شهید غلامرضا یزدانی جزء شهدایی بود که در سانحه سقوط جت فالکن سپاه در شب عرفه سال 84، به همراه تنی دیگر از فرماندهان، به آرزوی دیرین خود یعنی شهادت رسید.
مطلب زیر روایت پسر ارشد ایشان از زندگی پدر است که در
وبلاگ ویژه شهیدان آمده است:
پدرم، 18دیماه سال1340 در نجف آباد اصفهان به دنیا آمد و تا تحصیلات متوسطه در این شهر ماند.
سپس برای طی دوره آموزش چریکی و جنگ با اسرائیل، همراه با شهدایی مانند احمد کاظمی، محمد منتظری و غلامرضا صالحی به طرف فلسطین عازم شدند. پس از چندماه بازگشت و دیپلمش را کامل کرد.
سردار شهید غلامرضا یزدانی در حال تشریح اوضاع پدافندی و موشکی
سپس در اول آبان 59 به سمت جبهه ها شتافت و عضو سپاه بود که با حاج احمد متوسلیان همراه شد و در کادر اولیه تیپ 27 حضور داشت و از همان ابتدا با مسئولیت فرمانده توپخانه تیپ27 و نیز فرماندهی گردان یاسر تیپ ذوالفقار و نیز مسئول ادوات تیپ، با شهدایی مانند ناهیدی و نورانی همرزم شد.
پس از رفتن تیپ 27 به لبنان و اسارت احمد متوسلیان، فرمانده توپخانه قرارگاه نصر ـ به فرماندهی شهید حسن باقری ـ شد. در همین مدتها با شهید همت هم در چند عملیات از جمله والفجر مقدماتی شرکت کرد. پس از آن فرمانده توپخانه قرارگاه قدر و ظفر و در معیت شهید همت بسر برد.
کردستان
بعد از آن هم با شهادت همت، در مسئولیتهای مختلفی مانند فرماندهی توپخانه قرارگاههای کربلا، نجف، مقدم، حمزه خدمت کرد. در کوران جنگ نیز با تاسیس تیپ 40 رسالت و فرماندهی آن، خدمتهای زیادی مخصوصاً در غرب کشور انجام داد. در این مدت با شهدای زیادی حشر و نشر داشت.
در سال 66 نیز بخاطر موفقیت در انجام وظایف محوله به سفر حج اعزام شد و در حج خونین سال 66 نیز حضور داشت. با پایان جنگ، پس از 108 ماه حضور در جبهه های جنگ، موفق به دریافت مدال فتح از دستان مقام معظم رهبری شد.
مناطق عملیاتی غرب (منطقه سورن)
سال ۶۶- شهید یزدانی نفر دوم از سمت چپ-ایستاده
در سال 70 ایشان دانشکده علوم و فنون موشکی و توپخانه سپاه را در اصفهان تاسیس نمود و بمدت 6 سال فرمانده آن بود و در آن تدریس هم نمود. در همین سال ها به علت زحمات زیاد در راستای تقویت دانشکده، به عنوان پاسدار نمونه سپاه انتخاب شد.
پس از آن در نیروی هوایی، جانشین فرمانده موشکی سپاه را بعهده گرفت و همزمان لیسانس و فوق لیسانس را در رشته جغرافیای سیاسی نظامی اخذ نمود و پس از آن بمدت 3 سال فرمانده پدافند هوایی سپاه شد و مسئولیت ها و ماموریت ها را به بهترین نحو در راستای تقویت قدرت دفاعی کشور در زمینه حفاظت هوایی انجام داد.
شهر خمین و منزل قدیمی حضرت امام (ره)
در مدتی که در نیروی هوایی خدمت می نمود، از طرف فرماندهی، چهار بار تشویق شد و افتخار "سردار نمونه" را از طرف سردار شهید احمد کاظمی کسب نمود. پس از آن فرمانده توپخانه و موشکی و پدافند زمینی سپاه شد و در همین مدت پیشرفتهای زیادی در این یگان انجام شد.
خیابان انقلاب تهران-۲۰ دی 84
تشییع از دانشگاه تهران تا پل حافظ.
سر انجام هم در 19 دیماه سال 1384 به همراه سردار شهید احمد کاظمی و 9 تن دیگر، در منطقه امامزاده آیدینلو در نزدیکی شهر ارومیه با سقوط جت فالکن به شهادت رسید و آسمانی شد. در حال حاضر هم مزار ایشان در قطعه شهدای کربلای 5 در گلستان شهدای اصفهان ـ تخت فولاد ـ در کنار شهدایی مانند احمد کاظمی، حسین خرازی، مصطفی ردانی پور، شهید حبیب اللهی و شهید شاهمرادی به خدا سپرده شد و برای همیشه آرام گرفت... روحشان شاد