ته چین

طرز تهیه نان قندی با شیره انگور

کد خبر: ۱۲۹۲۱۶۷
تاریخ انتشار: ۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۵ 04 March 2025
تعداد بازدید : 108
کد خبر: ۱۲۹۲۱۶۷
|
۱۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۵ 04 March 2025
|
563 بازدید

مواد لازم:
بیکینگ پودر 3 گرم
هل نصف قاشق چای خوری
آب 20 گرم
شیره خرما یا انگور 40 گرم
ارد 100 گرم
روغن 15 گرم 

بازدید 563
اگه نان قندی دوست دارید ولى به خاطر حجم بالای شکر و روغنش قیدش را زده‌اید، نان قندی با شیره انگور غیرقابل از دست دادن است. طرز تهیه آن را می‌بینید و می‌فرامی‌گیرد.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟