دانشجویان دکتری دانشگاه های سراسری کشور که در یک بازه زمانی هشت ماهه با بیش از 150 نماینده مجلس دیدار و نظر مساعد آنها را برای افزایش تسهیلات مادی و معنوی خود جلب کرده بودند، وقتی با بی توجهی نمایندگان به مطالباتشان در لایحه بودجه 97 رو به رو شدند، در برابر ساختمان اصلی مجلس شورای اسلامی تجمع اعتراضی برگزار کردند.
به گزارش «تابناک»، بر اساس گزارش های دریافتی و علی رغم شرایط بد جوی روز شنبه 30 ام دی ماه، جمعی از دانشجویان دکتری دانشگاه های سراسری کشور با حضور در برابر ساختمان اصلی مجلس برای پیگیری مطالبات برحق و بر زمین مانده خود تجمع کردند؛ تجمعی که گفته می شود با همکاری تیم حراست مجلس شورای اسلامی در نهایت آرامش و امنیت کامل در حال برگزاری است.
دانشجویانی که در این تجمع حاضر هستند با طرح شعارهایی مبنی بر لزوم توجه به مطالبات صنفی و رفاهی شان، تلاش دارند تا بسیاری از دغدغه های بر زمین مانده خود را به گوش نمایندگان مجلس برسانند.
البته این دانشجویان در طول هشت ماه گذشته و با برگزاری بیش از 150 جلسه اختصاصی با نمایندگان به صورت مفصل در مورد مشکلاتشان با آنها سخن گفته اند و گزارش های مکتوبی را نیز به آنها ارائه کرده اند؛ تلاش هایی که اکنون در کمیسیون تلفیق و لایحه بودجه 97 دیده نشده است و این موضوع زمینه ناراحتی آنها را فراهم کرده است.
یکی از دانشجویان حاضر در این تجمع در مورد مشکلاتشان به خبرنگار «تابناک»، گفت: نمایندگان مجلس همیشه در جلساتی که با آنها برگزار می کردیم، از مشکلاتی که به آنها می گفتیم ناراحت می شدند و به ما قول می دادند که نهایت تلاش خود را برای حل مشکلات ما انجام دهند.
وی افزود: نمایندگان از ما خواستند تا پیشنهادات خود را به صورت مفصل و مکتوب با رعایت ملاحظات قانونی و حقوقی بنویسیم و به آنها ارائه کنیم. در حالی که این وظیفه ما نبود ما این کار را کردیم و هزاران صفحه گزارش و راهکار به آنها تحویل دادیم، اما هیچکدام از مشکلات و ما پیشنهادات ما در برنامه های دستور کار آنها دیده نمی شود.
این دانشجو دکتری در بخش دیگری از سخنانش افزود: عقیده داریم پژوهش های ما در دوره دکتری بخشی از محصولات غیر نفتی کشور است و باید برای آن ارزش مادی و معنوی لحاظ شود؛ خواسته ای که نه سیاسی است و نه جناحی. ما به دنبال حقوق بر حق خود هستیم و تا به نتیجه قابل نرسیم، کوتاه نخواهیم آمد.
بنابراین به نظر می رسد نمایندگان مجلس به وعده هایی که در طول این هشت ماه برای تحقق مطالبات دانشجویان دکتری داده اند، جامه عمل نپوشیدند و این مهم ضرورت پاسخگویی صریح آنها را به این معترضان نشان می دهد؛ نمایندگان اگر امکانی برای رسیدگی به مشکلات دانشجویان نداشتند، نباید به آنها وعده و وعید می دادند و اکنون نیز اگر در مسیر اجرای قانون با مشکلی رو به رو شده اند باید آن مشکل و مانع را به صورت ایجابی برای دانشجویان تشریح کنند.