‏ جزئیات حادثه کشته شدن افسر و سرباز

کد خبر: ۷۳۵۷۳۰
|
۱۳ مهر ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۴ 05 October 2017
|
19856 بازدید
|
۱
رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان البرز جزئیات حادثه کشته شدن افسر و سرباز در کرج را تشریح کرد. 

به گزارش ابتکار، رضا حسینی با اعلام جزئیات تکمیلی پیرامون خبر روز سه شنبه مبنی بر به قتل رساندن یک نیروی کادر انتظامی توسط سرباز وظیفه، اظهار کرد: این سرباز پس از کشتن فرمانده اش، خودکشی کرد. 

حسینی افزود: بامداد روز سه شنبه یک سرباز پس از کشتن فرمانده خود در محل خدمت در کلاک استان البرز خودکشی کرد و جان سپرد. 

وی اضافه کرد: ساعت پنج بامداد روز سه‌شنبه ۱۱ مهر به علت درگیری بین یک سرباز با فرمانده اش در انبارک مواد ناریه در حوزه کلانتری ۴۰ کلاک هر دو نفر جان خود را از دست دادند.

 رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح استان البرز با تشریح حادثه روز سه شنبه گفت: ساعت سه بامداد افسر موردنظر از سرباز می‌خواهد که برای رفتن به سر پست آماده شود که وی امتناع می‌کند. 

وی بابیان اینکه پس از جروبحث بالاخره سرباز سر پست خود رفته اما دو ساعت بعد با اسلحه کلاش سازمانی که جهت پست نگهبانی در اختیار داشته به‌طرف فرمانده خود تیراندازی کرده و او را به قتل می‌رساند.
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Qatar
|
۱۰:۳۸ - ۱۳۹۶/۰۷/۱۳
بعضي ازدرجه دارهاخيلي زورميگن فكرميكنن سربازنوكرشون هست
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟