ته چین؛

طرز تهیه کباب بختیاری

کد خبر: ۷۶۷۰۷۶
تاریخ انتشار: ۰۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۲:۵۵ 22 January 2018
تعداد بازدید : 2590
کد خبر: ۷۶۷۰۷۶
|
۰۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۲:۵۵ 22 January 2018
|
12077 بازدید
بازدید 12077
کباب بختیاری برخلاف کباب کوبیده نگینی (میکس کباب کوبیده و جوجه کباب)، در واقع میکس برگ و جوجه کباب است. کباب بختیاری و همه جزئیاتش آماده سازی و پختش را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه ای در تابناک فرا می گیرید. برای تهیه این کباب، فراگیری طرز تهیه کباب برگ که پیش از این در همین مجموعه آموزش داده شده، توصیه می‌شود. در حین این آموزش، آموزش قبضه کردن مرغ را نیز فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط