بیش از یک ماه از ناآرامی های فراگیری که بسیاری از شهرهای کشور را در بر گرفت، گذشت، ولی هنوز بسیاری از مطالبات برحق گروه های مختلف اجتماعی ـ که اتفاقاً مورد تأیید مقامات ارشد کشوری و لشکری نیز هست ـ روی زمین مانده است؛ مطالبات شهروندانی مثل کارگران فولاد اهواز که خواسته ای کاملاً صنفی دارند و دیگر صبر و قراری برای آنها نمانده است.
به گزارش «تابناک»؛ صبح دیروز و پس از تجمع های بی نتیجه گذشته، دوباره جمعی از کارگران فولاد اهواز در اعتراض به آنچه عدم پرداخت حقوق و مزایای صنفی خود عنوان می کنند، جلوی ساختمان استانداری خوزستان تجمع کردند؛ تجمعی که البته با پاسخ منطقی و مسئولانه ای از سوی مدیران ارشد این استان رو به رو نشد تا بلاتکلیفی آنها ادامه پیدا کند.
چیزی حدود 500 تن از این کارگران که جمعیت تمامی آنها بیش از 4 هزار تن است، دیروز در مقابل ساختمان استانداری حاضر شدند و برای چندمین بار شعارهایی با محوریت پیگیری مطالبات برحق خود سر دادند؛ کارگرانی که در کارخانه شرکت ملی فولاد اهواز، مشغول به فعالیت هستند و ماه هاست حقوقشان پرداخت نشده است.
آنها روز جمعه نیز اعتراض مشابهی را در مصلی نماز جمعه اهواز ترتیب دادند و با سر دادن شعار «مرگ بر کارگر، درود بر ستمگر»، خواستار پایان دادن به مشقت های پیش آمده برای خود شدند و تلاش کردند، امام جمعه اهواز را واسطه ای برای حل مشکلات خود قرار دهند.
این کارگران که نزدیک به سه ماه است حقوق خود را دریافت نکرده اند، اکنون و در آستانه پایان سال امید دارند، با برگزاری تجمع های متعدد اندک امیدهای باقی مانده را برای دریافت حقوق و مزایای خود محک بزنند.
یکی از کارگران معترض در همین رابطه به «ایلنا» گفت: از آنجا که این کارخانه از شرکتهای احداث شده توسط گروه سرمایهگذاری امیر منصورآریا در اهواز است، بعد از تشکیل پرونده قضایی برای متهم پرونده، این واحد صنعتی که در گذشته با نظارت دستگاه قضایی اداره میشد، هماکنون به بخش خصوص محول شده است.
وی افزود: از مسئولان استانداری خوزستان میخواهیم، مقدمات برداشته شدن مشکلات مدیریتی این کارخانه و در نتیجه امکان پرداخت مطالبات صنفی کارگران را فراهم کنند.
جمعه و شنبه گذشته کارگران مجتمع فولاد اهواز تلاش کردند، با واسطه قرار دادن امام جمعه اهواز و نیز استاندار خوزستان، مشکل حقوق و مزایای خود را حل کنند، اما بر اساس حقایقی که وجود دارد، مشکل مجتمع آنها ریشه ای تر از آن است که با یک سفارش یا دستور حل شود.
این کارگران تنها فعالان بخش صنعتی نیستند که در ماه های اخیر دچار مشکلات مالی شده اند و در هفته های پایانی سال جاری در بلاتکلیفی به سر می برند و مجتمع های صنعتی فراوان دیگری نیز هستند که مشکلات مشابهی دارند.
به هر حال پایان سال جاری نزدیک است و این افراد نیز که سرپرست هزاران خانواده هستند، همانند دیگر مردم کشور باید در فکر تدارک مایحتاج آخر سال خود و خانواده هایشان باشند؛ وضعیتی که آنها را به ستوه آورده است و چاره ای ندارند جز اینکه صدای حق خواهی خود را به گوش مسئولان کشور برسانند.