ته چین

روش پخت کباب جگر وز کرمانشاهی

کد خبر: ۱۲۱۸۷۳۷
تاریخ انتشار: ۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۷:۲۱ 30 January 2024
تعداد بازدید : 3879
کد خبر: ۱۲۱۸۷۳۷
|
۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۰۷:۲۱ 30 January 2024
|
32311 بازدید
|
۴
بازدید 32311
۴
جگر وَز یا جگر پرده‌پیچ نوعی روش کباب کردن جگر است که در آن سیخ‌های جگر در درون یک پردهٔ چربی قرار داده می‌شوند. این کباب از کباب‌های محبوب در شهرهای کرمانشاه، ایلام و خرم‌آباد است. کباب جگر وَز با گوشت جگر گاو یا گوسفند تهیه می‌شود. برای تهیهٔ آن جگر را در داخل لایه‌ای نازک از بافت چربی (پیه) که از پردهٔ دیافراگم حیوان تهیه می‌شود قرار داده و چربی را همچون پرده‌ای به دور آن می‌پیچند. جگر وَز می‌تواند با دو یا تنها یک سیخ جگر تهیه شود. در فرایند کباب شدن چربی اندکی برشته شده و جگر در داخل آن کباب می‌شود و چربی به داخل گوشت جگر سرایت می‌کند. می‌توان هر قطعه جگر را جداگانه پرده‌پیچ کرد یا اینکه کل سیخ یا سیخ‌ها را در یک قطعه پردهٔ بزرگ‌تر پیچید. روش پخت کباب جگر وز کرمانشاهی را توسط یک آشپز زن آذربایجانی می‌بینید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۴
انتشار یافته: ۴
محسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۵۳ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۰
از کی تا حالا جگرورز کرمانشاهی شده!!
جگرورز مال لرستان ❤️
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۴:۲۸ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۰
درود بر هموطنان نازنین لُر و لک کرمانشاه
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۳۹ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۰
زیر تصویر نوشته آذربایجان
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۰۹ - ۱۴۰۲/۱۱/۱۱
سلام. این کباب صرفا کرمانشاهی نیست بلکه در لرستان هم با همین نامه طبخ می شود.
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟