ته‌چین؛

طرز تهیه بشقاب بلغور ترد

کد خبر: ۷۶۰۱۰۴
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۶ - ۰۰:۱۴ 31 December 2017
تعداد بازدید : 235
کد خبر: ۷۶۰۱۰۴
|
۱۰ دی ۱۳۹۶ - ۰۰:۱۴ 31 December 2017
|
4994 بازدید

مواد لازم:
یک پیمانه بلغور خام
یک و نیم پیمانه شیر یک درصد
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک و نیم قاشق غذاخوری آبلیمو
یک و نیم قاشق غذاخوری آبلیمو
یک چهارم قاشق چای‌خوری نمک
نصف قاشق چای‌خوری فلفل
چهار پیمانه کلم برگ
یک پیمانه مرغ
نصف پیمانه گلابی آسیایی، خرد شده
شصت گرم پنیر منچگو
سه پیمانه بلغور خیس خورده

بازدید 4994
یک بشقاب بلغور با مخلفات آماده برای لذت بردن! این را در عصرانه در هنگام تماشای فوتبال با دوستان خود امتحان کنید. یا برای شامی سبک قبل از خواب از این دستور غذای خوشمزه استفاده کنید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟