ته چین؛

دستور پخت برنج آبکش چلویی و پلویی

کد خبر: ۷۷۲۶۳۹
تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۵ 10 February 2018
تعداد بازدید : 5798
کد خبر: ۷۷۲۶۳۹
|
۲۱ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۵ 10 February 2018
|
18568 بازدید
بازدید 18568
برای پختن یک چلوکباب خوب یا یک شویدپلو باکیفیت، فقط کباب یا شوید کافی نیست و باید برنج خوبی نیز داشت. برنج همراه با کباب را معمولاً چلو و برنج مخلوط در مواد را پلو می‌گویند. پس از آموزش برنج کته، اکنون شیوه پخت برنج آبکش و اسرار برنج چلوکبابی و شویدپلو را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟