پیمانه اقتصادی؛

از «اعلام تورم سال گذشته توسط بانک مرکزی» تا «۱۱۷ میلیون دلاری که ۱۱ ماهه دود شد!»

این پیمانه تیتر‌هایی همچون چهارمین رشد بهاری شاخص بورس، سایه محدودیت‌های جدید شرکت‌های تکنولوژی آمریکا بر سهام آسیایی، تعرفه‌های تلافی‌جویانه چین برای واردات آمریکایی، کاهش قیمت نفت و اونس طلا، مصرف بنزین کل کشور در هفتم فروردین‌ماه، گرانی دلار آمریکا با وجود عرضه توسط بانک مرکزی و جایگاه هند در بین تولید کنندگان فولاد جهان را در بر دارد.
کد خبر: ۷۸۵۸۸۰
|
۰۹ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۸:۰۰ 29 March 2018
|
8069 بازدید
|

از «اعلام تورم سال گذشته توسط بانک مرکزی» تا «۱۱۷ میلیون دلاری که ۱۱ ماهه دود شد!»پیمانه اقتصادی، هر روز بسته‌ای خبری از مطالب اقتصادی با اهمیت و مهم ایران و جهان، همچون تغییرات در بازار آزاد ارز، انرژی، بازار طلا، سکه، مسکن، نفت، خودرو و ... تا خبر‌ها و رویداد‌های جذاب اقتصادی را گردآوری می‌کنیم.

به گزارش «تابناک اقتصادی»؛ این پیمانه تیتر‌هایی همچون چهارمین رشد بهاری شاخص بورس، سایه محدودیت‌های جدید شرکت‌های تکنولوژی آمریکا بر سهام آسیایی، تعرفه‌های تلافی‌جویانه چین برای واردات آمریکایی، کاهش قیمت نفت و اونس طلا، مصرف بنزین کل کشور در هفتم فروردین‌ماه، گرانی دلار آمریکا با وجود عرضه توسط بانک مرکزی و جایگاه هند در بین تولید کنندگان فولاد جهان را در بر دارد.

اعلام تورم سال گذشته توسط بانک مرکزی

بر اساس اعلام بانک مرکزی، نرخ تورم در دوازده ماه منتهی به اسفند‌ماه ۱۳۹۶ نسبت به دوازده ماه منتهی به اسفند‌ماه ۱۳۹۵ معادل ۹.۶ درصد است. خلاصه نتايج به‌دست آمده از شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی در مناطق شهری ايران براساس سال پايه ۱۰۰=۱۳۹۵ به شرح زیر است:

- شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی در مناطق شهری ايران در اسفندماه ۱۳۹۶ به عدد ۱۱۴.۷ رسيد که نسبت به ماه قبل ۱.۱ درصد افزايش يافت.

-شاخص مذکور در اسفند‌ماه ۱۳۹۶ نسبت به ماه مشابه سال قبل معادل ۸.۳ درصد افزايش داشته است.

از «اعلام تورم سال گذشته توسط بانک مرکزی» تا «۱۱۷ میلیون دلاری که ۱۱ ماهه دود شد!»

چهارمین رشد بهاری شاخص بورس با حمایت فولادی ها

شاخص کل قیمت و بازده نقدی بورس اوراق بهادار تهران در پایان معاملات امروز چهارشنبه هشتم فروردین ماه 97 با افزایش 342 واحدی معادل 0.35 درصد به رقم 96 هزار و 938 واحد رسید. تالار شیشه‌ای در آخرین روز کاری از اولین هفته فعالیت سال جدید، شاهد روند صعودی شاخص‌های منتخب بود. بر این اساس، شاخص قیمت (وزنی-ارزشی) با افزایش 108 واحدی معادل 0.35 درصد به رقم 30 هزار و 739 واحد رسید. شاخص کل هم وزن، با رشد 36 واحدی معادل 0.21 درصد، عدد 17 هزار و 323 واحد را به نمایش گذاشت. شاخص قیمت (هم وزن) نیز با افزایش 26 واحدی معادل 0.21 درصد به رقم 12 هزار و 893 واحد رسید. همچنین شاخص سهام آزاد شناور بر همانند روز قبل با رشد 0.50 درصد همراه شد و 516 واحد افزایش را رقم زد و به سطح 103 هزار و 748 واحد رسید. همچنین شاخص بازار اول با 333 واحد افزایش معادل 0.49 درصد به رقم 68 هزار و 558 واحد رسید و شاخص بازار دوم نیز با 256 واحد افزایش معادل 0.12 همراه بود و عدد 208 هزار و 9 واحد را به نمایش گذاشت. نماد معاملاتی فولاد متعلق به فولاد مباركه اصفهان با 115 واحد، نماد کگل متعلق به معدني و صنعتي گل گهر با 86 واحد، نماد فخوز متعلق به فولاد خوزستان با 82 واحد افزایش بیشترین تاثیر مثبت را در رشد شاخص کل بورس داشتند.

از «تعرفه‌های تلافی‌جویانه چین برای واردات آمریکایی» تا «اعلام تورم سال گذشته توسط بانک مرکزی»

سایه محدودیت‌های جدید شرکت‌های تکنولوژی آمریکا بر سهام آسیایی 

روز چهارشنبه پس از این که وال‌استریت با نگرانی از کنترل شدیدتر بر صنعت تکنولوژی، به سختی آسیب دید، سهام آسیایی افت کردند و روند بهبود حال‌وهوای بازارها که با امید به کاهش ریسک جنگ تجاری بین آمریکا و چین، شکل گرفته بود، دوباره به هم ریخت. گسترده‌ترین شاخص سهام آسیا اقیانوسیه در خارجِ ژاپنِ اِم‌اِ‌س‌سی‌آی ۰.۹ درصد از ارزش خود را از دست داد درحالی‌که شاخص سهام کره‌جنوبی که سهام تکنولوژی سنگینی در خود دارد، ۱.۴ درصد سقوط کرد. نیکی ژاپن وضعیتی بدتر از همه را تجربه کرد و ۲.۱ درصد سقوط کرد. وال‌استریت برای چهارمین بار در ۵ جلسه گذشته افت کرد. شاخص اس‌اندپی ۱.۷۳ درصد و کامپوزیت نزدک ۲.۹۳ درصد سقوط کردند. درحالی‌که سرمایه‌گذاران انتظار دارند به دنبال اخبار استفاده از داده‌های فیس‌بوک برای مقاصد سیاسی، کنترل بیشتری بر شرکت‌های تکنولوژی اعمال شود، بخش تکنولوژی اطلاعات با سقوط ۳.۵ درصدی خود بدترین عملکرد را در بین بخش‌های دیگر داشت. روز سه‌شنبه سهام فیس‌بوک ۴.۹ درصد سقوط کرد و به این ترتیب از ۱۶ مارچ تا کنون که این شرکت برای اولین بار وجود چنین مشکلی را تایید کرد، سقوط سهام آن به ۱۸ درصد رسید. توییتر ۱۲ درصد و آلفابت، شرکت مادر گوگل، ۴.۵ درصد سقوط کردند. سهام انویدیا هم ۷.۸ درصد سقوط کرد.

تعرفه‌های تلافی‌جویانه چین برای واردات آمریکایی

روز چهارشنبه گلوبال‌تایمز اعلام کرد که چین به زودی لیستی از تعرفه‌های تلافی‌جویانه بر واردات آمریکا معرفی می‌کند تا با تعرفه‌های جدید مطرح شده در آمریکا برای کالاهای چینی مقابله به مثل کند. طبق گفته این روزنامه انگلیسی زبان، لیست چینی تعداد زیادی از واردات مهم آمریکا به چین را هدف قرار خواهد داد. گلوبال‌تایمز در سرمقاله خود نوشت: در مقایسه با لیست چین، لیست آمریکا، بیشتر به خود آسیب می‌زند تا به چین. هرچه این حرکت سخت‌تر باشد، تاثیر آن هم بر واشنگتن بیشتر است. این روزنامه می‌نویسد: این ضربه سختی به واشنگتن خواهد زد که هر روز به طرز خصمانه‌ای تهدید به آغاز جنگ تجاری می‌کند و باعث می‌شود آمریکا بهای سیاست‌گذاری تجاری رادیکال خود در قبال چین را پرداخت کند. گلوبال‌تایمز می‌گوید: آمریکا اگر در فکر این است که می‌تواند چین را وادار کند تا به تقاضاهای غیرمنطقی این کشور تن در دهد، سخت در اشتباه است. اقتصاد چین قدرتمند و پایدار است.

کاهش قیمت نفت با افزایش غیر منتظره‌ی موجودی نفت خام آمریکا

روز چهارشنبه قیمت آتی نفت خام برنت نسبت به قیمت بسته شده در اواخر روز سه شنبه با کاهشی ۴۶ سنتی (۰.۷ درصد) ۶۹.۶۵ دلار در بازار معامله شد. این در حالی است که معاملۀ آتی نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۵۴ سنت (۰.۸ درصد) کاهش بشکه ای ۶۴.۷۱ دلار صورت گرفت. همچنین، مبادله ی آتی نفت خام شانگهای در سومین روز ورود خود به بازار با کاهشی ۴.۲ درصدی با قیمت ۴۰۸.۳ یوان (۶۵.۰۴) دلار در هر بشکه انجام شد.  بر اساس گزارش های منتشر شده، یکی از دلایل کاهش قیمت نفت در روز گذشته واکنش بازار نسبت به اخبار منتشر شده در خصوص افزایش غیرمنتظره ی موجودی نفت خام آمریکا عنوان شده است. در این رابطه، شب گذشته موسسه ی نفت آمریکا آماری غیر رسمی منتشر کرد که نشان می داد در هفته ی منتهی به ۲۳ مارچ موجودی نفت خام آمریکا به طور غیر منتظره ای ۵.۳ میلیون بشکه افزایش داشته و به مجموع ۴۳۰.۶ میلیون بشکه رسیده است. قرار است که اواخر امروز اداره ی اطلاعات انرژی آمریکا به طور رسمی میزان موجودی نفت خام این کشور در هفته ی گذشته را اعلام کند. 

مصرف بنزین کل کشور بازهم از مرز ۱۰۰ میلیون لیتر گذشت

مصرف بنزین کل کشور در روز سه‌شنبه (هفتم فروردین‌ماه ۹۷) به ۱۰۳ میلیون و ۲۰۰ هزار لیتر رسید. شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایران اعلام کرد: مصرف بنزین کل کشور در روز هفتم فروردین‌ماه پارسال ۹۰ میلیون و ۱۰۰ هزار لیتر بود. بر اساس این گزارش، مصرف نفت‌گاز هم در روز سه‌شنبه (هفتم فروردین‌ماه ۹۷) به ۵۲ میلیون و ۹۰۰ هزار لیتر رسید. مصرف نفت‌گاز در مدت مشابه پارسال (۹۶) ۴۲ میلیون و ۱۰۰ هزار لیتر ثبت شد. مصرف بنزین در هفتمین روز سال ۹۷ نسبت به دوره مشابه پارسال (۹۶) ۱۴,۵ درصد رشد نشان می‌دهد و مصرف نفت‌گاز در روز هفتم فروردین‌ماه ۹۷ نسبت به مدت مشابه پارسال با ۲۵.۷ درصد رشد روبه‌رو بوده است. /شانا

اونس طلا با کاهش ۱۱ دلاری به ۱۳۴۲ دلار رسید

در معاملات روز چهارشنبه بازار جهانی فلزات گرانبها هر اونس طلا 1342.3 دلار قیمت‌گذاری شد که نسبت به روز قبل 10.9 دلار پایین‌تر بود. قیمت کنونی در مقایسه با متوسط قیمت یک ماه گذشته این فلز 14.1 و در مقایسه با متوسط قیمت یک سال گذشته آن 88.5 دلار بالاتر بود. نقره 12 سنت کاهش یافت و به 16.56 دلار در اونس رسید. پلاتین نیز 3 دلار کاهش یافت و 948 دلار در هر اونس قیمت‌گذاری شد. پالادیوم تنها عنصری بود که افزایش قیمت را تجربه کرد و با یک دلار صعود 972 دلار در هر اونس به فروش رسید. /فارس

گرانی دلار آمریکا با وجود عرضه توسط بانک مرکزی

بر اساس اطلاعات سامانه نظارت ارز بانک مرکزی، هر دلار آمریکا در پایان معاملات بازار ارز روز چهارشنبه، با رشد 141 ریال نسبت به روز قبل، به طور میانگین به قیمت 48 هزار و 966 ریال فروخته شد. هر یورو نیز با کاهش قیمت 353 ریال همراه شد و در پایان روز به رقم فروش 59 هزار و 950 ریال رسید. این در حالی است که روز گذشته خبرهای رسیده از بازار حکایت از عرضه زیاد دلار در بازار ارز توسط صرافی های بانکی در بین صرافی های مجاز داشت.

از «اعلام تورم سال گذشته توسط بانک مرکزی» تا «۱۱۷ میلیون دلاری که ۱۱ ماهه دود شد!»

جایگاه هند در بین تولید کنندگان فولاد جهان

هند با تولید 8.4 میلیون تن فولاد در سال 2018 از ژاپن سبقت گرفت و در فهرست بزرگترین تولید کنندگان فولاد جهان پس از چین در رتبه دوم قرار گرفت. به نقل از پایگاه خبری اقتصادی 'مانی کنترل' که به رصد بازارهای تجاری جهان می پردازد، تولید فولاد ژاپن در ماه فوریه سال جاری با 0.5 درصد کاهش به 8.2 میلیون تن رسید اما در همین ماه تولید فولاد هند با 3.4 درصد رشد به 8.4 میلیون افزایش یافت. هند در دوره ژانویه تا فوریه سال جاری بیشترین تولید فولاد خود را تجربه کرد درحالیکه پیش از این، ژاپن نرخ بالاتری از تولید فولاد در مقایسه با هند را ثبت کرده بود. اما چین همچنان به عنوان بزرگ ترین تولید کننده فولاد در جهان باقی مانده ست. در سال 2017 تولید کل فولاد ژاپن 104.7 میلیون تن و تولید هند 101.4 میلیون تن فولاد بوده است. اما در سال 2016 فاصله دو کشور در تولید فولاد بیشتر بود. دولت هند به دنبال افزایش ظرفیت سالانه تولید فولاد خود به 200 میلیون تن است. هند در سال 2015 با سبقت از آمریکا به سومین تولید کننده فولاد در جهان تبدیل شد.

۱۱۷ میلیون دلاری که ۱۱ ماهه دود شد!

آمار مقدماتی گمرک از تجارت خارجی ۱۱ ماهه سال ۹۶، نشان می‌دهد که در این مدت بیش از ۱۶ هزار و ۸۲ تن توتون و تنباکو از کشور‌های مختلف جهان وارد ایران شده است. براساس واردات این حجم توتون و سنجاق قفلی، بالغ بر ۱۱۷ میلیون و ۹۹۷ هزار و ۳۷ دلار ارز از کشور خارج شد که بالغ بر ۳۳۹ میلیارد و ۳۴۸ میلیون و ۷۵۳ هزار و ۷۳۴ تومان در آمار گمرک به ثبت رسیده است. لازم به ذکر است در ۱۱ ماهه سال ۹۶ توتون و تنباکو از کشور‌های اردن، آلمان، امارات متحده عربی، برزیل، ترکیه، زیمباوه، فرانسه، جمهوری کره، سوئیس، تایلند، اندونزی، بلغارستان، روسیه و چند کشور دیگر وارد ایران شده است. به نقل از میزان، در بین کشور‌های ذکر شده ترکیه با صادرات بیش از ۵ هزار و ۲۷۶ تن توتون و تنباکو به کشور اولین و بزرگترین صادرکننده این محصول محسوب می‌شود که درآمد ۴۲ میلیون و ۳۲۰ هزار و ۳۵۴ دلاری را نصیب خود کرده است.

 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱۵
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۹:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۱/۰۹
چنان آمار زدید ۱۱۷ میلیون دلار دود شد که انگار واقعن پول رو آتش زدن رفته!! به هر حال سیگار و توتون و تنباکو در همه جای دنیا چه به عنوان عامل تسکین، عادت، هرچه مصرف میشه. و همه دنیا چنین هزینه هایی دارند، مثل الکل، که در دنیا میلیاردها دلار صرفش میشه، اما والا کسی مثل شما نمیاد تیتر بزنه که دود شد و رفت هوا. طرف یک سال کار می‌کنه و کل پس اندازش رو ظرف یک هفته بابت خوشگذرانی خرج میکنه، اینها دلیل بر چنین تیترهایی نمیشه. شما راجع به میلیاردها دلاری که در دوسه ماه اخیر از مملکت خارج شده مقاله بزن، وگرنه سیگار و توتون و تنباکو، یک محصول مصرفی هست و قطعن بابتش ارز هزینه میشه و قطعن هم درنهایت دود میشه و صرف خوشی کالا کاذب یا واقعی انسانها.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۰۷ - ۱۳۹۷/۰۱/۰۹
تازمانی که سیاست تولید خودرو برمبنای خودروهای با سوخت فسیلی باشه، به طور قطع هر سال مصرف سوخت نسبت به قبل افزایش خواهد داشت، نه به این دلیل که مردم پرمصرفتر شده اند، بلکه به دلیل افزایش جمعیت مصرف کننده و به طبع افزایش میزان فروش و تولید خودرو. امسال نسبت به سال قبل نزدیک به یک میلیون خودرو به خیابانها اضافه شده، بعد شما انتظار دارید مصرف سوخت کمتر بشه؟! مطمئنم باشید، سوخت گران یا ارزان بشه، فرق نخواهد کرد، سال بعد این میزان مصرف چند درصد رشد خواهد داشت، چرا که یک میلیون خودروی جدید وارد خواهد شد، راه حل هم دو راه همزمان بیشتر نیست، اول اینکه دولت طوری سیاستگذاری کنه که به نسبت خودروهایی که هرساله وارد چرخه میشود، همین تعداد هم خارج شود. مثلن تعریف عمر حداکثر پنج سال برای خودرو و غیره. در اینصورت سال به سال جمعیت خودروها به این شدت زیاد نخواهد شد و همینطور میزان مصرف سوخت. در ثانی حرکت و جهت گیری کلی به طرف استفاده از خودروهای غیر وابسته به سوخت فسیلی مثل خودروهای برقی که آینده خودرو متعلق به انهاست، که البته این نیاز به سرمایه گذاری بلند مدت در خصوص افزایش ظرفیت تولید برق و ورود تکنولوژی‌های مربوطه چه درزمینه ساخت خودرو و چه در زمینه تجهیزات مورد نیاز هست.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۱/۰۹
ما نفهمیدیم هدف بانک مرکزی از ارائه آمار غیر واقعی چیست! ارائه چنین آماری از نرخ تورم جز نمک پاشیدن بر زخم مردم که تورم سی چهل در صدی رو با گوشت و پوستشون حس میکنن ثمری نداره! دست از این هالو فرض کردن ملت بردارید، آنها آمار واقعی را بمراتب بهتر از آمار غیر واقعی میپذیرند! مقایسه نرخ طلا و دلار بهترین شاخص سنجش نرخ تورم است! در 26 اسفند 94، سکه 1005000 و دلار 3438 تومان بود، جناب سیف میتوانند نرخ واقعی تورم را حساب کنند! جهت اطلاع ایشان تورم نزدیک به 50% است!!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۰:۵۰ - ۱۳۹۷/۰۱/۰۹
به راستی ،یاد آقای کروبی گرامی باشد که چه زیبا ، تعریف تورم را در مناظره با احمدینژاد شرح دادند ،که همهٔ مردم ایران آنرا درک نمودند ؟ یقینا در ایران ،دو نوع تورم داریم ،یکی مربوط به قشر فقرا میباشد که هر ساله بالای ۳٪ میباشد ،و دیگری تورمی است که مربوط به دولتمردان ،وثروتمندان است که تورم اولی را درک نمیکنند ،وتورم خاص خود را دارند که آنهم نسبت افزایش ثروت هرساله است که امسال برای آنها ۹/۸ ٪ بوده است یعنی سال ۹۶ به نسبت سال ۹۵ ثروت آنها حدود ۱۰٪ افزایش داشته ،لیکن چون اکثریت ملت ایران فقیر هستند تورم ۳۰٪ اینها که باعث شده ۳۰٪ از سفرهٔ نداشته کاهش یابد ،تنها معادل ۱۰٪ به ثروت قشر دارا ،ومرفه ایران اضافه نموده ؟ یادت تا ابد گرامی با ای لر غیور که چه زیبا گفتید که ننه جون من هم معنی تورم را میداند ،یعنی مقدار پولی که میشود با آن مقدار جنس خرید ،که هر ساله مقدار جنس دز مقابل همان مقدار پول کم میشود که در طی ده سال گذشته ،قدرت خرید جنس با همان پول به صفر. سیده ؟،،، اما مسولین بانک مرکزی ،ومرکز آمار تورم را به همان روش افزایش ثروت خود ،ودولتمردان ،وثروتمندان ،اعلام میکند ؟،،،
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۱۷ - ۱۳۹۷/۰۱/۰۹
ننه جان منهم میتونه تشخیص بده که نرخ های اعلام شده بعنوان تورم واقعی نیستند
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۵ - ۱۳۹۷/۰۱/۰۹
بالارفتن 570درصدی قیمت تخم مرغ و 30درصد بالارفتن قیمت مرغ و گوشت وسایر مایحتاج زندگی مردم را که بطور لجام گسیخته بالارفته گویا بانک مرکزی ندیده ودرتوهم آمارگیری نموده همانطور که روحانی با ارایه آمارهای دروغ مدعی بهبود اقتصادی اقشارآسیب پذیر میشود درحالیکه کمر80درصد ملت زیر گرانی سرسام آورمایحتاج زندگی خم شده
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۱/۰۹
آمرهای بانک مرکزی دولت روحانی درخصوص تورم همانند وعده های سال 92 روحانی به رایس دهندگان دروغی بیش نیست همانطور باوعده بهبود اقتصادی اقشارآسیب پذیر استخوانهای بازنشستگان رازیر فشاراقتصادی له نمود وبی سابقه ترین فشارهای اقتصادی رابراقشارآسیب پذیر واردنمود
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۱۹ - ۱۳۹۷/۰۱/۰۹
این آمری که بانک مرکزی منصوب روحانی ارایه میکند با حقیقت تلخی که 80میلیون ایرانی با پوست واستخوان لمس میکنند قابل قیاس نیست
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۲۳ - ۱۳۹۷/۰۱/۰۹
تورم لجام گسیخته ای که اکثریت ملت مظلوم ایران متحمل میشوند با آمار ارایه شده بانک مرکزی روحانی فرسنگها فاصله دارد وعاری ازحقیقت است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۳:۳۵ - ۱۳۹۷/۰۱/۰۹
تخم مرغ شانه ای زیر 7000تومان به یکباره به 20000تومان ومرغ کیلویی زیر 5000تومان به بالای 8000تومان وبرنج هندی ده کیلویی زیر 45000تومان به بالای 65000تومان دافزایش قیمت لجام گسیخته سایر مایحتاج زندگی مردم را بانک مرکزی با چه معیاری اعلام نموده بی تردید این آمار تورم هم دست کمی از وعده های تحقق نیافته روحانی ازسال 92 نیست وکذب محض است
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # الجولانی # فیلترینگ
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟