چوپان دروغگو همچنان به دنبال قربانی می‌گردد

کد خبر: ۷۵۳۸۴۱
|
۱۹ آذر ۱۳۹۶ - ۰۷:۱۳ 10 December 2017
|
31125 بازدید
|
۶

«سلام علیکم ..من سید محمود...عشایر چادر نشین هستیم از منطقه خوزستان کنار شهر دزفول هستیم. حقیقت چند وقت پیش عموم با گوسفندا پایین تپه مقداری وسیله طلا داخل کوزه با دوتا مجسمه پیدا کرده. مادرم سید است شماره شما را به قرآن استخاره کردیم خوب آمده اگر میتونی آنها را برایمان بفروش. خودت هم شریک اما تورا به امام حسین قسم به کسی چیزی نگویید بخدا سرکاری نیست.» ،این متن اس ام اسی است که شاید برای شما هم ارسال شده باشد، این نوع پیامک ها هرچند تازگی ندارد ولی بازهم جسته وگریخته مشاهده شده و افرادی را طعمه خود قرار می دهد.

به گزارش جام جم آنلاین. جملات خیلی ساده اداشده. آنقدر ساده که بیانگر سادگی فرستنده است. حتی تن صدای آن طرف گوشی نیز حکایت از همین سادگی داشت .لهجه جنوبی داشت و می گفت اهل دزفول است .وقتی از او پرسیدم شماره مرا چگونه پیدا کرده است در جواب گفت: شانسی انتخاب کردم.

گفتم :مگه کسی رو نداشتی که این سکه ها را برات بفروشه ؟ گفت: نه خانم من عشایر هستم آشنایی در شهر ندارم .کلاهبردار هم نیستم .از او پرسیدم مطمئنی این سکه ها طلاست؟ گفت:بله طلاست بردم طلافروشی نشان دادم گفت یک سکه را 186هزارتومن می خرد ولی نفروختم . چه می دونم گفتم شاید اینها یکسری باشند بهتر است تعدادش بهم نخورد.آخه شناسنامه داره .داخل یک کیف چرمی قرار داشت.

در مقابل این پرسشم که چگونه می خواهد با من معامله کند؟ گفت: شما بفروش .هرچه فروش رفت با هم نصف می کنیم.

به او گفتم نمی ترسی به عنوان کلاهبردار دستگیر شوی چون اگر سکه ها طلا و قدیمی باشد که باید به میراث فرهنگی تحویل بدهی اگر هم سکه ای در کار نباشد بازهم کلاهبردار خواهی بود؟ درجواب گفت: نه خواهر من اهل کلاهبرداری نیستم به هیچ کس دیگری هم زنگ نزدم فقط به شما اس ام اس دادم بیا بفروش باهم تقسیم می کنیم .

حرفهایش با پیامک در تناقض بود معلوم بود خودش هم این ماجرا رو خیلی جدی نگرفته بود .شاید تیرش به هدف می خورد و به نوایی می رسید و شاید هم نه .اینها را خوب می دانست.

چوپان دروغگو همچنان به دنبال قربانی می‌گردد

سرگرد بابک نمک شناس رییس مرکز اطلاع رسانی پلیس آگاهی تهران بزرگ در گفت وگو با جام جم آنلاین در این باره گفت:این همان ماجرای چوپان دروغگوست . ماجرایی قدیمی است. اینها افرادی را به صورت اتفاقی انتخاب می کنند وبا ارسال پیامک خود را چوپان یا عشایر معرفی می کنند که کوزه ای حاوی سکه طلا پیدا کرده اند و چون خودشان به اصطلاح بی دست وپا هستند از این افراد می خواهند این سکه ها را خریداری کنند یا برایشان بفروشند.

وی با اشاره به اینکه این افراد غالبا خود را یک روستایی ساده که با زندگی اجتماعی امروزه بیگانه هستند معرفی می کنند ،افزود:این افراد با گفتن اینکه این سکه ها طلاست و حاضرند با قیمت پایین بفروشند دیگران را تطمیع می سازند و سپس به محلی که خودشان می خواهند می کشانند .

نمک شناس ادامه داد: اغلب پشت این افراد یک یا دونفر دیگرنیز قرار دارند و ما پرونده هایی داشتیم که فرد مورد نظر را وادار به زورگیری کرده اند و حتی آدم ربایی و قتل نیز در این مورد اتفاق افتاده است.به عنوان مثال پرونده ای در این خصوص داشتیم که یک باند 5الی 6نفره فردی را که به او پیامک داده بودند به قتل رساندند .درواقع اینها یک شیوه وشگرد برای سرقت است وافرادی که طمع می کنند به راحتی جیبهایشان توسط این افراد خالی می شود.

 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۱
انتشار یافته: ۶
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۳۳ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۹
ضرب المثل ترکی:
یالانچی طمعچی نی آللادار

یعنی دروغگو، آدم طمع کار را به راحتی فریب میده
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۴۳ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۹
خوب چرا پلیس پیگیری نمیکنه برای من دو بار این اس ام اس اومده
ابوالحسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۲۵ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۹
چندین سال پیش هم برای من چنین اس ام اس امده بود متوجه شدم که دروغ است گفتم لابد تا حالا این چنین روش کلاه برداری از بین رفته و مردم اگاه شدند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۵۷ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۹
اس ام اس در حجم زياد مي فرسته و براي اينكار حداقل بايد دسترسي به بانك اطلاعاتي و شماره تماس منطقه اي داشته باشه كه اين هم با پول رديفه
مخلص دزفولي
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۲۴ - ۱۳۹۶/۰۹/۱۹
من در اين منطقه دو نفر را ميشناسم كه دنبال گنج رفتند و اشيا و سكه هم پيدا كردند ولي گويا اين اشيا اغشته به زهري هستند كه به محض تماس با دست جذب ميشود متاسفانه هر دوي انها مردند.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۹:۰۴ - ۱۳۹۹/۰۶/۰۷
سلام
من هم ۴ سال پیش قربانی این پیامک شدم و رفتم سر قرار ۱۵ میلیون پول دادم .فقط یه چیز میگم رسانه این همه پیام بازرگانی میذاره یه نوشته نمیتونه به مدت یک ماه زیر نویس کنه و مردم را باخبر این نمونه کلاهبرداری کنه باید به صورت واضح مردم را متوجه ترفند کلاهبرداری کنه که مردم بفهممند که این پیامکها چطوری با مردم بازی میکنه و مردم را احساسی میکنند که مثلا طرف یه چوپان ساده است و بی سواد و کسی را نداره .
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟