آخرین خبرایستگاه خیابان روزولت
7بازدید

آخرین سرمربی ناکام استقلال هم از ایران رفت

سرمربی برکنار شده استقلال ساعاتی پیش تهران را به مقصد کشورش ترک کرد

آخرین سرمربی ناکام استقلال هم از ایران رفت

آخرین سرمربی ناکام استقلال هم از ایران رفت

به گزارش تابناک به نقل از خبرورزشی، میودراگ بوژوویچ که نشد در جام حذفی روی نیمکت استقلال بنشیند تا حاصل زحماتش را برداشت کند، ساعاتی پیش کشورمان را ترک کرد.

بوژوویچ در استقلال خوزستان عملکرد بسیار خوبی داشت، اما نتوانست در استقلال تهران موفق باشد و بدون اینکه بردی کسب کند، از سمت خود برکنار شد. البته همانطور که مجتبی جباری هم اعتراف کرد، او در حساس‌ترین و فشرده‌ترین برهه ممکن هدایت آبی‌ها را به عهده گرفت و طوری هم روی تمرینات کار کرده بود که بازیکنان استقلال تا شروع جام حذفی به آمادگی برسند، اما عمر خودش کفاف نداد!

بوژوویچ صبح امروز و حوالی ساعت ۸ ایران را به مقصد کشور خودش یعنی مونته‌نگرو ترک کرده ولی این احتمال وجود دارد که چنین رفتنی بازگشت هم داشته باشد و او دوباره سرمربی یک تیم لیگ برتری شود! آخرین سرمربی اخراجی استقلال در این فصل درحالی با حضور در فرودگاه امام آهنگ وداع سر داد که دستیارانش هم او را همراهی می‌کردند، اما گویا پرواز آنها متفاوت بوده چرا که هنوز ایران را ترک نکرده‌اند و ساعتی دیگر این اتفاق رخ می‌دهد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

مجید۱۴۰۴/۰۲/۱۰ ۱۵:۲۳

اشتباه نکن برو وضع مالیت خوب شد برگرد ایران

بهرام۱۴۰۴/۰۲/۱۰ ۱۱:۵۵

15هزار دلار کجا 260 میلیون دلار فوتبالیست ،طوری می گی میلیاردی آدم فکر میکنه به دلار گفتی

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.