ته‌ چین؛

طرز تهیه کیک بلوندی با شکر قهوه‌ای و کره

کد خبر: ۷۸۵۵۲۲
تاریخ انتشار: ۰۷ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۲ 27 March 2018
تعداد بازدید : 1827
کد خبر: ۷۸۵۵۲۲
|
۰۷ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۲ 27 March 2018
|
15665 بازدید
بازدید 15665
کیک بلوندی یک دسر غنی و شیرین است که با استفاده از آرد و شکرقهوه‌ای و کره و تخم‌مرغ درست می‌شود. امروز دستور پخت کیک بلوندی کره‌ای با شکر قهوه‌ای را یاد خواهیم گرفت. کیک بلوندی در اجاق پخته می‌شود. کیکی ساده با مخلفاتی ساده که می‌تواند یک عصرانه فوق العاده باشد.
اشتراک گذاری