سردار کوثری: برخی سیاسیون از نظامیان دیکتاتورترند

اگر فردی که نظامی بوده است بازنشست شده یا استعفا داده و لباس اش را درآورده باشد می تواند مثل هر فرد دیگری کاندیدای ریاست جمهوری شود و این موضوع به هیچ وجه خلاف قانون نیست
کد خبر: ۷۸۹۶۶۳
|
۲۳ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۸ 12 April 2018
|
5099 بازدید

اسماعیل کوثری، جانشین فرمانده قرارگاه ثارالله (ع) بحث ضرورت سپردن امور به یک رئیس‌جمهور نظامی را یک مساله انحرافی می‌داند و تاکید می‌کند که منع قانونی برای ورود افرادی با پیشینه نظامی به انتخابات وجود ندارد.

به گزارش نامه نیوز، محمد اسماعیل کوثری نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی که سابقه فرماندهی لشکر 27 محمد رسول الله را نیز دارد اما طرح این بحث را اساسا انحرافی می دادند. او گفت: «اکنون زمان مناسبی برای پرداختن به انتخابات ریاست جمهوری نیست. ما یک سال دیگر انتخابات مجلس را در پیش داریم و باید که روی آن تمرکز کنیم زیرا اگر مجلس، مجلس باشد هم خود در چارچوب قانون کار می کند و هم مانع از عملکرد خلاف قانون در بخش های دیگر می شود. اما اگر مجلس، مجلس نباشد همه از قانون حرف می زنند اما خلاف آن عمل می کنند».

وی همچنین با تاکید بر اینکه ورود یک نظامی به رقابت های انتخاباتی خلاف قانون است، گفت: «اگر فردی که نظامی بوده است بازنشست شده یا استعفا داده و لباس اش را درآورده باشد می تواند مثل هر فرد دیگری کاندیدای ریاست جمهوری شود و این موضوع به هیچ وجه خلاف قانون نیست».

وی با بیان اینکه برخی از رسانه به این موضوع نگاه یک سویه و قصد جنجال آفرینی دارند، گفت: «کسی که سال ها در کسوت نظامی خدمت و فداکاری کرده می تواند مثل هر فرد دیگری وارد عرصه انتخابات شود اما برخی سعی دارند از بابت ورود این افراد به انتخابات نگرانی ایجاد کنند درحالی که هیچ اشکال قانونی برای این امر وجود ندارد».

کوثری در پاسخ به این سوال که آیا جامعه فعلی و فضای سیاسی کشور به ورود افراد با پیشینه نظامی نیاز دارد یا خیر، گفت: « این نگاه به طور کلی اشتباه است. هیچ فرقی بین یک فعال سیاسی و نظامی که بعد ازسال ها خدمت بازنشست شده یا استعفا داده نیست. ما باید به این توجه داشته باشیم که افراد خدمت گذار، متعهد و شایسته روی کار آیند و اینکه قبلا نظامی بوده اند یا نه محل بحث نیست».

وی در واکنش به این ایده که اصولگرایان با طرح این موضوع به دنبال تئوریزه کردن انتخابات و جا انداختن ایده «دیکتاتور خوب» هستند؛ گفت: «من سال ها با نظامی ها بوده ام و اتفاقا معتقدم که برخی از سیاسیون از نظامیون خیلی دیکتاتورتر هستند لذا این صحیح نیست که بگوییم با رئیس جمهور شدن فردی که قبلا نظامی بوده است، دیکتارتوری ایجاد می شود. چه کسی گفته حتما سیاسیون دارای اخلاق خوش و نظامیون خشن و بداخلاق هستند؟ مگر در خود آمریکا که این همه نظامیون در مقامات بلندپایه قرار می گیرند مشکلی ایجاد شده است که حالا برخی می گویند اگر نظامی ها وارد شوند دیکتاتوری ایجاد می شود».

این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی جانشین فرمانده قرارگاه ثارالله (ع) در واکنش به اینکه قبلا چهره های نظامی مثل قالیباف و محسن رضایی موفق به جلب رای مردم نشده اند، گفت: «خب نشده باشند. سیاسیون بسیاری نیز بارها در انتخابات شرکت کرده و رای نیاوردند. این مردم هستند که رای می دهند و باید به جای پیشینه نظامی یا سیاسی افراد به تعهد، خدمت گذاری و توانمندی آن ها دقت کنند».

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟