ته چین؛

دستور پخت شیرینی سیب هزارلا

کد خبر: ۷۷۲۲۶۴
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۰ 07 February 2018
تعداد بازدید : 328
کد خبر: ۷۷۲۲۶۴
|
۱۸ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۰ 07 February 2018
|
8331 بازدید

مواد لازم:
یک و یک چهارم پیمانه (157 گرم) آرد چند منظوره
نصف قاشق چای‌خوری (3گرم) نمک
نصف پیمانه + سه قاشق غذاخوری (157 گرم) کره سرد
یک سوم پیمانه (80 میلی‌لیتر) آب یخ
یک عدد سیب
سه قاشق غذاخوری (45 گرم) شکر
یک قاشق چای‌خوری (3 گرم) دارچین
شکر قنادی برای تزئین

بازدید 8331
در این کلیپ آموزش پخت شیرینی سیب هزارلا که یک شیرینی خوش‌مزه و ترد را می‌بیند.این شیرینی با استفاده از خمیر هزارلا آماده می‌شود ، همیچنین میتوان به جای سیب از میوه‌های دیگر مانند هلو نیز در این شیرینی استفاده کرد.
اشتراک گذاری