ته چین؛

طرز تهیه کباب بختیاری

کد خبر: ۷۶۷۰۷۶
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۲:۵۵ 22 January 2018
تعداد بازدید : 2592
کد خبر: ۷۶۷۰۷۶
|
۰۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۲:۵۵ 22 January 2018
|
12100 بازدید
بازدید 12100
کباب بختیاری برخلاف کباب کوبیده نگینی (میکس کباب کوبیده و جوجه کباب)، در واقع میکس برگ و جوجه کباب است. کباب بختیاری و همه جزئیاتش آماده سازی و پختش را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه ای در تابناک فرا می گیرید. برای تهیه این کباب، فراگیری طرز تهیه کباب برگ که پیش از این در همین مجموعه آموزش داده شده، توصیه می‌شود. در حین این آموزش، آموزش قبضه کردن مرغ را نیز فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟