تعداد بازدید : 3904
کد خبر:۱۲۱۸۷۳۷
کد خبر:۱۲۱۸۷۳۷
33148 بازدید
نظرات: ۴
تاریخ انتشار: ۰۷:۲۱ | ۱۴۰۲/۱۱/۱۰
30 January 2024
ته چین

روش پخت کباب جگر وز کرمانشاهی

جگر وَز یا جگر پرده‌پیچ نوعی روش کباب کردن جگر است که در آن سیخ‌های جگر در درون یک پردهٔ چربی قرار داده می‌شوند. این کباب از کباب‌های محبوب در شهرهای کرمانشاه، ایلام و خرم‌آباد است. کباب جگر وَز با گوشت جگر گاو یا گوسفند تهیه می‌شود. برای تهیهٔ آن جگر را در داخل لایه‌ای نازک از بافت چربی (پیه) که از پردهٔ دیافراگم حیوان تهیه می‌شود قرار داده و چربی را همچون پرده‌ای به دور آن می‌پیچند. جگر وَز می‌تواند با دو یا تنها یک سیخ جگر تهیه شود. در فرایند کباب شدن چربی اندکی برشته شده و جگر در داخل آن کباب می‌شود و چربی به داخل گوشت جگر سرایت می‌کند. می‌توان هر قطعه جگر را جداگانه پرده‌پیچ کرد یا اینکه کل سیخ یا سیخ‌ها را در یک قطعه پردهٔ بزرگ‌تر پیچید. روش پخت کباب جگر وز کرمانشاهی را توسط یک آشپز زن آذربایجانی می‌بینید.
گزارش خطا
نظرات شما
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۴
غیر قابل انتشار: ۰
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۴
غیر قابل انتشار: ۰
محسن
Iran (Islamic Republic of)
۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۳
از کی تا حالا جگرورز کرمانشاهی شده!!
جگرورز مال لرستان ❤️
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۸
درود بر هموطنان نازنین لُر و لک کرمانشاه
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۸:۳۹
زیر تصویر نوشته آذربایجان
پاسخ
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۹
سلام. این کباب صرفا کرمانشاهی نیست بلکه در لرستان هم با همین نامه طبخ می شود.
پاسخ
ارسال نظر سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.