دانشجو معلم هایی که در دانشگاه فرهنگیان و نیز دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی مشغول به تحصیل هستند، دانشجویانی هستند که در آینده نزدیک به جامعه آموزگاران کشور افزوده می شوند و رسالت خطیر تربیت نیروی انسانی را بر عهده می گیرند؛ دانشجویانی که حالا از دولت و مجلس گلایه مندند و رفتار آنها را در قبال خودشان تبعیض آمیز توصیف می کنند.
به گزارش «تابناک»، در کنار بررسی لایحه بودجه 97 و تصویب آن در مجلس شورای اسلامی، مصوبه ای به زودی در مجلس به تصویب خواهد رسید که بر اساس آن دیگر سنوات آموزشی دانشجو معلم ها در سن بازنشستگی آنها لحاظ نخواهد شد و بسیاری از مزایای این افراد نیز از بین خواهد رفت.
این موضوع که در بند ۵۱ ماده ۱۰۵ لایحه خدمات کشوری قرار دارد، موجبات ناراحتی و اعتراض جمع زیادی از دانشجویان دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی را فراهم کرده است.
این دانشجویان در راستای اعلام اعتراض خود به جامعه، مسئولان و شخص رئیس جمهور اقدام به نگارش نامه ای کردند، که در ادامه به بخش هایی از آن اشاره می شود.
در نامه مذکور دانشجویان خطاب به رئیس جمهور حسن روحانی نوشتند: تصمیمات جزیرهای و به دور از دوراندیشی و فاقد ثبات پدیده جدیدی در فضای اداری ایران نیست، اما در وزارتخانهای با یک میلیون کارمند و ۱۶ میلیون دانشآموز قطعاً تأثیر محسوسی خواهد داشت. خبر حذف سوابق تحصیلی از سن بازنشستگی معلمان بسیار ناراحت کننده بود و موجب نگرانی فرهنگیان و دانشجو معلمان کشور شده است. نسبت به کمرنگ شدن جایگاه معلمی و کماعتبار شدن دانشگاههای فرهنگیان و تربیت دبیر در جایگاه علمی کشور و عدم تحقق وعده حضرتعالی به عنوان رئیس جمهور مبنی بر تلاش برای عدم تبعیض در جامعه فرهنگیان کشور هشدار میدهیم.
2هزار دانشجو و تشکل دانشجویی در این نامه افزودند: جناب رئیس جمهور تبعیض در جامعه بسیار نکوهیده است، حال آن که پس از تبعیضهای چندین ساله میان معلمان و سایر کارمندان دولت بار دیگر شاهد درخواست تصویب تبصرهای در لایحهی تقدیمی به مجلس از جانب شما هستیم که آه و ناله از نهاد زخم خورده فرهنگیان کشور بر آورده است؛ تبصرهای که جز کمرنگ کردن جایگاه معلمی و تحقیر شدن دوباره فرهنگیان چیز دیگری در بر ندارد.
آنها ضمن درخواست از دولت برای رفع تبعیض ها تأکید کردند: ما دانشجو معلمان سراسر کشور در برابر تصویب تبصره ۲ واقع در بند ۵۱ ماده ۱۰۵ که در راستای اصلاح و دائمی نمودن قانون مدیریت خدمات کشوری طی لایحهای ارائه شده و دلالت بر حذف سنوات آموزشی از سن بازنشستگی تنها چاره کار را شنیدن صدای جامعه فرهنگیان توسط رئیس جمهور میدانیم و خواستار حذف این تبصره از لایحه و بازگشت شان و منزلت به جایگاه معلمی هستیم.
برابر آنچه در تبصره 2 ماده 105 گنجانده شده است و اعتراض دانشجو معلم ها نیز بر آن تأکید دارد، خواسته یا ناخواسته مصوبه ای در مجلس به زودی تصویب خواهد شد که مصوبان و نیز طراحان آن از تبعات سنگینش خبر چندانی ندارند.
این تبعیض و این بی توجهی به مقام معلم بدون شک نقش موثری در کاهش جایگاه و ارزش مقام معلمی خواهد داشت و در ادامه می تواند مقدمه ای برای اقدام های مشابه دیگر نیز شود.
در دورانی که معلم های کشور علی رغم شغل خطیر، طاقت فرسا و حساس خود از برخی مشکلات مالی و صنفی گلایه دارند، تصویب چنین طرح هایی جز افزایش گلایه و نگرانی های آنها حاصل دیگری نخواهد داشت.
در چنین شرایطی باید از مسئولان ارشد کشور پرسید چگونه می توان از معلم هایی که روز به روز بر دامنه نگرانی و اضطرابشان افزوده می شود، انتظار فعالیت بدون ایران و نقص در فضاهای آموزشی کشور داشت؟ چگونه از این معلم ها باید انتظار داشت که با آرامش و صبوری فراوان تنها و تنها به پرورش نیروی انسانی شایسته برای آینده کشور بیاندیشند؟
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.