شیوه کاهش سهم واگذاری اتکایی اجباری بیمه های زندگی و غیر زندگی ابلاغ شد

بیمه مرکزی در اجرای بند «ب» ماده (21) قانون برنامه ششم توسعه در خصوص«کاهش تدریجی سهم اتکایی اجباری بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران» درصد واگذاری اتکایی اجباری را در بیمه های زندگی و غیرزندگی به شرکت های بیمه ابلاغ کرد.
کد خبر: ۷۵۶۰۲۹
|
۲۶ آذر ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۷ 17 December 2017
|
6012 بازدید

بیمه مرکزی در اجرای بند «ب» ماده (21) قانون برنامه ششم توسعه در خصوص«کاهش تدریجی سهم اتکایی اجباری بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران» درصد واگذاری اتکایی اجباری را در بیمه های زندگی و غیرزندگی به شرکت های بیمه ابلاغ کرد.

به گزارش ایرنا از بیمه مرکزی، عبدالناصر همتی رئیس کل بیمه مرکزی در اجرای سیاست های کاهش تدریجی سهم اتکایی اجباری بیمه مرکزی در نامه ای درصد واگذاری اتکایی اجباری شرکت های بیمه تا سال 1400 را اعلام کرد.

بر این اساس، سهم واگذاری اتکایی اجباری در سال 1397 در بیمه های غیر زندگی و زندگی به ترتیب به 13 و 23درصد کاهش یافت. این میزان برای سال 1398 در بیمه های غیر زندگی و زندگی به ترتیب 12 و 22 درصد، 11 و 21درصد برای سال 1399 و برای سال 1400 نیز10 و 20 درصد اعلام شد.

به گزارش ایرنا، طبق احکام برنامه ششم توسعه، سهم بیمه های عمر باید به 20 درصد سبد بیمه کشور برسد.

طبق بند (ب) ماده 21 قانون برنامه ششم توسعه، به‌منظور مردمی‌شدن اقتصاد و کاهش نقش تصدی‌گری دولت در صنعت بیمه و بر اساس اصلاح نظام نظارت تعرفه‌ای، بیمه مرکزی مکلف است نسبت به کاهش تدریجی نقش تصدی‌گری خود و کاهش بیمه اتکایی اجباری در صنعت بیمه بازرگانی اقدام کند.

بیمه اتکایی یا بیمه مجدد*، با هدف مصون ماندن شرکت های بیمه از ضررهای احتمالی طراحی شده است و شرکت های بیمه اتکایی، شرکت های بیمه دیگر را بیمه می کنند تا منافع مشتریان محفوظ بماند.

این شرکت‌ها که افراد و اموال بسیاری را در سطح گسترده‌ای بیمه می کنند به نوبه خود در مقابل خطرات سنگین یا انبوه تعهداتی قرار می‌گیرند که جبران خسارت‌های احتمالی آنها خارج از توان مالی این شرکت‌هاست و نگهداری این تعهدات توجیه فنی و اقتصادی ندارد.

به همین دلیل شرکت های بیمه بخشی از تعهدات بیمه‌ای مازاد بر ظرفیت مالی و فنی خود را دوباره نزد شرکت یا شرکت‌های بیمه دیگر بیمه می‌ کنند تا این ریسک توزیع شود.

 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟