فرار ۶۰۰ میلیارد تومانی روپوش سفید‌ها از قانون با ترفند‌های ساده!

جامعه پزشکی باید رقمی نزدیک به 800 میلیارد تومان مالیات بدهد، در حالی که دست آخر رقمی که پرداخت می‌کنند، نزدیک به 200 میلیارد تومان است؛ یعنی سهم 600 میلیارد تومانی پزشکان از فرار مالیاتی در کشور.
کد خبر: ۷۵۲۸۳۲
|
۱۷ آذر ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۷ 08 December 2017
|
33377 بازدید
|
موافق گرفتن عوارض از خودروهاي شخصي در بزرگراه هاي تهران هستم/ بايد مطلوبيت سفر با خودروهاي شخصي را كاهش دهيمجامعه پزشکی باید رقمی نزدیک به 800 میلیارد تومان مالیات بدهد، در حالی که دست آخر رقمی که پرداخت می‌کنند، نزدیک به 200 میلیارد تومان است؛ یعنی سهم 600 میلیارد تومانی پزشکان از فرار مالیاتی در کشور.

به گزارش «تابناک»؛ هر چه دولتمردان بر توسعه زیرساخت های ارتباطی و برنامه های متعدد توسعه‌ای در این عرصه تأکید دارند و به واسطه تغییرات حاصل آمده در این عرصه، تغییرات محسوسی در سبک زندگی مردم کشورمان دیده می‌شود، برخی قشرهای پردرآمد جامعه از شرایط ناراضی تر می‌شوند؛ امثال برخی از پزشکان که تمایلی به شفاف شدن درآمدهایشان ندارند.

پزشکانی که منشی های مطب هایشان یک جمله ثابت را در مکالمه با هر مریض تکرار می‌کنند: «لطفا نقدی پرداخت کنید چون کارتخوان خراب است!»؛ جمله ای که معمولا به پیوست آن آدرس دستگاه های خودپرداز مجاور مطب بیان می‌شود تا بیماران یا همراهانشان را که به زندگی مدرن خو کرده و پول نقد همراه نمی‌برند، پول نقد به دست آورده و هزینه ویزیت را نقدی بپردازند.

اتفاقی عجیب که بروز آن در جامعه پزشکی که به نوعی سرآمد جامعه هستند، عجیب تر جلوه می‌کند و این پرسش را به وجود می‌آورد که دلیل گریزان بودن پزشکان از تکنولوژی پرداخت آنلاین چیست و چگونه در روزگاری که بقالی ها و مکانیکی های بین راهی نیز چندین دستگاه پوز دارند و فروشندگان دوره گرد و حتی دستفروش های مترو این امکان را به مشتریانشان ارائه می‌دهند که با استفاده از کارت های بانکی، پرداخت وجه کنند، دستگاه پوز بسیاری از مطب ها در بهترین نقاط اغلب شهرها خراب است؟

پرسشی که پاسخ آن به ترس پزشکان از مشخص شدن درآمدهایشان بازمی‌گردد؛ ترس از اینکه نهادها و افراد مختلف بتوانند سری به حساب بانکی پزشکان بزنند و دریابند که درآمد روزانه، ماهانه و سالانه ایشان چقدر است؛ درآمدی که اگر مشخص شود، عواقب بسیاری برای پزشکان به دنبال دارد و ممکن است ضرباتی جبران ناپذیر به برخی از پزشکان وارد نماید، به ویژه آن دسته از پزشکان که درآمدشان به زیرمیزی و آفت هایی از این دست آلوده است.

البته شفاف شدن درآمدهای مالی نگرانی اصلی آن دسته از پزشکان که از خودپرداز گریزانند نیست، بلکه موضوعی که موجب شده، برخی از این افراد دارای درآمد بالا از شفاف شدن درآمدشان حذر کنند، مالیات است؛ مالیاتی که هرچند کارمندان و کارگران توان گریز از آن را ندارند و مردم عادی در تمام مبادلات روزانه خود، سهم آن را پرداخت می‌نمایند، اما برخی به روش های مختلف از پرداختش شانه خالی می‌کنند.

امثال پزشکانی که از منشی های مطب هایشان می‌خواهند به دروغ از خرابی دستگاه های پوز به مراجعان بگویند تا پول نقد از ایشان دریافت کرده و به این شیوه، مشتشان مقابل نهادهایی مانند سازمان مالیات بسته بماند. وضعیتی که موجب شده پرداختی مالیات توسط پزشکان، یک چهارم مقداری باشد که باید این قشر مالیات دهند؛ یعنی فرار 600 میلیارد تومانی پزشکان از پرداخت مالیات.

صحبت درباره درآمدی بسیار هنگفت است که تنها سهم مالیات آن 800 میلیارد تومان می‌شود اما یکی از برخوردارترین اقشار جامعه -یعنی پزشکان- از پرداخت آن شانه خالی می‌کنند، نه وزارت بهداشت و نه هیچ نهاد دیگری توجهی به قانون شکنی ایشان ندارد و تلخ آنکه رنجش بر دوش بیماران است؛ رنج دریافت وجه نقد توسط بیماران یا همراهان بیمار که به مطب پزشکان مالیات گریز مراجعه می‌کنند و هیچ کسی حامی شان نیست.

 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱۹۲
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۱:۵۳ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۷
فرضا این جلو فرار از دادن مالیات و هم گرفتند در جامعه ای که نتوان از دولت و دیگر نهاد ها و ارگانها بازخواست کرد که با مالیاتهدیمان چه کردید ایا با دادن هر مقدار مالیات تغییری ایجاد خواهد شد ایا شما تغییری میبینید
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۸:۵۳ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۷
با تشکر از پزشک محترم مخالف مالیات
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۸
آفرین به این نظر دوست عزیزم
کوکبی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۰۷ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۷
تابناک عزیز فکرکنم این دومین بار درچندماه گذشته است که به این موضوع کلکهای پزشکان ودرمانگاهها وبرخی بیمارستانها درارتباط با فرارمالیاتی پرداخته اید لیکن هیچ راهکاری نه شما ونه نهادهای نظارتی ونه حتی وزارتخانه مربوطه به مردم ارائه ننموده اید من شخصا موردی را که سالهاست دریکی ازدرمانگاههای خصوصی در شاهین شمالی منطقه ۵ به همین نحو اتفاق می افتد را هم برای شما وهم برای دستگاههای نظارتی وبه خصوص به مدیریت درمانگاه مذکور گزارش کرده ام شما که چاپ نکردید بقیه هم مانند شما اهمیتی ندادند خوب بفرمایید چه باید کرد؟ساده ترین راه برای مسئولینی که دم از قانون واجرای آن میزنند اینست که سرشان را زیر برف کنند وشتردیدی ندیدی. نفت خدادادی هست استخراج می کنیم وخرج می کنیم وعده ای هم پول مملکت را به طرق مختلف که یکیش همین فرار مالیاتی است به جیب میزنند وعده ای هم فقیر وفقیرتر میشوند. خدارحم کند . خوب کمی پافشاری وپیگیری کنید تا حداقل این یکی به نتیجه برسد وبعد سراغ دهها هزامسئله کوچک وبزرگ دیگر بروید گاماس گاماس.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۱ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۷
گل بود به سبزه هم اراسته شد. بدلیل زیر میزی گرفتن که حقوقاشونو افزایش دادین. حالا به خاطر فرار مالیاتی هم می خواین حقوقاشونو افزایش بدید ؟
جلوی افزایش تعداد دانشجو پزشکی را گرفتن ، تعرفه انچنانی که با طرح های مسخره ای مثل سلامت که به اونا میدید . با بقیه رشته ها که تبعیض وحشتناک قایل می شید . ....
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۲ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۷
وقتی مسولین برای سلامتی خود به این قشر وابسته هستند ،واز ترس جان هر امتیازی را میدهند ،؟‌اینگونه میشود ،اما اگر برای مالیات باشد ،پزشکان که اسکنایهای خودرا در گاو صندوق نکهداری نمیکنند؟‌ و حتی اگر بخواهند‌،به دلار هم تبدیل کنند ،ناچارند از سیستم بانکی استفاده کنند ،واگر هم بخواهند به ملک ،و مستقلات تبدیل کنند باز به سیستم بانکی نبازمند هستند ،برای دربافت مالیات ،راه های فراوانی وجود دارد ،این مسولین هستند که کوتاهی میکنند ،وتنها ،گرفتن پول نقد ،بخاطر ،نا مشخص شدن ،زیر میزی میباشد که آنهم فقط پزشکان ،جراح‌،ومتخصص ،میباشند؟ وقتی در کشور ،اکثریت مردم ،ریا کار ،ومتظار شوند برخی مسئولین آلودهٔ فساد اقتصادی میشوند ،کشور را به دو جناح تبدیل میکنند ،چه انتظاری میتوان داشت؟ به قول دشمن ،یکصد و پنجاه میلیارد دلار ،بعد از برجام ،دلارهای بلوکه شده آزاد ودر اختیار دولت قرار گرفت ،چه اتفاقی در زندگی روزمرهٔ‌مردم افتاد؟ حتی از سال ،نود و دو ،هم فقیرتر شدند ؟ خوب با این همه دزدی ‌و اختلاس ،ورانتخواری ،و وامهای چندصد مبلیاردی ،که به معوقه تبدیل شده ،؟‌آیا انتظار ،درستکاری ،وصداقت ،میتوان داشت؟،،
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۰ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۹
،مسئولين جاي ديگر درمان مي شوند .
براي همين اهميتي ندادند که سالها بيمه با جامعه پزشکي بد حسابي مي کرد و شد بهانه اي که دودش حالا ميره تو چشم مردم
حامدی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۳ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۷
سلام....مسئولین مالیاتی کجا هستند؟ واقعا کجا؟ گردش مالی فقط در سطح دندانپزشکی حدود ۳۵ هزار میلیارد تومن براورد میشه....
آیا میدانید گردش مالی چشم پزشکان چقدر است؟ مثل مشهوری بین چشم پزشکان هست که میگن "اگه دست چشم پزشکان از پشت ببندی حداقل درامدشون در سال ۲ میلیارد تومن ه.....آیا از درامد ارتوپدها و درآمد اورولوژیست ها خبر دارید؟
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۳:۰۹ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۸
به پزشکان باید گفت کاسبان.همچنین برا ۶۰۰ یه صفرکم گذاشته اید.باید۶۰۰۰ مینوشتید.پزشکان هر روزحریص ترمیشوند.خون مردم را میمکند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۷
بله تابناك جان. فكر ميكنم وزير بهداشت محترم بتونن پاسخگوي مناسبي براي پرسشهاي شما باشن و بهتر هست كه شما ابتدا تحقيق كنيد و سپس مطالبي ازين قبيل رو بنويسيد. البته اول بهتره كه يه سري به آمار درامد هاي پزشكان ساير كشورها مانند امريكا و اروپت بزنيد. جايي كه سيستم هاي مالياتي بسيار قوي هست و ببينيد درامد پزشك در ايران با مشورهاي پيشرفته چه تفاوتي داره. حتما مستحضر نيستيد كه كارانه هاي تمام پزشكان با يكسال و نيم تاخير پرداخت ميشه و احتمالا چيزي هم در مورد نظام پلكاني مالياتي نميدونيد كه از بهمن ماه اجرايي ميشه و فكر نميكنم حتي مسوولين محترم هم چه به لحاظ استرس كاري و چه به لحاظ ميزان ساعت كاري با يك پزشك قابل قياس باشن. اي كاش به جاي فرار مالياتي صحبت از فرار وزارت بهداشت در پرداخت حقوق پزشكان موضوع مقالتون بود و اي كاش زمانيكه وزرا سرمايه هاشون رو اعلام ميكردن كسي ميپرسير هزار ميليارد تومان از كجا؟البته بنده معتقدم كه كل اين سرمايه از راه حلال بوده واي سوال من اين هست كه چرا اين راه حلال اختصاصي هست.در هرصورت فكر ميكنم انتشار هر مقاله اي با تحقيق و فكر بايد انجام بشه
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۳۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۸
در آمریکا بالاترین درآمدها مربوط به جراحان قلب و ارتوبدی و قلب است که حدود سالی 350 هزار دلار در سال پیش از مالیات است که پس از کسر مالیات به کمتر از 250 هزار دلار می رسد. ضمنا بطور متوسط هر پزشک بیش از 7 برابر دستمزد خودش برای بیمارستان مروبطه درامد زایی می کند که این رقم در ایران به حدود 2 برابر می رسد. یعنی از درآمدی که یک پزشک در امریکا برای بیمارستان ایجاد می کند کمتر از 18 درصد سهم خودش و در ایران حدود 50 درصد سهم پزشک است. مالیات هم که نمی دهند نور علی نور
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۵۹ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۸
دکتر جان شما باید کم کم با کارانه فضایی خداحافظی کنی.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۵ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۷
وقتى خيلى ازين خيانتها توى بيمارستانها اتفاق ميوفتد چه انتظارى داريد، چند وقت پيش مادرم رو براى يك عمل جراحى به بيمارستان خ.... در تهران بردم، خودِ بخش پذيرش شماره كارت شخصى دكتر رو داد گفت علاوه بر هزينه هاى رسمى پولى رو به كارت دكتر از دستگاههاى عابر بانك درون بيمارستان واريز كنيد و رسيد رو به ما تحويل دهيد. اين پول در زمان ترخيص در فاكتورهاى بيمارستان هم ذكر نشده بود.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۶ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۷
آنها هم که دستگاه کارتخوان دارند؛ وقتی کارت میکشی در پرینت عنوان فروشگاه لباس و بقالی و ... مشاهده می کنی. ان شالله که هیچکس با بیماری سر و کار نداشته باشد؛ من به واسطه درمان های دوره ای که با 5-6 پزشک سر و کار دارم فقط دو پزشک کارتخوان بنام خودشان دارند.
علی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۱۷ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۷
حقوق چند صد میلیونی رسمی شون هم یادتون نرود
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۲۹ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۷
مالیات از حقوق عقب افتاده ۱۸ ماهه؟
کدو صنف هست ک کار میکنه و ۱۸ ماه بعد حقوقش رو با هزار تا بد و بیراه میدن؟
الحق که جامعه ما نخبه کش هست..
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۸
من نمی دونم کی به اینا گفته کسی که طوطی وار کتاب حفظ می کنه و قدرت تحلیل نداره نخبه حساب می شه.

کارانه نجومی را باید خداحافظی کنید باهاش.
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟