رسیدگی جامع و دقیق به مسائل و پرونده با تشکیل دیوان اصل نود

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: اصل ۹۰ قانون اساسی نمی گوید که کمیسیون باشد یا دیوان بنابراین در سال ۱۳۶۵ تشکیلاتی برای اصل ۹۰ به صورت یک کمیسیون در مجلس شورای اسلامی تصویب شد.
کد خبر: ۷۵۶۹۶۵
|
۲۹ آذر ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۵ 20 December 2017
|
3059 بازدید

 

محمد دهقانی نقندر در نشست علنی امروز (چهارشنبه، 29 آذرماه) مجلس شورای اسلامی گفت: هیأت رئیسه باید طرح هایی که در مجلس بررسی می شود را با تدبیر اولویت گذاری کند تا بتوانیم طرح هایی را که مهم تر هستند را سریع تر بررسی کنیم.

به گزارش خانه ملت، نماینده مردم چناران در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اما در خصوص این موضوع هدف اصل 90 قانون اساسی این بوده است که مردم بتوانند دسترسی داشته باشند راجع به همه قوا و طرز کار قوا به مجلس بتوانند به عنوان خانه ملت دسترسی داشته باشند و شکایتشان را حتی از قوه قضائیه، مجلس و سایر ارگان در کشور بتوانند بیایند و شکایتی را مطرح کنند تا به آن ها رسیدگی شود.

وی یادآور شد: اما اینکه ما می خواهیم شکل آن را عوض کنیم و اسم کمیسیون اصل 90 را دیوان کنیم این امر پرستیژ را بالاتر می برد و ممکن است برای کشور نتیجه نداشته باشد.

دکتر علی لاریجانی در پاسخ به اخطار محمد دهقان نماینده مردم چناران گفت: ما در آئین نامه نیز موضوع عملکرد کمیسیون اصل نود را مشخص کردیم و وظایفی نیز برای آن تعیین شده اما مشکلی که در این راستا وجود دارد این است که اعضای این کمیسیون در هفته دو جلسه برگزار می کنند و دنبال کارهای دیگر نیز باید بروند و اگر دیوان باشد کارشناسان مسائل را پیگیری می کنند و می توان شکایت را جامع و دقیق با کارشناسان دنبال کرد.

وی ادامه داد: اگر کمیسیون اصل نود به دیوان تبدیل شود، کارشناسان مشخصی فعالیت کرده و در رأس این دیوان در اساسنامه می توان تعدادی از نمایندگان را نیز در نظر گرفت و در آن جا کار کارشناسی می کنند و اسناد و مدارک را پیگیری می کنند البته باید نمایندگانی در رأس دیوان قرار بگیرند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟