ته چین؛

طرز تهیه کرم بروله کدو تنبل

کد خبر: ۷۲۹۴۱۲
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۳:۳۹ 11 September 2017
تعداد بازدید : 108
کد خبر: ۷۲۹۴۱۲
|
۲۰ شهريور ۱۳۹۶ - ۲۳:۳۹ 11 September 2017
|
5140 بازدید
 

مواد لازم:
هشت عدد کدو تنبل کوچک
دو سوم پیمانه پوره کدو تنبل
یک نوک انگشت میخک صدپر
نصف قاشق چای‌خوری دارچین
یک چهارم قاشق چای‌خوری فلفل فرنگی
زردچوبه
زنجبیل رنده شده
پنج عدد تخم مرغ
دو قاشق غذاخوری آرد
سه قاشق غذاخوری شکر
یک قاشق چایخوری وانیل
یک و نصفی قاشق غذاخوری شکر
یک چهارم قاشق غذاخوری نمک
یک پیمانه خامه
یک پیمانه شیر کامل
یک چهارم قاشق چایخوری جوز هندی

بازدید 5140
«کرم بروله / Pumpkin Crème Brûlée» دسری فرانسوی است که در آن فرنی وجود دارد و بر روی آن شکر ریخته و شکر را میسوزانند. در این طرز تهیه ولی ظرف کرم بروله خود یک کدو تنبل است و فرنی آن نیز کدو تنبل میباشد.
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟