مواد لازم:
هشت عدد کدو تنبل کوچک
دو سوم پیمانه پوره کدو تنبل
یک نوک انگشت میخک صدپر
نصف قاشق چایخوری دارچین
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل فرنگی
زردچوبه
زنجبیل رنده شده
پنج عدد تخم مرغ
دو قاشق غذاخوری آرد
سه قاشق غذاخوری شکر
یک قاشق چایخوری وانیل
یک و نصفی قاشق غذاخوری شکر
یک چهارم قاشق غذاخوری نمک
یک پیمانه خامه
یک پیمانه شیر کامل
یک چهارم قاشق چایخوری جوز هندی
«کرم بروله / Pumpkin Crème Brûlée» دسری فرانسوی است که در آن فرنی وجود دارد و بر روی آن شکر ریخته و شکر را میسوزانند. در این طرز تهیه ولی ظرف کرم بروله خود یک کدو تنبل است و فرنی آن نیز کدو تنبل میباشد.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.