وعده بر زمین مانده نجفی برای شهرداری تهران

سخنگوی شورای شهر تهران امروز در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر تفاض گفتار و عملکرد شهردار تهران در خصوص وعده اش برای به کار گیری جوانان و انتصاب بازنشستگان در رده های بالای مدیریتی نتوانست جواب قانع کننده ای بدهد و تنها به استفساریه تبصره یک ماده واحد قانون ممنوعیت به کار گیری بازنشستگان اشاره کرد و گفت که برمبنای این توضیحات انتخاب معاونان شهردار از میان بازنشستگان منعی ندارد.
کد خبر: ۷۴۶۸۴۷
|
۲۱ آبان ۱۳۹۶ - ۱۵:۳۱ 12 November 2017
|
8526 بازدید
سخنگوی شورای شهر تهران امروز در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر تفاض گفتار و عملکرد شهردار تهران در خصوص وعده اش برای به کار گیری جوانان و انتصاب بازنشستگان در رده های بالای مدیریتی نتوانست جواب قانع کننده ای بدهد و تنها به استفساریه تبصره یک ماده واحد قانون ممنوعیت به کار گیری بازنشستگان اشاره کرد و گفت که برمبنای این توضیحات انتخاب معاونان شهردار از میان بازنشستگان منعی ندارد

به گزارش تیتر شهر، انتقاد به عملکرد شهردار تهران در خصوص اختصاص دادن پست های بالای مدیریتی به افراد بازنشسته از سوی جوانان اصلاح طلب شروع شد. مدیرانی که انتظار داشتند در دوره یکدستی اصلاحات براساس توان علمی و نیروی جوانی بتوانند نظر شهردار تهران را در به کارگیری آنها در پست های مدیریت بالا جلب کنند. اما آنچه در عمل اتفاق افتاد؛ استفاده از افراد میان سال و بازنشسته در این سمت ها از سوی شهردار تهران بود.

هجمه ها تا جایی ادامه داشت که شهردار تهران در صفحه اینستاگرام خود عنوان کرد که تا پایان دوره 4 ساله 30 درصد از پست های مدیریتی از آنِ جوانان و زنان خواهد بود. هر چند محمد علی نجفی در این پست مجازی خود تنها به بیان کلیات وعده اش اکتفا کرد و توضیح نداد که منظورش از اختصاص 30 درصد از پست های مدیریتی آیا پست های بالای مجموعه مدیریت شهری است، یا پست های رده های پایین! به هر حال وعده و پاسخی بود که شهردار تهرا ن به جوانان و بانوان اصلاح طلب و البته منتقدانش داد.

 
 
به رغم تمامی وعده هایی که شهردار تهران در مورد انتصاباتش داد اما حداقل در یک هفته جاری باز انتخاب مدیران عالی رتبه شهرداری تهران از میان بازنشستگان رویکردی بود که نجفی همچنان به انجام آن پایبند بود. منتقدان بر این باورند که شهردار تهران حداقل در انتصاباتی که  در 70 روز مدیریتش بر شهر تهران انجام داده است؛ تناقض حرف و عمل وی را بیشتر نشان می دهد. سوال اینجاست که چگونه شهردار می تواند هم از مدیران بازنشسته در پست های بالای مدیریتی در شهر تهران استفاده کند و هم وعده استفاده از جوانان را در همان پست های مدیریتی بدهد؟
 
سوالی که حتی علی اعطا به درستی نتوانست پاسخ قانع کننده ای به آن بدهد و تنها به قرائت استفساریه تبصره یک ماده قانون ممنوعیت استفاده از بازنشستگاه اکتفا کرد.

 
 
طبق این استفساریه که از نمایندگان مجلس گرفته شده؛ در ماده ٧١ قانون خدمات كشور  سمت هايی كه جنبه مديريت سياسی دارند مشخص شده كه استفاده از افراد بازنشسته بلامانع است.
 
در تفسير مجلس انتصاب بازنشسته در اين پست ها  بلامانع است اما در قانون تقسيمات كشوری آمده است كه معاونين شهردار هم مشمول بنده ه قانون خدمات كشوری هستند و فعاليت آنها بلامانع است.

به نظر مي رسد که با این استفساریه در رابطه با معاونين شهردار منع قانونی وجود ندارد. هر چند علی اعطا درباره چگونگی انتصاب جوانان و بازنشستگان در پست های مدیریتی طبق وعده و عملی که شهردار تهران تاکنون داشته سکوت اختیار کرد؛ اما جواب این تناقض گویی را می توان در توئیت های جوانان و مدیران اصلاح طلب جستجو کرد: «بی انصافی است تمام هزینه جوان گرایی و تخصص گرایی را عده ای دهند و جاه طلبان پشت درای بسته منتظر حکم ملوکانه باشند. جوانان گدا نیستند...»
 
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟