی هم داشتم با توجه به حجم گسترده فعالیت ها در عرصه زراعت، شیلات، دام، منابع طبیعی، طیور و صدها رشته دیگر امکان هماهنگی با این رشته ها وجود نداشت مگر بناست وزیر کار تخصصی ریز بالینی انجام دهد این کارها را معاونان و مدیران کل انجام می دهند و ما نتیجه کار آنها را پیگیری می کنیم.

وی در بخش دیگری از اظهارات خود در خصوص اظهارات مخالفان در خصوص پرداخت پول کشاورزان و گندم کاران گفت: ما همواره از زمان ورود به این مسئولیت دغدغه پرداخت پول کشاورزان را داشتیم و شبانه روز آن را پیگیری می کنیم. بخشی از این پول را در سال های گذشته باید از بانک ها تامین می کردیم و بخشی را از فروش گندم. امروز پرداخت ۵۰ درصد مطالبات کشاورزان را به روز انجام می دهیم البته تا چند روز پیش فاصله ما با پرداخت به روز زیاد شده بود اما در حال حاضر به این مشکل فائق آمدیم و پرداخت مطالبات کشاورزان را تا ۵۰ درصد آن را به روز انجام می دهیم. همچنین در حال پرداخت بخشی از ۵۰ درصد دوم هستیم که این فرآیند آغاز شد و از خرداد به بعد را به کشاورزان پرداخت می کنیم.

مطالبات چایکاران پرداخت می شود

وی در خصوص مطالبات چایکاران گفت: مطالبات آنها نیز پرداخت می شود ضمن اینکه صنعت چای کشور طی دو تا سه سال گذشته بیش از ۳۰ درصد افزایش تولید داخلی داشته است. در این چهار سال به هیچ عنوان چای تولید سال روی دست کشاورزان نمانده و واژه چای سنواتی که در سال های قبل وجود داشت در این چهار سال از بین رفت.

وی درباره بیمه خسارت کشاورزان اظهار داشت: سال گذشته ۱۲ هزار میلیارد تومان برآورد خسارت به کشاورزان بوده و اجرای بیمه کشاورزی در همه جای دنیا به صورت حمایتی است. چون کشاورزی تنها اشتغالی است که سرمایه آن همواره در هر شرایطی در گرما، سرما، خشکسالی، ترسالی، آفات، بیماری ها و ... در معرض خطر است ولی وزارت جهاد کشاورزی مدیریت ریسک حمایتی از محصولات کشاورزی داشته و ۱۲ هزار میلیارد تومان سال گذشته به کشاورزان از طریق صندوق بیمه کشاورزی پرداخت شد ۱۱ هزار میلیارد تومان آن از طریق سازمان مدیریت بحران و وزارت کشور مراحل آن طی شد که به دست کشاورز رسید و هزار میلیارد تومان آن از طریق وزارت جهاد کشاورزی انجام گرفت.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۵/۲۶
توی این چهارسال چه جفایی که به مردم نشد حالا توی چهارسال بعد میخوای چه گلی به سر مردم بزنی
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟