نایب رییس فدراسیون بوکس خبر داد:
نایب رییس فدراسیون بوکس در مورد تیم ملی بزرگسالان نیز گفت: اردوی جدید این تیم ملی با حضور 40 بوکسور برگزار خواهد شد که ولادیمیر دورتسوف به عنوان سرمربی، اکبر احدی، غلامرضا کریمی و علیرضا استکی هم به عنوان مربی وی را همراهی می‌کنند.
نایب رییس فدراسیون بوکس و مسوول برگزاری مسابقه‌های بوکس جوانان قهرمانی آسیا در ایران، گفت: همه چیز آماده برگزاری باشکوه این رقابت‌ها است و هیچ مشکلی وجود ندارد.
منوچهر مقصودی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: تاکنون 7 تیم هند، هنگ کنگ، چین تایپه، اردن، قزاقستان و ازبکستان برای حضور در مسابقه‌های بوکس جوانان آسیا در ایران اعلام آمادگی کرده‌اند که این تعداد روز به روز بیشتر می شود. مرحله اول اعلام آمادگی تیم‌ها 15 ژانویه (25 دی) است. مرحله دوم هم تا اول فوریه است. تیم‌ها تا پایان این دو مرحله می‌توانند برای حضور در رقابت‌ها اعلام آمادگی کنند.
وی افزود: پیش‌بینی‌ ما این است که حدود 20 تا 22 تیم در این رقابت‌ها شرکت کنند که این تعداد تیم‌ها نشان دهنده سطح بالای رقابت‌هاست. مشکلی در مورد اعلام آمادگی تیم‌ها وجود ندارد.
نایب رییس فدراسیون بوکس با اشاره به اینکه به احتمال زیاد مسابقه‌های آسیایی در سالن شهید افراسیابی برگزار شود، خاطرنشان کرد: البته اگر مشکل خاصی پیش نیاید، همین کار را می‌کنیم. چرا که سالن افراسیابی بزرگتر است و برای برگزاری مسابقه‌های آسیایی آبرومندانه‌تر. اگر این سالن نشد، در سالن 7 تیر برگزار خواهیم کرد.
وی ادامه داد: ملی‌پوشان جوانان برای آماده‌سازی بیشتر از شنبه به اردو می‌آیند تا زیر نظر آناتولی گابریلوف به عنوان سرمربی، حسین نهرودی به عنوان مربی کار خود را آغاز خواهند کرد. از عملکرد این مربی اوکراینی تقریبا رضایت داریم چرا که معتقدیم هیچ مربی‌ای در مدت سه یا چهار ماه نمی‌تواند در رده سنی جوانان تحول ایجاد کند. او توانسته کارهای خوبی را برای بوکس ایران انجام دهد.
نایب رییس فدراسیون بوکس در مورد تیم ملی بزرگسالان نیز گفت: اردوی جدید این تیم ملی با حضور 40 بوکسور برگزار خواهد شد که ولادیمیر دورتسوف به عنوان سرمربی، اکبر احدی، غلامرضا کریمی و علیرضا استکی هم به عنوان مربی وی را همراهی می‌کنند.
عملکرد این سرمربی اوکراینی تیم ملی بزرگسالان کمی مرا نگران کرد چرا که در مسابقه‌های قهرمانی کشور در لرستان، دیدم بیشتر قهرمانان تیم ملی بازی‌های خود را واگذار کردند.
مقصودی گفت: قصد دارم در جلسه‌ی کمیته فنی پیشنهادی ارائه کنم که طی آن تیم ملی بزرگسالان به دو بخش تقسیم شود؛ بخش اول تیم اصلی باشد که زیر نظر مربی اوکراینی کارش را انجام دهد بخش دوم هم تیمی باشد که زیر نظر اکبر احدی فعالیت کند. با تقسیم تیم ملی به دو بخش، رقابت بین آنها را افزایش می‌دهیم. پس از مدتی که این دو تیم برنامه‌های تمرینی خود را انجام دادند یک مسابقه انتخابی می‌گذاریم. آن زمان است که متوجه می‌شویم هر مربی چند مرده حلاج است. این اقدام ما برای کسب نتیجه بهتر در بازی‌های آسیایی 2010 گوانگ‌جو چین است.

ما را دنبال کنید

به اشتراک گذاری این مطلب!
مطالب مرتبط

نظر شما

نظرهای حاوی توهین، افترا یا نوشته‌شده با حروف لاتین (فینگلیش) منتشر نمی‌شوند.

آخرین اخبار
پربازدیدترین عناوین