ته چین؛

طرز تهیه کسرول مرغ و برنج

کد خبر: ۷۴۲۸۸۵
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۰ 30 October 2017
تعداد بازدید : 546
کد خبر: ۷۴۲۸۸۵
|
۰۸ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۰ 30 October 2017
|
10477 بازدید

مواد لازم:
چهار عدد سینه مرغ بدون استخوان و بدون پوست
یک قوطی کنسرو 300 گرمی سوپ مرغ تلغیظ شده
مقداری برنج پخته نشده
یک و هفت هشتم پیمانه آب
یک بسته 28 گرمی پودر سوپ پیاز آماده

بازدید 10477
کسرول نوعی خوراک است که در ظروف سر باز تهیه می شود و در فر پخته می شود، در این ویدیو دستور تهیه کسرول مرغ و برنج را می‌بینید. این خوراک غذای آسان و لذیذی برای شام است.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟