«غلامعلی حدادعادل» رئیس مجلس هفتم که بخشی از دوران ریاستش بر قوه مقننه همزمان با دوره ریاست جمهوری «محمود احمدی نژاد» بود و البته بسیاری از نمایندگان وقت مجلس هفتم او را یکی از حامیان جدی احمدی نژاد و دولت او می دانند، اخیرا از رئیس دولت های نهم و دهم به طور جدی انتقاد کرده و او را شبیه کامپیوتری دانسته که نرم افزارش موجود نیست. این انتقاد در حالی است که بسیاری نسبت به حمایت حداد از احمدی نژاد در آن دوران منتقد بودند.
به گزارش «تابناک»، حدادعادل اخیرا در یک برنامه تلویزیونی پیرامون چگونگی رابطه جریان اصولگرایی با احمدی نژاد با انتقاد از او گفته است که «من درباره آقای احمدینژاد تعبیری دارم که آن پاسخ همه سوالات شما است. من میگویم آقای احمدینژاد یک رایانهای است که ما نرمافزارش را نداریم و نمیتوان پیشبینی کرد چه اتفاقی رخ میدهد.»
اولین انتقاد به سخنان حداد عادل را «محمد جعفر بهداد» معاون سیاسی دفتر رئیس جمهور در دولت دوم «محمود احمدی نژاد» انجام داد. او در پاسخ به اظهارات «غلامعلی حداد عادل» در مورد احمدی نژاد، در صفحه اینستاگرامش نوشت که نرم افزار رئیس دولت های نهم و دهم را می توان با مطالعه بنیانگذار جمهوری اسلامی و خواسته های مردم ایران درک و دریافت کرد.
او همچنین به کنایه خطاب به حداد عادل نوشت: راستی! کمی درباره نرم افزار جمنا، نویسنده یا نویسندگان آن و نیز میزان کارآمدی اش توضیح بفرمائید. او همچنین به کنایه در مورد جمنا گفت برخی احزاب و تشکل ها در فصل انتخابات حاضر می شوند و پس از آن از دسترس جن و انس خارج می شوند.
مشاور فرهنگی رییس جمهور نیز به سخنان حدادعادل درباره اینکه احمدی نژاد یک رایانه ای است که نرم افزارش را نمی شناسیم، واکنش نشان داد.
«حسام الدین آشنا» مشاور فرهنگی رییس جمهور، در کانال تلگرامی خود نوشت: هشدار رایانه ای: اگر کار با رایانه را بلد نیستید یا نرم افزار رایانه ای را نمی شناسید لطفا از روشن کردن و دستکاری با آن در مدت 8 سال خودداری فرمایید. کنایه آشنا به اظهارات اخیر حداد عادل است که گفته بود: احمدی نژاد رایانهای است که نرمافزارش را نمیدانیم.
در حقیقت انتقاد از سخنان حدادعادل نه از بابی که گفته «نرم افزار احمدی نژاد را نمیشناسم» بلکه از باب حمایت هایی است که او در دوران ریاستش بر مجلس از «محمود احمدی نژاد» و دولت او انجام داد. باید خطاب به آقای حداد گفت که اگر شما نرم افزار احمدی نژاد را نمی شناختید و نمی شناسید، چطور در جریان مجلسی که ریاستش را بر عهده داشتید، کمترین اهمیت را به انتقادها از دولت وقت دادید؟!
آقای حداد عادل در همان زمان با بسیاری از موضوعات که از طریق نمایندگان مخالف دولت دنبال می شد نظیر طرح سئوال از رئیس جمهور و ... مخالف بود. شاید اگر او چنین حمایت های بی چون و چرایی از رئیس جمهور و دولت وقت انجام نمی داد و این حق را برای نمایندگان مخالف دولت قائل بود که انتقادات خود را صراحتا مطرح کنند و از ابزارهای نظارتی مجلس بهره ببرند، بسیاری از رفتارهای احمدی نژاد قابل کنترل بود.
صرف شناختن نرم افزار برای کنترل و پیش بینی رفتارهای فردی نظیر «محمود احمدی نژاد» کافی نیست؛ ای بسا اگر هر کسی در جای خود قرار بگیرد و هر مسئولی به وظایف خود عمل کند، بدون اینکه اعمال نفوذی له یا علیه فردی صورت بگیرد، بسیاری از رفتارها و اقدامات قابل کنترل است و البته توهمی هم برای افراد از این جهت که فراتر از قانون هستند پیش نمی آید؛ نظیر آنچه احمدی نژاد گرفتارش شد.
آقای حداد عادل هم نیک می داند که از ابتدای روی کار آمدن «محمود احمدی نژاد» و به دست گرفتن ریاست قوه مجریه توسط وی بسیاری از افراد و دلسوزان نظام از جمله برخی از چهره های سرشناس جریان اصولگرایی انتقاداتی را نسبت به عملکرد وی و دولتش انجام دادند، اما با مقاومت های بسیاری برای عدم انتقاد از او مواجه شدند و البته برخی چهره های اصولگرا نیز سبب ساز تندروی ها و قانون گریزی های احمدی نژاد و دولتش شدند.
این انتقادها از رئیس دولت های نهم و دهم حتی تا میانه های دولت دومش نیز از سوی بسیاری از چهره های جریان اصولگرایی پذیرفته نبود و چهره هایی نظیر همین آقای حداد عادل بیشترین حمایت ها از تا آن برهه از او انجام می دادند؛ تا اینکه در دو سال پایانی احمدی نژاد اتفاقاتی نظیر خانه نشینی 11 روزه و مسائلی از این دست به وقوع پیوست و شاهد بودیم که رئیس دولت های نهم و دهم به دنبال آن بود که راه دولتش را با مطرح کردن افراد نزدیک به خود در دوره بعد از خودش ادامه دهد. آنجا بود که بسیاری از چهره های اصولگرا متوجه شدند که در این مدت در زمین احمدی نژاد بازی کرده اند.
حالا چند سالی است که انتقاد از احمدی نژاد و جدا کردن راه افراد از او مد شده است و بسیاری تلاش می کنند راه و هدف احمدی نژاد را نادرست و جدا از جاده اصولگرایی بخوانند، در حالی که احمدی نژاد ذاتا یک چهره اصولگرا بود؛ هرچند خودش بعد از ریاست جمهوری اش آن را قبول نداشت و امروز بسیاری از اصولگرایان نیز بر این عقیده اند که او اصولگرا نبوده و نیست و دولتش هم یک دولت اصولگرا نبوده است.
واقعیت این است که احمدی نژاد حمایت بسیاری از چهره ها از جمله همین آقای حداد عادل را پشت سر خود می دید، اما این حمایت ها فقط 6 سال ادامه داشت. راه درست این بود که به دلیل نزدیکی دیدگاه های یک فرد به ما که اتفاقا آن فرد ریاست قوه مجریه را به دست گرفته است، این اجازه را برای او قائل نشویم که فراتر از قانون عمل کند. این رویه توهماتی را برای آن فرد ایجاد می کند که نکند او اشتباه نمی کند و حرفش از قانون جلوتر است!
اگر رویه بسیاری از چهره های معتدل جریان اصولگرایی در مورد احمدی نژاد و دولتش حفظ می شد و ادامه می یافت؛ بدین معنی انتقادها از او جای خود را داشت و بر قانون گرایی او و دولتش تاکید می شد، شاید الان نیازی نبود که حتما برای شناخت احمدی نژاد نیاز به نرم افزار داشته باشیم، شاید هم نرم افزار او با در پیش گرفتن چنین رویه ای در دسترس قرار می گرفت!
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.